Всім привіт!!!
Після довгої продажі своєї десятої лади, відсидівши в статусі "ждуна" та об’їздивши пів західної України в пошуках нового чотирьох колісного друга, зовсім несподівано в око впало гарне Пежо 308, яке в 2 годині їхало до мене в гараж =)
Моє задоволення від французького лева не має меж.... Настільки задоволеним автомобілем я ще не був ніколи.
Хоч і авто б/у, але дуже доглянуте та акуратне. Не бите, фарбований тільки задній бампер.
Одразу ж замінено задні амортизатори та сайлентблоки. Більше по ходовій нічого не турбує.
Пробіг на момент купівлі 64тис.км. двигун 1,6 120 коників. Комплектацію не знаю, можливо хтось допоможе визначити з часом =)
В планах:
1) шумоізоляція днища та багажника
2) ксенон
3) накладки на пороги "пежо 308"
4) поставити підлокітник якого дууужеее не хватає
5) обклейка антигравійною плівкою
Пижик 308 1,6VTi механіка
Пижик 308 1,6VTi механіка
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
Последний раз редактировалось v.dubin 24 фев 2014, 14:46, всего редактировалось 4 раз(а).
-
v.dubin - Водитель
Re: Пижик 308 1,6VTi механіка
не пройшло і місяця після заміни задніх амортизаторів і сайленблоків балки, як знову відчуваються пробої на нерівностях
Інколи складається враження, що той амортизатор зараз в салон залізе, враження не приємні, навіть при швидкості 40-50 під музику чути пробивання....
Це доля така у задніх амортів, так працювати?
Поділіться досвідом, це у всіх така проблема із задом чи все ж таки варто шукати шляхи вирішення такої проблеми?

Це доля така у задніх амортів, так працювати?

Поділіться досвідом, це у всіх така проблема із задом чи все ж таки варто шукати шляхи вирішення такої проблеми?
Последний раз редактировалось v.dubin 03 мар 2014, 07:50, всего редактировалось 1 раз.
-
v.dubin - Водитель
Лікують заміною а посилені стійки і встановленням сайлентблоків від SW.
В мене також тарабанить
В мене також тарабанить

-
vovadema - Клубный пользователь
от про сайлентблоки чув що від SW ставлять, тільки пізно вже це прочитав, але доведеться все ж таки здійснити заміну....люблю тишину в машині щоб нічо не тарабанило, не скрипіло і не підстукувало))
дякую
дякую

-
v.dubin - Водитель
А стійки які поставив?
Доречі ще буває проблема з пильниками. Якщо не закріплені то також добре гримлять.
Доречі ще буває проблема з пильниками. Якщо не закріплені то також добре гримлять.
Последний раз редактировалось vovadema 03 мар 2014, 08:02, всего редактировалось 1 раз.
-
Каябу рекомендували, їх і ставив. Мабуть трошки зекономив, але на ІЛТІ назвали ціну в 1549грн за 1 задній амортизатор, почала жаба давили))
А сайленблоки оригінал 308.
А сайленблоки оригінал 308.
-
v.dubin - Водитель
В наших партнерів ціна на стійки в районі 800шрн штука, буду собі такі замовляти найближчим часом. Сайленти також суттєво дешевше.
-
-
v.dubin - Водитель
Зранку вчора віддав машину товаришу, який має свій сервіс, попросив замінити масло і фільтра. Вже ввечері їхав додому і матюкався, замість рекомендованого Ineo ECS залили Ineo MC3, таке як на на фото нижче.
Питання до знатоків, чи є якась загроза для двигуна? на форумах пишуть різні думки з приводу цього масла, хтось заливає, а хтось категорично проти.
Питання до знатоків, чи є якась загроза для двигуна? на форумах пишуть різні думки з приводу цього масла, хтось заливає, а хтось категорично проти.
-
v.dubin - Водитель
субота, ранок, Львів, вул.Героїв Упа.....
....заїхав
....виїхав
перезувся
Резина Good Year Eagle NCP 5, б/у, протектор 7-8мм., товариш в п’ятницю притащив комплект з Німців, каже забирай.... Поставив, поїхав, Львів-Рівне-Луцьк-Ковель-Любомль-Червоноград; відчуття просто
. Траса 120-150 км/год - коліс не чути, тишина і спокій в салоні, після зимового гудіння просто казка 
В десятий раз переконуюсь в правильності вибору автомобіля. Єдиний недостаток за весь період поїздки - відсутність підлокітника, який просто необхідно доставити (прайс на ІЛТІ 1598грн
)
....заїхав
....виїхав
перезувся
Резина Good Year Eagle NCP 5, б/у, протектор 7-8мм., товариш в п’ятницю притащив комплект з Німців, каже забирай.... Поставив, поїхав, Львів-Рівне-Луцьк-Ковель-Любомль-Червоноград; відчуття просто

В десятий раз переконуюсь в правильності вибору автомобіля. Єдиний недостаток за весь період поїздки - відсутність підлокітника, який просто необхідно доставити (прайс на ІЛТІ 1598грн

-
v.dubin - Водитель
v.dubin
пошукай б/у консоль з підлокітником або купи Armster 2. romadone собі ставив консоль, то йому обійшлося у ціну Armster 2, який я собі ставив.
пошукай б/у консоль з підлокітником або купи Armster 2. romadone собі ставив консоль, то йому обійшлося у ціну Armster 2, який я собі ставив.
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
-
pegonak - МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
-