Всім привіт!!!
Після довгої продажі своєї десятої лади, відсидівши в статусі "ждуна" та об’їздивши пів західної України в пошуках нового чотирьох колісного друга, зовсім несподівано в око впало гарне Пежо 308, яке в 2 годині їхало до мене в гараж =)
Моє задоволення від французького лева не має меж.... Настільки задоволеним автомобілем я ще не був ніколи.
Хоч і авто б/у, але дуже доглянуте та акуратне. Не бите, фарбований тільки задній бампер.
Одразу ж замінено задні амортизатори та сайлентблоки. Більше по ходовій нічого не турбує.
Пробіг на момент купівлі 64тис.км. двигун 1,6 120 коників. Комплектацію не знаю, можливо хтось допоможе визначити з часом =)
В планах:
1) шумоізоляція днища та багажника
2) ксенон
3) накладки на пороги "пежо 308"
4) поставити підлокітник якого дууужеее не хватає
5) обклейка антигравійною плівкою
Пижик 308 1,6VTi механіка
Пижик 308 1,6VTi механіка
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
Последний раз редактировалось v.dubin 24 фев 2014, 14:46, всего редактировалось 4 раз(а).
-
v.dubin - Водитель
Re: Пижик 308 1,6VTi механіка
Admin
2012 рік, 2,4 gdi на 201 коняку + автомат звичайний 6-ти ступка, 100 тис пробіг оригінал.
рідна фарба, не бита, тільки град, є пару вмятин по дверках з лівого боку+капот+багажник. Кришу зробили.
Після свят гляну шо з багажником можна зробити, чи витянеться чи всетаки поміняти буде дешевше.
Капот є в кольорі оригінал на Алегро. Краще новий ніж з цим паритись.
якось так
2012 рік, 2,4 gdi на 201 коняку + автомат звичайний 6-ти ступка, 100 тис пробіг оригінал.
рідна фарба, не бита, тільки град, є пару вмятин по дверках з лівого боку+капот+багажник. Кришу зробили.
Після свят гляну шо з багажником можна зробити, чи витянеться чи всетаки поміняти буде дешевше.
Капот є в кольорі оригінал на Алегро. Краще новий ніж з цим паритись.
якось так

Последний раз редактировалось v.dubin 06 апр 2018, 20:18, всего редактировалось 1 раз.
-
v.dubin - Водитель
-