Всім привіт!!!
Після довгої продажі своєї десятої лади, відсидівши в статусі "ждуна" та об’їздивши пів західної України в пошуках нового чотирьох колісного друга, зовсім несподівано в око впало гарне Пежо 308, яке в 2 годині їхало до мене в гараж =)
Моє задоволення від французького лева не має меж.... Настільки задоволеним автомобілем я ще не був ніколи.
Хоч і авто б/у, але дуже доглянуте та акуратне. Не бите, фарбований тільки задній бампер.
Одразу ж замінено задні амортизатори та сайлентблоки. Більше по ходовій нічого не турбує.
Пробіг на момент купівлі 64тис.км. двигун 1,6 120 коників. Комплектацію не знаю, можливо хтось допоможе визначити з часом =)
В планах:
1) шумоізоляція днища та багажника
2) ксенон
3) накладки на пороги "пежо 308"
4) поставити підлокітник якого дууужеее не хватає
5) обклейка антигравійною плівкою
Пижик 308 1,6VTi механіка
Пижик 308 1,6VTi механіка
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
Последний раз редактировалось v.dubin 24 фев 2014, 14:46, всего редактировалось 4 раз(а).
-
v.dubin - Водитель
Re: Пижик 308 1,6VTi механіка
pegonak
сеньк ю
перечитаю його журнал, бачу там він круїз ставив, і собі треба на дальні поїздки замовити
сеньк ю

перечитаю його журнал, бачу там він круїз ставив, і собі треба на дальні поїздки замовити

-
v.dubin - Водитель
пошукай на Аллегро, підлокітник і круїз там знайти можна.
-
vovadema - Клубный пользователь
Шось розвелось у Львові пижиків в такому кольорі і з такими дисками 

-
vovadema - Клубный пользователь
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
-
pegonak - МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
vovadema
київська ІЛТА розпродаж зробила, там виставили більше 20 машин, можливо перекупи забрали декільна на львів
ссилка http://auto.ria.com/auto_peugeot_308_12645387.html
київська ІЛТА розпродаж зробила, там виставили більше 20 машин, можливо перекупи забрали декільна на львів

ссилка http://auto.ria.com/auto_peugeot_308_12645387.html
Последний раз редактировалось v.dubin 31 мар 2014, 10:32, всего редактировалось 2 раз(а).
-
v.dubin - Водитель
Замовив собі сьогодні брелок.
Дрібничка, але приємно
Дрібничка, але приємно

У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
-
v.dubin - Водитель
Поздравляю с покупкой!
Немного огорчу тебя, эти машины висели 4 месяца назад в кол-ве 10+ штук на Илте(г. Киев) были автопарком какой-то фирмы, потом их здали в трейд -ин. Пробег у всех был за 100+ км. Так что, как не прискорбно тебе продали со смотанным пробегом(это что б понимал, без обид). На автории еще висит немного точно таких же авто, в идентичной комплектации.
Удачи в эксплуатации! Диски стоят у тебя заводские IZALCO 16", на моей комплектации 308 1,6 VTI Envy стоят они же смотрятся просто огонь.
Удачи на дорогах!
Немного огорчу тебя, эти машины висели 4 месяца назад в кол-ве 10+ штук на Илте(г. Киев) были автопарком какой-то фирмы, потом их здали в трейд -ин. Пробег у всех был за 100+ км. Так что, как не прискорбно тебе продали со смотанным пробегом(это что б понимал, без обид). На автории еще висит немного точно таких же авто, в идентичной комплектации.
Удачи в эксплуатации! Диски стоят у тебя заводские IZALCO 16", на моей комплектации 308 1,6 VTI Envy стоят они же смотрятся просто огонь.
Удачи на дорогах!
-
KramuS - Пешеход
за пробіг я знаю, так як на ІЛТІ є вся історія автомобіля і місяць перед моєю покупкою (я ретельно обдумував чи варто звязуватись чи ні через такий нюанс, який мене просто вибив з колії) пробіг був приблизно в 98тис.км. В чому прикол скручувати 35тис.км не розумію
Але він для мене не настільки критичний, так як до автомобіля я ставлюсь краще як до дівчини
Тому пижик був перевірений повністю під час заміни амортів та сайлентів на АТЛ у Львові (так як львівська ІЛТА могла трошки прибрехати), дефектів не виявлено в жодному вузлі, а тому я спокійно поїхав кататись по гарному місті лева і забув про таке явище як скручений пробіг.
Обід не тримаю, все ОК
P.S. уже накатав 11тис.км з часу покупки (з 2 лютого) і претензій нема, пижик радує)))
Єдине що вбило ціни на деталі ходової, які ростуть кожний день по відношенню до євро/долара =(

Але він для мене не настільки критичний, так як до автомобіля я ставлюсь краще як до дівчини

Обід не тримаю, все ОК

P.S. уже накатав 11тис.км з часу покупки (з 2 лютого) і претензій нема, пижик радує)))
Єдине що вбило ціни на деталі ходової, які ростуть кожний день по відношенню до євро/долара =(
Последний раз редактировалось v.dubin 14 апр 2014, 07:54, всего редактировалось 3 раз(а).
-
v.dubin - Водитель
зранку під машиною знайшов калюжу масла
комп показав напис OIL.
Тепер я почав розуміти чому мені з кожним днем все більше смерділо в салоні
Заліз під капот, знайшов мокрющу пляму від масла на захисті, на кожусі штанів і повністю все мокре в районі фільтра.....я так зрозумів шо при заміні фільтра щось пішло не так. Але пройшло 3 тижні, довго всетаки воно давало про себе чути.
Обідило що тепер доведеться там все відмивати від масла, так як засрано ппц
І це ж треба таке на свята......

комп показав напис OIL.
Тепер я почав розуміти чому мені з кожним днем все більше смерділо в салоні

Заліз під капот, знайшов мокрющу пляму від масла на захисті, на кожусі штанів і повністю все мокре в районі фільтра.....я так зрозумів шо при заміні фільтра щось пішло не так. Але пройшло 3 тижні, довго всетаки воно давало про себе чути.
Обідило що тепер доведеться там все відмивати від масла, так як засрано ппц

І це ж треба таке на свята......
-
v.dubin - Водитель
-