Battery Charge Error. Engine Error. 308 SW II 2017 року
Модератор: pegonak
• Страница 1 из 2 • 1, 2
Battery Charge Error. Engine Error. 308 SW II 2017 року
Позавчора поставив LED в ближнє світло (виявилось адаптери в комплекті, але радіатор впирався в скоби, довелось виймати фари щоб хоч якось встановити). З полярністю розібрався. Вчора наїздив 50+ км ввечері. Все нормально. Сьогодні проїхав 5 км - отримав помилку Battery Charge Error. Пізніше - Engine Error. Все це супроводжувалось рекомендацією зупинити двигун. Співпадіння? Всю решту дороги (треба було забрати сина та повернутись, десь 20 км) горів STOP та горіла лампа розрядки акумулятора. Пробігу 77 тис. км, 308 SW II 2017 року, акумулятор не міняв. Що може бути? Можу сам якось діагностувати? До кого в Києві порадите звернутись із цим? Дякую.
Multi multa nemo omnia novit.
-
AleksML - Прохожий
Re: Battery Charge Error. Engine Error. 308 SW II 2017 року
AleksML
EML сканировал ошибки?
EML сканировал ошибки?
-
Delfi - Администратор
Шановний Delfi, вичитав що це сканер. Сканера не маю. Чи можна якось штатними засобами? Ситуація трапилась 4 години тому.
-
AleksML - Прохожий
AleksML
Тут надо причину найти, бюез сканера сложно - методом исключения.
Ремень генератор проверял?
Сколько вольт на аккуме проверь!
Рисково но я делал, заведи авто и скинь + клемму, если генератор норм, то будет и дальше работать. или один измеряет вольтаж второй газует - приходит должно быть выше 12В ( 13 - 13,5 )
Вытащить эти шайтан лампы, скинуть клемму, через 15 минут влкючить авто - проверить
Тут надо причину найти, бюез сканера сложно - методом исключения.
Ремень генератор проверял?
Сколько вольт на аккуме проверь!
Рисково но я делал, заведи авто и скинь + клемму, если генератор норм, то будет и дальше работать. или один измеряет вольтаж второй газует - приходит должно быть выше 12В ( 13 - 13,5 )
Вытащить эти шайтан лампы, скинуть клемму, через 15 минут влкючить авто - проверить
-
Delfi - Администратор
Блин, поставь родные лампы. Скинь клемму на 15мин. Может попустить. Началось же после установки ламп? Значит и причина может быть в них.
Но чет я сомневаюсь.
Но чет я сомневаюсь.
-
mgl. - Фанат
Дякую за поради. Спробую скинути клеми з ламп і подивитись як воно буде. Все ж 50+ км на тих лампах наїздив. І шукаю по знайомих електрика 

-
AleksML - Прохожий
Не ищи по знакомым. Едь сразу к нормальному электрику. Допустишь к своему авто «знакомого электрика» и потом будешь локти грызть. Поменяешь пол машины из-за какой-то ерунды
-
mgl. - Фанат
К Вове, на Полярку или к тем кто LED установил, чтобы вернули галоген обратно. В принципе может быть и аккумулятор, если есть старт-стоп. 3 года, это неплохо ещё.
-
Achillgem2 - Ученик
Дякую за телефон. Володимир не взявся за мій випадок. Відігнав на Ілту на Печерську. Подивились - генератор видає 11,2. Треба дивитись генератор. А у них все щільно зайнято. Чекаю тепер на шпаринку, готую гроші на ремонт... Щось рано як для авто 2017 року, на якому інтенсивно почав їздити з лютого 2018...
-
AleksML - Прохожий
Позвони и проконсультируйся на генстар. . Это профильная контора по генераторам.
PEUGEOT 508 2.0HDI Allure AKПП, 2011г.
-
Пыжде(Д) - Ученик
• Страница 1 из 2 • 1, 2
-