Всім привіт. У мене на пежо партнері, не працює кондиціонер,з муфтою і тиском все добре.
Їздив до електрика, зробив діагностику і сказав що несправний блок BSI.
В мене питання: блок я куплю б,у, але щоб машина працювала треба блок перепрошивати.
Чи є десь мануал заміни блоку, і процесу прошивки, або можливо хтось може розписати.
За вартість прошивки, я собі би краще купив лексію, і мав би вже на майбутнє.
І чи хватить для цього всього тільки лексії. Дякую вссім за допомогу.
Допомога з BSI
Модератор: pegonak
• Страница 1 из 1
Re: Допомога з BSI
Может проще еще к другому электрику съездить? Не знаю, чему там в BSI ломаться. И еще, насколько я помню, ECU привязан к BSI, как бы не пришлось менять парой. Ну и пробег на машине станет как в замененном BSI, если в нем пробег больше.
-
Kabachok - Ученик
v.psk, если бы блок BSI был неисправным, то, боюсь, ты бы никуда не ездил вообще.
-
Magic_Knight - SUPERSTAR
Перед тим в мене були глюки із імобілайзером, машина раз не хотіла завестись, і при закриванні глючила.
З кондиціонером я вирішив вже сам питання,найшов на форумі,і вирішив попробувати "Разблокировка защиты электроцепей BSI Berlingo Partner "Smart Power". І кондиціонер зразу запрацював.
Можливо хтось стикався з таким, і підкаже в чому буле проблема, і як уникнути її в подальшому.
І чи можна за допомогою лексії прошити новий bsi в машині?
З кондиціонером я вирішив вже сам питання,найшов на форумі,і вирішив попробувати "Разблокировка защиты электроцепей BSI Berlingo Partner "Smart Power". І кондиціонер зразу запрацював.
Можливо хтось стикався з таким, і підкаже в чому буле проблема, і як уникнути її в подальшому.
І чи можна за допомогою лексії прошити новий bsi в машині?
-
v.psk - Прохожий
Прошить новый BSI можно, но геморно. Надо привязывать все оборудование. К тому же надо ECU, он привязан к BSI. Потом привязка ключей. Недешево обойдется все.
А кто в нем ковырялся? Может кто-то сигнализацию умело поставил?
А кто в нем ковырялся? Может кто-то сигнализацию умело поставил?
-
Kabachok - Ученик
А старий ECU можливо якось підв'язати під новий bsi ?
Ні, ніхто нічого не робив, все працювало. Сигналки немає, є тільки центральний.
Ні, ніхто нічого не робив, все працювало. Сигналки немає, є тільки центральний.
-
v.psk - Прохожий
Если BSI новый, а не б/у, то можно. И у дилера, там код ECU нужен. Привязывается разово, без возможности перепрограммировать. Но новый BSI стоит недешево, дешевле найти б/у пару уже связанных блоков. А дальше ключи, иммобилайзер, очень хлопотно. Когда-то менял все скопом, BSI, ECU, замок зажигания, ключи, замок двери.
-
Kabachok - Ученик
• Страница 1 из 1