Вже давно мордує мене помилка, яка заставляє мене нервувати, хаотично появляючись і так само зникаючи. Бісить ужасно, останній раз у Франківську просидів півтори години в машині, пробуючи запустити двигун.
Помилка "anti theft faulty" - помилка пов’язана з іммобізайзером чи то з помилкою зчитування ключа.
Виникає вона сама по собі, вставив ключ, провернув, машина не заводиться, на дисплеї висвічується назва помилки, стартер крутить, пиж не заводиться. Така ж біда із запасним ключем (маю з собою 2 ключа завжди). Тобто, проблема з ключем відпадає (читав що ключ може глюкнути і відвязатись, але ж не два зразу).
Комп.діагностика нічого крім помилки не показує.
Рішення проблеми - нема його, ні у мене, ні у "спеців" з ІЛТИ.
Роздуми :?
1) робилась заміна рульової колонки в салоні + мінявся замок (знімався з старої і ставили на нову). Чи можливо було пошкодити антену іммо або щось з ним пов’язане?
2) є глюк підрульового, який є у багатьох - тобто включає правий поворот і при поверненні керма у рівне положення чомусь включається лівий поворот. "Специ" шось там паяють, розбираю і все працює.... Чи є звязок між іммо машини та підрульовим? (можливо контакти десь глючать).
Буду вдячний за будь-які думки, так як помилка стає все частішою