Всім привіт!
Другий день підряд маю проблему. Ввечері, після того як авто постояв надворі цілий день, рідина омивача не йде на скло. Двигун гуде, рідина не йде. Вранці, як відстоїться в гаражі, ллє нормально.
Рідину залив -20, тому я сумніваюся, що вона замерзає в бачку, скоріше за все, що мерзне на рівні трубок або в самих дюзах, а може десь забилося сміттям, тому стало легше замерзати.
Крім того, в мене таке враження, що насос качає рідину і вона десь під капотом зливається - там є захисний механізм, щоб двигун не згорів? Чому таке враження? Тому що під авто з'явилася мокра пляма і чути запах омивача в салоні, якщо на ходу.
Чи можна самостійно перевірити ці трубки, чи для цього треба півкапоту розібрати і краще їхати на СТО?
Заздалегідь дякую за пораду! =)
Як перевірити механізм подачі омивача на скло?
Модератор: pegonak
• Страница 2 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Як перевірити механізм подачі омивача на скло?
Последний раз редактировалось pegonak 14 дек 2012, 08:21, всего редактировалось 1 раз.
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Борт-журнал
-
pegonak - МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Re: Як перевірити механізм подачі омивача на скло?
Каждый год одно и то же.
Почему нельзя, когда уже явно на улице, в основном, ниже 0, не пожлобиться, залить нормальной омывайки на -40 - и не иметь потом головняков с тем, как разморозить, что делать и т.п.
Жалко дополнительных 40 грн ?
Сюда, блин, тоже как никогда подходит тема: Как всегда, неожиданно пришла зима.
Почему нельзя, когда уже явно на улице, в основном, ниже 0, не пожлобиться, залить нормальной омывайки на -40 - и не иметь потом головняков с тем, как разморозить, что делать и т.п.
Жалко дополнительных 40 грн ?
Сюда, блин, тоже как никогда подходит тема: Как всегда, неожиданно пришла зима.
-
Сергей Алегыч - Местный ловелас
-
romadone - Заслуженный ветеран клуба
Сергей Алегыч
ти вибач, але ти зовсім не в тему зараз написав свої емоції.
Я залив омивач в понеділок ввечері, бо закінчився попередній, літній. Омивач -20! Зараз така температура, що й літній не замерз би в бачку, минулого року мороз значно сильніший і більш різко прийшов, і літній омивач не встиг замерзнути!
Омивач я залив Sonax, котрий коштує 110 грн за чотири літри (27 грн за літр). Він НЕ ЗАМЕРЗ, і навіть не загустів!
Тому про "пожлобитися" і "Жалко дополнительных 40 грн ?" - це лише твої безпідставні емоції. Можливо цей омивач не вдалий, хоча я сумніваюся, але аж ніяк не дешевий.
ти вибач, але ти зовсім не в тему зараз написав свої емоції.
Я залив омивач в понеділок ввечері, бо закінчився попередній, літній. Омивач -20! Зараз така температура, що й літній не замерз би в бачку, минулого року мороз значно сильніший і більш різко прийшов, і літній омивач не встиг замерзнути!
Омивач я залив Sonax, котрий коштує 110 грн за чотири літри (27 грн за літр). Він НЕ ЗАМЕРЗ, і навіть не загустів!
Тому про "пожлобитися" і "Жалко дополнительных 40 грн ?" - це лише твої безпідставні емоції. Можливо цей омивач не вдалий, хоча я сумніваюся, але аж ніяк не дешевий.
Последний раз редактировалось pegonak 14 дек 2012, 13:19, всего редактировалось 1 раз.
Борт-журнал
Борт-журнал
-
Ну у меня сегодня утром тоже ликвимолевский концентрат разведенный до -35 не захотел по холодной из передних прыскалок литься, подал на задние, после этого и передние пошли. А вообще зимняя омывайка в пыжике слабенько качается, на ситре у меня не было такого перепада в напоре 

-
Skylark - Клубный пользователь
Тогда, наверное, где-то мусором забилось, и примерзает в этом месте (как ты выше писал).
Омывачка, видимо, тоже фуфло, раз примерзает при такой температуре.
В любом случае, похоже, придется либо продуть систему, либо разбирать...
Омывачка, видимо, тоже фуфло, раз примерзает при такой температуре.
В любом случае, похоже, придется либо продуть систему, либо разбирать...
Последний раз редактировалось Сергей Алегыч 14 дек 2012, 13:45, всего редактировалось 1 раз.
-
Цим і планую зайнятися найближчим часом... Як підкрилок відвернути? =)
Борт-журнал
Борт-журнал
-
Ну походу, чтобы легче было, сначала снять колесо 
Потом, наверное, есть 2 варианта крепления: пистоны, либо саморезы.
Думаю, в твоем случае - это, все же, пистоны, несколько штук которых ты сломаешь при демонтаже
Но потом на авторынке всегда сможешь их купить по 1-2 грн/шт.

Потом, наверное, есть 2 варианта крепления: пистоны, либо саморезы.
Думаю, в твоем случае - это, все же, пистоны, несколько штук которых ты сломаешь при демонтаже

Но потом на авторынке всегда сможешь их купить по 1-2 грн/шт.
-
pegonak
Омивачка точно фуфлова, даремно обіжаєшся.
У офів літровий концентрат (-80) коштує дешевше 30 грн
Підкрилок, хоч і жорсткий, але відгинається від крила без проблем. Ніяких кліпсів немає. Якщо хочеш там щось побачити, скоріш за все потрібно знімати колесо і когось мати в допомогу.
Я б ці процедури проводив в теплому гаражі, пластик на морозі дубовий.
Омивачка точно фуфлова, даремно обіжаєшся.
У офів літровий концентрат (-80) коштує дешевше 30 грн

Підкрилок, хоч і жорсткий, але відгинається від крила без проблем. Ніяких кліпсів немає. Якщо хочеш там щось побачити, скоріш за все потрібно знімати колесо і когось мати в допомогу.
Я б ці процедури проводив в теплому гаражі, пластик на морозі дубовий.
-
yur - Знаток
До нутрощів я сьогодні не дістався =( А бризкає якось дивно, або тиску не вистачає, або точно десь забилося - то як дурне лупить, то віялом, як має бути, то лише в один з боків форсунки, то міняється поки ллє
З приводу якості омивача - сьогодні бризкав, мороз близько -5, омивач на склі за 15 хвилин не задуб. Думаю, достатньо якісний.
Концентрат треба розводити, для цього треба ще брати чисту воду, гарно змішувати... Чомусь мене це відлякує

З приводу якості омивача - сьогодні бризкав, мороз близько -5, омивач на склі за 15 хвилин не задуб. Думаю, достатньо якісний.
Концентрат треба розводити, для цього треба ще брати чисту воду, гарно змішувати... Чомусь мене це відлякує

Борт-журнал
Борт-журнал
-
а дома в тебе не чиста вода?
-
romadone - Заслуженный ветеран клуба
• Страница 2 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5