Всім привіт!
Другий день підряд маю проблему. Ввечері, після того як авто постояв надворі цілий день, рідина омивача не йде на скло. Двигун гуде, рідина не йде. Вранці, як відстоїться в гаражі, ллє нормально.
Рідину залив -20, тому я сумніваюся, що вона замерзає в бачку, скоріше за все, що мерзне на рівні трубок або в самих дюзах, а може десь забилося сміттям, тому стало легше замерзати.
Крім того, в мене таке враження, що насос качає рідину і вона десь під капотом зливається - там є захисний механізм, щоб двигун не згорів? Чому таке враження? Тому що під авто з'явилася мокра пляма і чути запах омивача в салоні, якщо на ходу.
Чи можна самостійно перевірити ці трубки, чи для цього треба півкапоту розібрати і краще їхати на СТО?
Заздалегідь дякую за пораду! =)
Як перевірити механізм подачі омивача на скло?
Модератор: pegonak
• Страница 3 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Як перевірити механізм подачі омивача на скло?
Последний раз редактировалось pegonak 14 дек 2012, 08:21, всего редактировалось 1 раз.
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Борт-журнал
-
pegonak - МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Re: Як перевірити механізм подачі омивача на скло?
5 литров дистилированной воды стоят 13 грн - это уже так, чтобы наверняка.
Хотя я всю жизнь разбавляю водой из-под крана - и ничего, все работает.
Хотя я всю жизнь разбавляю водой из-под крана - и ничего, все работает.
-
Сергей Алегыч - Местный ловелас
Сергей Алегыч
це де? Я в якомусь маркеті бачив якісь дуже барижні були ціни, було вигідніше готовий продукт купувати.
В мене немає фільтрів, не хочеться спіймати якогось камінця
це де? Я в якомусь маркеті бачив якісь дуже барижні були ціни, було вигідніше готовий продукт купувати.
В мене немає фільтрів, не хочеться спіймати якогось камінця

Борт-журнал
Борт-журнал
-
Да вроде в ашане видел, или в метро, в автотоварах.
На Перова купил лично 2 баклажки по 5 литров, 13 грн. каждая.
Разбавил ею концентрат охлаждающей жидкости при замене.
Все ок.
А для омывачки стекла подойдет и из-под крана. Если ссыкотно, то пропусти ее через фильтр (можешь ватку в воронку положить, перелить - и все гуд). Я когда дома аэратор на кране откручиваю, чтобы прочистить, то реально там свякая фигня присутствует, типа стружка железная, песочек...
На Перова купил лично 2 баклажки по 5 литров, 13 грн. каждая.
Разбавил ею концентрат охлаждающей жидкости при замене.
Все ок.
А для омывачки стекла подойдет и из-под крана. Если ссыкотно, то пропусти ее через фильтр (можешь ватку в воронку положить, перелить - и все гуд). Я когда дома аэратор на кране откручиваю, чтобы прочистить, то реально там свякая фигня присутствует, типа стружка железная, песочек...
-
Сергей Алегыч - Местный ловелас
блин, всю жизнь заливаю либо с крана, либо из бювета, если по дороге и никаких камней 

-
romadone - Заслуженный ветеран клуба
pegonak
дистильовану воду можна купити в аптеці
собі купував, ніби 5грн за 2л, але тару свою бери
дистильовану воду можна купити в аптеці

собі купував, ніби 5грн за 2л, але тару свою бери

Выдержка - единственный способ выжить в мире идиотов
-
Al-Chi - Мастер
pegonak
у меня похожая проблема с омывачкой. Не брызгает, а просто льется по капоту. Скорее всего забилось где-то
у меня похожая проблема с омывачкой. Не брызгает, а просто льется по капоту. Скорее всего забилось где-то
-
Maximka - Клубный пользователь
Maximka
знати б де! =)
знати б де! =)
Борт-журнал
Борт-журнал
-
pegonak
та що там знати, знімаєш шланг біля форсунки, тиснеш кнопку.... струя нормальна, проблема в форсунці, ні копай далі
шукай перегин або розрив. найкраще звичайно дістатися до моторчика і подивитися як там справи з тиском.....
P.S.: в мене раз теж водійська забилась, зняв, забрав в хату, під краном пополоскав з миючим, тонким дротиком прочистив(повилітали всякі какашкі
) і вуаля, б'є як фонтан
заднім омивачам теж ревізію робив, правда там йде йде по 3 струменя, але процедура таж.
та що там знати, знімаєш шланг біля форсунки, тиснеш кнопку.... струя нормальна, проблема в форсунці, ні копай далі

P.S.: в мене раз теж водійська забилась, зняв, забрав в хату, під краном пополоскав з миючим, тонким дротиком прочистив(повилітали всякі какашкі

Выдержка - единственный способ выжить в мире идиотов
-
Al-Chi - Мастер
вчора дивився чому права форсунка не хоче лити воду, так виявилося, що там де до неї прилягає шланг він тупо задубів і сильно перегнутий. Тому спробую його поміняти сторонами або піде під заміну. Ціна шлангу 1м чи форсумки в районі 100-120 грн. в ОД.
pegonak спробуй вийняти форсунку із посадочного місця без відєднання від шлангу і включити омивання скла - результат буш бачити.
pegonak спробуй вийняти форсунку із посадочного місця без відєднання від шлангу і включити омивання скла - результат буш бачити.
-
lesin - Фанат
lesin
якби справа була у самих форсунках, то на заднє скло лилося б. І якщо відігрівається, то ллє, ніби без проблем. Скоріше за все, що в каналах набилося чогось і воно підмерзає, і забиває канал, а коли відігрівається, то пропускає.
якби справа була у самих форсунках, то на заднє скло лилося б. І якщо відігрівається, то ллє, ніби без проблем. Скоріше за все, що в каналах набилося чогось і воно підмерзає, і забиває канал, а коли відігрівається, то пропускає.
Борт-журнал
Борт-журнал
-
• Страница 3 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5