Всім привіт!
Другий день підряд маю проблему. Ввечері, після того як авто постояв надворі цілий день, рідина омивача не йде на скло. Двигун гуде, рідина не йде. Вранці, як відстоїться в гаражі, ллє нормально.
Рідину залив -20, тому я сумніваюся, що вона замерзає в бачку, скоріше за все, що мерзне на рівні трубок або в самих дюзах, а може десь забилося сміттям, тому стало легше замерзати.
Крім того, в мене таке враження, що насос качає рідину і вона десь під капотом зливається - там є захисний механізм, щоб двигун не згорів? Чому таке враження? Тому що під авто з'явилася мокра пляма і чути запах омивача в салоні, якщо на ходу.
Чи можна самостійно перевірити ці трубки, чи для цього треба півкапоту розібрати і краще їхати на СТО?
Заздалегідь дякую за пораду! =)
Як перевірити механізм подачі омивача на скло?
Модератор: pegonak
• Страница 4 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Як перевірити механізм подачі омивача на скло?
Последний раз редактировалось pegonak 14 дек 2012, 08:21, всего редактировалось 1 раз.
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Борт-журнал
-
pegonak - МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Re: Як перевірити механізм подачі омивача на скло?
pegonak
у мене на заднє скло теж при -16 не хотіло литися, але після розмерзання я декілька разів помив скло і тепер із заднім омивачем проблем не має. Мабуть були залишки літного концентрату.
у мене на заднє скло теж при -16 не хотіло литися, але після розмерзання я декілька разів помив скло і тепер із заднім омивачем проблем не має. Мабуть були залишки літного концентрату.
-
lesin - Фанат
lesin
я перед тим як заливати зимову, спочатку викачую повністю літню, а потім заливши зимову, прокачую нею систему: передні і задні омивачі, і ноу проблемс
я перед тим як заливати зимову, спочатку викачую повністю літню, а потім заливши зимову, прокачую нею систему: передні і задні омивачі, і ноу проблемс

Выдержка - единственный способ выжить в мире идиотов
-
Al-Chi - Мастер
Al-Chi
така сама фігня, але заднє спрацювало не з першого разу.
така сама фігня, але заднє спрацювало не з першого разу.
-
lesin - Фанат
pegonak
ти принципово такий впертий???
тобі люди радять, що конкретно робити і де дивитись, а ти все далі "думаю....", "гадаю....", "мабуть...." і т.д. і т.п.
блін, Рома, не мала ж дитина
ти принципово такий впертий???

тобі люди радять, що конкретно робити і де дивитись, а ти все далі "думаю....", "гадаю....", "мабуть...." і т.д. і т.п.

блін, Рома, не мала ж дитина

Выдержка - единственный способ выжить в мире идиотов
-
Al-Chi - Мастер
если холодает не резко, то можно и постепенно доливать
а можно заехать на теплую парковку, все разморозить и залить нормальную жижу
а можно заехать на теплую парковку, все разморозить и залить нормальную жижу
-
romadone - Заслуженный ветеран клуба
-
Сергей Алегыч - Местный ловелас
Al-Chi
я перепрошую, але де конкретика?
І як вона стосується конкретно мого авто? Форсунки в мого авто не мерзлі, я це визначив з поведінки системи, що мені їх длубати?
Я маю конкретну проблему, і, щоб її аналізувати, необхідно дістатися до нутрощів. Для цього треба або їхати на СТО, або длубатися самому - необхідний час, який я не зміг знайти поки що.
я перепрошую, але де конкретика?

Я маю конкретну проблему, і, щоб її аналізувати, необхідно дістатися до нутрощів. Для цього треба або їхати на СТО, або длубатися самому - необхідний час, який я не зміг знайти поки що.
Борт-журнал
Борт-журнал
-
pegonak
приїжджай завтра зранку на 10 на Ілту на Залізничному шосе і подивимося разом, що там у тебе за трабл
приїжджай завтра зранку на 10 на Ілту на Залізничному шосе і подивимося разом, що там у тебе за трабл

-
lesin - Фанат
lesin
на жаль, завтра маю справи на іншому кінці міста. Але, якщо зміняться плани, то буду мати на увазі =)
на жаль, завтра маю справи на іншому кінці міста. Але, якщо зміняться плани, то буду мати на увазі =)
Борт-журнал
Борт-журнал
-
Спирт из омывайки интенсивно испаряется на открытом воздухе (форсунка) , а вода замерзает...
-
gulliver54 - Прохожий
• Страница 4 из 5 • 1, 2, 3, 4, 5