Вот решил заиметь себе такие штуки, пока присматриваюсь к оригиналу 9616W2, цена вопроса 1500грн. предлагают ещё аналог от Thule, но смущают торчащие концы (имхо, как-то колхозно), короче, делитесь опытом, камрады
Як на мене дійсно ті що виступають колгоспні якісь. І інше питання - навіщо вони виступають. Розумнішого ніж перевезення гіпсокартону уявити собі не можу. Такі, до речі як на фото у вас, у Львові на Ілті коштують не повних 1400 грн. з логотипами Peugeot на бокових пластмасках. Як на мене - ширших баґажників ніж ці поперечини не буває?
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people." -- Eleanor Roosevelt
Підтримую, камраде, упєрьод . Я вже собі такиє поімєл. Оригінальнєнько, - тобто і оригінальні, від Пежо + нічого не стирчить, і оригінально виглядають .
ясно, на сайте илты только киевские центры, видимо это меня подвело короче, пока что дешевле всего из официалов нашел в Херсоне, 1617грн. полная цена минус скидка по карте 5 или 10%, точно не знаю, т.к. карта у родственников