С июля месяца, 2010 года в Украине действует официальное представительство Пежо Ситроен Украина. (по аналогии с Пежо Ситроен Россия). Все остальные компании, типа Илты, теперь напрямую подчиняются ПСУ. Только, вот, стало ли от этого лучше - пока неясно...aleksis1977 писав:А что это за представительство Пежо, помоему ИЛТА и есть официальный представитель Пежо в Украине? Видимо Peugeot пора менять официального представителя в Украине.
ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
От ПЕЖО до полной ЖО...
Модератор: pegonak
- Max
- Водитель
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308 1,6T PP, 307 SW
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 15 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
Re: Кто за это ответит???
Слава УкраЇні!
- pegonak
- МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
- Модель:: 308 1.6 HDi 90
- № клубной карты: 000086
- Дякував (ла): 665 разів
- Подякували: 545 разів
- Стать:
Re: От ПЕЖО до полной ЖО...
Анекдот про завод БМВ на місці ВАЗа знаєш?
Там де працюють "наші люди" ніякі норми не діють.

Боже великий, єдиний, нам Україну храни...
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
Для проблемных турб пока лечение правильное - это только замена мотораSotnik писав:После широкой огласки проблематичненько будет продать своих пыжей... И молчать тоже не хорошо...Дилемма.

Поверь, эти моторы не менее проблемные чем турбы, а может и еще более, так как если проехать на старом моторе 307 - 1.6 - 110 сил, а потом сесть на 308й с 1.6 - 120 сил, складывается впечатление, что 308й стоит а не едет.Практически все атмосферники имеют проблемы при запуске и выкл зажигания - есть детонация.Brass писав:Атмосферники 120к.с. менше засвітились своїми проблемами, не переживай за продаж
Добавлено спустя 6 минут 57 секунд:
Вся политика ПСА стоит месяцами - годами на сервисах в ожидании чуда, но пока чудо авто у нас, а толку от этого ноль. У меня уже более 2х месяцев стоит авто и при всех попытках найти тягу ничего не удалось и стоять еще ему месяц если не больше, так как смотри особо никто не спешит везти новый мотор и его менять.С другим 308 мы год практически жили на сервисе пока не обратились в суд, а таких как я очень много.psyx писав:політика ПСА відносно бракованого товару мені також незрозуміла. думаю, що найбільш дієвим методом боротьби з бездіяльністю представника було б пряме звернення у Францію з наведенням усіх фактів "плюндрування" їх імені в очах простих споживачів. на скільки знаю, ПСА вийшов безпосередньо на ринок України, щоб змінити відношення українського споживача до своєї продукції та "відбілити" своє чесне ім,я, але чомусь відбувається навпаки
- psyx
- Ученик
- Модель:: 307 xs
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 5 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
а от я думав після продажу свого 307 брати 308 з 1,6 хді. не варто?Admin писав:Вся политика ПСА стоит месяцами - годами на сервисах в ожидании чуда, но пока чудо авто у нас, а толку от этого ноль. У меня уже более 2х месяцев стоит авто и при всех попытках найти тягу ничего не удалось и стоять еще ему месяц если не больше, так как смотри особо никто не спешит везти новый мотор и его менять.С другим 308 мы год практически жили на сервисе пока не обратились в суд, а таких как я очень много.

-
- Ученик
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: i30
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 4 рази
- Стать:
Так з HDi ніби все ОК. Але ти трохи спізнився (маю на увазі ціну).psyx писав:а от я думав після продажу свого 307 брати 308 з 1,6 хді. не варто?
"Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда"
(с) Ф.Ніцше
(с) Ф.Ніцше
- romadone
- Заслуженный ветеран клуба
- Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
- № клубной карты: 000367
- Дякував (ла): 2209 разів
- Подякували: 1337 разів
- Стать:
- Brass
- Водитель
- Модель:: 308SW 1,6 eHDI FAP
- Телефон: +380974422338
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 11 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
Не дарма ходить по устах автомобілістів вислів "Шо Пежо, шо Рено, одинакове г...но" 
Хоча мені моя машина дуже подобається...

Хоча мені моя машина дуже подобається...
Востаннє редагувалось 25 грудня 2010, 18:00 користувачем Brass, всього редагувалось 1 раз.
- psyx
- Ученик
- Модель:: 307 xs
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 5 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
хм.. дивна тенденція - двигун (і не тільки) для 4007 був розроблений спільно з мітсубіші і виявився проблемним... турбований двигун для 308, 207 розроблений спільно з БМВ і також проблеми... може не варто ні з ким співробітничати? )
- Brass
- Водитель
- Модель:: 308SW 1,6 eHDI FAP
- Телефон: +380974422338
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 11 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
І ціновий сегмент 308-их не конкурує з БМВ...
Може німаки просто вирішили відкатувати двигуни на інших виробниках?
Чи РСА мазохістами стали?
Може німаки просто вирішили відкатувати двигуни на інших виробниках?
Чи РСА мазохістами стали?
- romadone
- Заслуженный ветеран клуба
- Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
- № клубной карты: 000367
- Дякував (ла): 2209 разів
- Подякували: 1337 разів
- Стать:
може і не варто... бо дизелі, що розробляються з давніх часів самостійно, таких гострих і массових проблем не мають.psyx писав:може не варто ні з ким співробітничати?
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину