Потрібно вписати VIN. Також дивитися в кодуваннях чи не стоїть "підсилювач звуку", кількість динаміків - якщо NAC з іншого авто.
ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Встановлення головного пристрою NAC.
Модератор: pegonak
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: Lancer 9
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- За це повідомлення автора 1vanatoliy37 подякував:
- viktorio
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 508sw 1G
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 0
- Стать:
Дякую. В цьому якраз і була проблема, як виявилось. 2104 був увімкнений підсилювач. Перекодував, все запрацювало.

-
- Прохожий
- Модель:: 508sw 1G
- Дякував (ла): 2 рази
- Стать:
А у вас після встановлення нак, теж зник компас з екрану прибори, і перестала працювати клавіша "екранів" на кермі? Та що біля клавіші List та Телефон.
-
- Прохожий
- Модель:: 2008 II
Потрібна допомога експертів. Після заміни RCC на NAC WAVE4 SD. Майже ссе працює чудово, але присутня одна дуже неприємна проблема. Зʼявилися шуми в високочастотних динаміках. Коли магнітола активна, приблизно раз в 5 секунд, ледь чутний тихенький клік, наче як рипить динамік але він один, наче як маятник. Схоже якісь наводки в магнітолі. При стандартному встановленні в зоні 2104 HIFI Amplifier до Arkamys System, так саме в мене було і на RCC, маю перешкоди в незалежності від рівня гучності, при встановлені як Multiplexed Amplifier перешкоди повністю зникають, але не можливо відрегулювати рівень гучності. Є ідеї як це можна виправити і чи стикався хтось з чимось подібним?
-
- Прохожий
З цього місця можна докладно, що таке Arkamys System та Multiplexed Amplifier?
Кодування в NAC виставили правильні?
-
- Прохожий
Софт від ludwig PSA-Arduino-NAC.exe. Там в зоні 2104 виставляю конфігурацію. Наче все вірно виставив. Пробував різні калібровки від різних авто, на всіх присутні ці перешкоди.1vanatoliy37 писав: 27 березня 2025, 22:16 З цього місця можна докладно, що таке Arkamys System та Multiplexed Amplifier?
Кодування в NAC виставили правильні?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Прохожий
[email protected], Чи є зараз якісь помилки в системі NAC? Комплектація авто з ВТА (автономний блок телематики) чи без? Бажано зробити скан всіх систем, подивитися чи є помилки в інших блоках по зв'язку по CAN з блоком RCC. Загалом, бажано використовувати DiagBox для кодування. Я не знаю чи дає ваша софтина записувати VIN та кодувати інші параметри, чи те що на фото це всі доступні параметри які можна змінити?
-
- Прохожий
Та не знаю, наче нема, не маю обладнання для діагностики.
Тут також не скажу. Комплектація Peugeot 2008, 2020 року, GT line, з сліпими зонами і АСС atop & go, але мультимедіа була RCC 7'.1vanatoliy37 писав: 28 березня 2025, 22:31 Комплектація авто з ВТА (автономний блок телематики) чи без?
Я не знаю де його б можна було зробити. Якщо знаєте хто Києві чи Львові розбирається з Peugeot і може зробити - буду вдячний.1vanatoliy37 писав: 28 березня 2025, 22:31 Бажано зробити скан всіх систем, подивитися чи є помилки в інших блоках по зв'язку по CAN з блоком RCC. Загалом, бажано використовувати DiagBox для кодування.
Дозволяє записувати VIN і чимало інших параметрів.1vanatoliy37 писав: 28 березня 2025, 22:31 Я не знаю чи дає ваша софтина записувати VIN та кодувати інші параметри, чи те що на фото це всі доступні параметри які можна змінити?
З цікавого: змінювати колір ліній на задній камері, увімкнути бокові зони (біля дверей) при паркуванні, бортовий компʼютер на мультимедіа і ще деякі додаткові приховані опції і теми.
Записав звук шумів, чутно періодичні клацання.
https://drive.google.com/file/d/1lyLRx7 ... share_link
-
- Прохожий
[email protected],
По VIN можу визначити комплектацію, перевірити чи є блок ВТА чи на має. Наприклад, якщо блок є - мікрофон підключений до ВТА, а у вас, судячи з кодування, мікрофон підключений до NAC. Якщо в кодуваннях закодований значення "наявність BTA" а він відсутній в даній комплектації - RCC по кану постійно буде звертатися до нього, можливо будуть такі клацання. Ще може бути дуже багато різних причин. Тому варто хача б зробити комп. діагностику, може вона прояснить ситуацію.
В Києві можете звернутися до будь-якого оф. дилера ПЕЖО, наприклад, Автоцентр УКРАВТО НА СТОЛИЧНОМУ, за послугою комп. діагностика, попросити роздрукувати журнал помилок або щоб зробили телекодування RCC.
По VIN можу визначити комплектацію, перевірити чи є блок ВТА чи на має. Наприклад, якщо блок є - мікрофон підключений до ВТА, а у вас, судячи з кодування, мікрофон підключений до NAC. Якщо в кодуваннях закодований значення "наявність BTA" а він відсутній в даній комплектації - RCC по кану постійно буде звертатися до нього, можливо будуть такі клацання. Ще може бути дуже багато різних причин. Тому варто хача б зробити комп. діагностику, може вона прояснить ситуацію.
В Києві можете звернутися до будь-якого оф. дилера ПЕЖО, наприклад, Автоцентр УКРАВТО НА СТОЛИЧНОМУ, за послугою комп. діагностика, попросити роздрукувати журнал помилок або щоб зробили телекодування RCC.
-
- Прохожий
На 99% впевнений що немає1vanatoliy37 писав: 30 березня 2025, 21:57 По VIN можу визначити комплектацію, перевірити чи є блок ВТА чи на має.

%{¥<#%#*#={]%!@“=+€|.
Перевірив конфігурацію NAC - там цей блок вимкнений. Скоріш всього не з цим повʼязано, буду шукати де краще зробити діагностику.1vanatoliy37 писав: 30 березня 2025, 21:57 Наприклад, якщо блок є - мікрофон підключений до ВТА, а у вас, судячи з кодування, мікрофон підключений до NAC. Якщо в кодуваннях закодований значення "наявність BTA" а він відсутній в даній комплектації - RCC по кану постійно буде звертатися до нього, можливо будуть такі клацання. Ще може бути дуже багато різних причин.
Востаннє редагувалось 01 квітня 2025, 09:43 користувачем [email protected], всього редагувалось 1 раз.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину