Delfi писав:Ром а причем тут дзеркало??

Рука лицо просто блин
При тому, що кадр пішов у дзеркальному відображенні. Майже на кожній камері є функціональний ефект, що дозволяє записувати зображення у дзеркальному відображенні. Так що, далі шукай вавки. Або фотки собачок розміщуй. "ЛОЛ ЛОЛ Рука лицо просто блин" (с)
Sviatoslav писав:наразі треба було б проводити з ними роботу, залучаючи психологів, юристів і т.п... а не кидати один на один з власними проблемами та критикувати
Слава, ти ПС плутаєш з усією самообороною разом?
Дмитрий 888 писав:Вообщем у нас всё хорошо!
Дмитре, я щиро радий, що у вас там все добре. І щиро сподіваюся, що вас таки лишать в Криму, а не вивезуть на ДС, як колись татар вивезли. Що ці фантазії російських чинуш, що пропонували це, так і лишаться фантазіями хворих. І дуже сподіваюся, що ці всі страсті стихнуть, і відносини між нами налагодяться... хоч і як між різними країнами. У мене ще родичі в Керчі, хочеться щоб у них все було нормально
Шурик писав:Я бы не хотел унижать ваши националистические чувства, но ваши военные, присягнувшие после развала СССР ещё один раз, на этот - Украине
Шурік, а якій країні присягали військові РБ? Там же лишилися професійні військові ще з радянських часів?
lev5429 писав:вояки, менты и мчс однозначно почувствуют разницу
Извини за глупый вопрос, а что в РФ только вояки, менты и мчс имеют гражданство?
opanky писав:Вот люди и подрабатывают, зарабатывают себе прописку в Магадане
Мсье знает толк в извращениях!
Дмитрий 888 писав:Москва с нами в одном часовом поясе, а вот то время по которому мы жили, нам его навязала Украина.
Для визначення природного часу існує метод, що вивчають на уроках географії в школі. Коротко для Євразії - кожні 15 градусів від нульового меридіана на схід додається одна година. Детальніше можна почитати тут -
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D1%81" onclick="window.open(this.href);return false;
Час, що діє в Москві не природній, а політично встановлений, а з усієї території Криму лише Керч є наближеним до "поясу Москви". Тож твоє твердження невірне.
Admin писав:вы думаете по ссылкам ходить удобней
Я так і думаю
opanky писав:Повязали еще одного русского диверсанта
Дякую! Дивився з-під столу