ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Строим дом
Модератор: pegonak
-
- Фанат
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308 1,6 HDi
- Дякував (ла): 113 разів
- Подякували: 82 рази
- Стать:
Re: Строим дом
maktub
роби документи спочатку на будову, а вже потіи будуй, щоб потім маючи хатинку не мучитися з її узаконенням.
Реально офіційні мита коштують копійки з тим, що ти відбашляєш рішалам при готовому об"єкті.
Знайди архітекторів, які тобі все намалюють і побігають по службам, щоб отримати всі доки на початок будови. За зиму та весну може встигнеш.
Нахилу як на мене у тебе не має, а для вірності тобі архітектор все скаже і порадить, що треба зробити щоб подвір"я не топило.
Банально заривають труби в землю для відводу води і подвір"я сухе. Знаю по практиці бо тесть живе біля річки Черемош в Карпатах і там підтоплення просто буденність весною, але зариті правильно труби в землю повністю все сушать.
роби документи спочатку на будову, а вже потіи будуй, щоб потім маючи хатинку не мучитися з її узаконенням.
Реально офіційні мита коштують копійки з тим, що ти відбашляєш рішалам при готовому об"єкті.
Знайди архітекторів, які тобі все намалюють і побігають по службам, щоб отримати всі доки на початок будови. За зиму та весну може встигнеш.
Нахилу як на мене у тебе не має, а для вірності тобі архітектор все скаже і порадить, що треба зробити щоб подвір"я не топило.
Банально заривають труби в землю для відводу води і подвір"я сухе. Знаю по практиці бо тесть живе біля річки Черемош в Карпатах і там підтоплення просто буденність весною, але зариті правильно труби в землю повністю все сушать.
- За це повідомлення автора lesin подякували (всього 2):
- maktub • Платонович
-
- Клубный пользователь
- Модель:: 308
- Телефон: 097-771-04-52
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 45 разів
- Стать:
maktub
Було б не погано залити фундамент до зими. Поки документи готуються.
Було б не погано залити фундамент до зими. Поки документи готуються.
- ur4kwa
- Ученик
- Модель:: ex.Partner 1.9D
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 12 разів
- Стать:
maktub
Шукай собі проектанта толкового, він тобі з усім допоможе.
В них є свої люди, які з бумажками бігають і всі печатки збирають.
Я коли будував автомийку в Львові, то бігав з бумажками сам, тільки 1 раз рішал за одну бумажку підключав, то в мене зайняло 2,5 місяці щоб все зібрати.
Шукай собі проектанта толкового, він тобі з усім допоможе.
В них є свої люди, які з бумажками бігають і всі печатки збирають.
Я коли будував автомийку в Львові, то бігав з бумажками сам, тільки 1 раз рішал за одну бумажку підключав, то в мене зайняло 2,5 місяці щоб все зібрати.
-
- Знаток
- Модель:: 308sw hdi
- Телефон: 050-465-17-00
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 57 разів
- Стать:
maktub
Без чердака-это второй этаж мансардного типа?
При заливке фундамента обратите особое внимание на качественную гидроизоляцию. При проектировании дома особое внимание на вентиляцию (обмен воздуха ) во всех помещениях.
Без чердака-это второй этаж мансардного типа?
При заливке фундамента обратите особое внимание на качественную гидроизоляцию. При проектировании дома особое внимание на вентиляцию (обмен воздуха ) во всех помещениях.
- peug307
- Фанат
- Модель:: 307sw
- Дякував (ла): 152 рази
- Подякували: 171 раз
- Стать:
maktub
тим не менш по фото я схилу не бачу. єдине, з чого можна зробити висновок, це інформація про різницю висот на довжині участка. по моєму, якщо я не помиляюсь, уклон 1 м на 10 м вважається рівним. десь маю таку інфу, але не знайду під рукою.
а взагалі-то - вирівнювання участка під горизонталь - вважається в наш час дурним тоном. набагато цікавіше, коли вписуєш будинок в ландшафт, принаймні більшість архітекторів і дизайнерів для себе обирають участки з уклоном, там можна розвинути політ думки.
знаю в деталях всі процедури, необхідні для початку будівництва. якщо цікаво, звертайся в приват.
також, всю потрібну інформацію можна почерпнути на однойменному з твоєю темою профільному форумі. там розписано все і про все.
бажаю вам успіхів у здійсненні будівництва
п.с. а заливати фундамент на зиму - також помилка. стрічковий фундамент без навантаження зимувати не повинен. тому, все ж таки, раджу необхідну інформацію про будівництво черпати в правильних місцях. ну і без толкового архітектора вам буде дуже важко.
тим не менш по фото я схилу не бачу. єдине, з чого можна зробити висновок, це інформація про різницю висот на довжині участка. по моєму, якщо я не помиляюсь, уклон 1 м на 10 м вважається рівним. десь маю таку інфу, але не знайду під рукою.
а взагалі-то - вирівнювання участка під горизонталь - вважається в наш час дурним тоном. набагато цікавіше, коли вписуєш будинок в ландшафт, принаймні більшість архітекторів і дизайнерів для себе обирають участки з уклоном, там можна розвинути політ думки.
знаю в деталях всі процедури, необхідні для початку будівництва. якщо цікаво, звертайся в приват.
також, всю потрібну інформацію можна почерпнути на однойменному з твоєю темою профільному форумі. там розписано все і про все.
бажаю вам успіхів у здійсненні будівництва

п.с. а заливати фундамент на зиму - також помилка. стрічковий фундамент без навантаження зимувати не повинен. тому, все ж таки, раджу необхідну інформацію про будівництво черпати в правильних місцях. ну і без толкового архітектора вам буде дуже важко.
- peug307
- Фанат
- Модель:: 307sw
- Дякував (ла): 152 рази
- Подякували: 171 раз
- Стать:
ur4kwa
не лякай дівчину - все те що ти описав, це процедура для будівництва комерційного об"єкту. там дійсно можна з глузду з"їхати.
для maktub буде все набагато простіше - будівництво індивідуального будинку площею до 300 м.кв. може здійснюватися всього лиш за будівельним паспортом.
що це таке - можете пошукати в інеті.
коротко скажу - нічого складного в цьому немає.
не лякай дівчину - все те що ти описав, це процедура для будівництва комерційного об"єкту. там дійсно можна з глузду з"їхати.
для maktub буде все набагато простіше - будівництво індивідуального будинку площею до 300 м.кв. може здійснюватися всього лиш за будівельним паспортом.
що це таке - можете пошукати в інеті.
коротко скажу - нічого складного в цьому немає.

-
- Командор
- Модель:: 208 VTi
- № клубной карты: 000276
- Дякував (ла): 474 рази
- Подякували: 360 разів
- Стать:
peug307
В мене там нік такий самий))))Написала архітектору.Надіюсь що в субботу поїдемо разом на участок і там він вже дасть поради.
Проект обрали.Завтра вставлю фото,або дам ссыль.
Можу сказати що це буде рай для тих хто любить с/у
В мене там нік такий самий))))Написала архітектору.Надіюсь що в субботу поїдемо разом на участок і там він вже дасть поради.
Проект обрали.Завтра вставлю фото,або дам ссыль.
Можу сказати що це буде рай для тих хто любить с/у

Никогда не мстите подлым людям. Просто станьте счастливыми, а они этого не переживут.
-
- Командор
- Модель:: 208 VTi
- № клубной карты: 000276
- Дякував (ла): 474 рази
- Подякували: 360 разів
- Стать:
peug307
Клуазет,их там аж 3
Клуазет,их там аж 3

Никогда не мстите подлым людям. Просто станьте счастливыми, а они этого не переживут.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину