ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто. Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Поздравляю, пусть только радует
Походу это актив с допами. Что есть в авто ?
Не побоялся брать в Прибалтике, там ведь машины в большинстве битки купленные на шортах в Европе и переваренные с трёх или четырёх в одну и нарвётся на такой пирог 7 к одному, по этому ценой манят покупать у них ?
Часто езжу в Европу и автовозов с битками на прибалтийских номерах тьма .
П.с. Заводи борт журнал и там в е рассказывай как оно будет .
Обязательно заведу. Брал её в Голландии у официала Пежо. В Таллине есть фирма норд авто хозяин этой фирмы мой друг, они в Прибалтике самые крупные. Он мне дает свои учетки на аукционы и я что хочу то и покупаю. А если так то да вы правы в Прибалтике ещё хуже можно купить чем у нас. Вот вин, можно глянуть комплектацию VF38E9HD8CL075266
Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk
дирки під арками походу не заклеїні, (на фото так виглядає) Рекомендую заклеїти. Вітаю нехай добре служить!!!!
також хотів білу )))))))) в результаті чорна, тоже нічо.
патіфон без камери, а машинка бабки то жре (сжевик , дверка і т д) от і дилема патіфон або машина))) поки що машина. ну і от коли мафон на андроїді куплю от тоді мб і почну))))), так цікавіше.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину