ДТП. Потрібна порада

Обо всем, что касается страховки, кредита И ПДД
Правила форуму
[align=center]Правила размещение фотографий в разделе Юридическая практика!
Если Вы хотите разместить какую либо тему ил ответить в разделах Юридическая практика, и добавить фотографию, пользуйтесь radikal.ru , radikal.ua и imageshack.us или любыми другими доступными ресурсами, где можно уменьшить фотографию и сгенерировать ссылку, которую потом Вы копируете и вставляете в свое сообщение.Абсолютно все сообщения в разделах форума Юридическая практика, где будут выложены фотографии через наш форум (Добавить вложения) , эти объявления и посты будут удалены!!![/align]
Мах
Прохожий
Езжу на: Peugeot
Модель: 508 SW GT

Re: ДТП. Потрібна порада

Повідомлення Мах »

не пройшло і 2 роки crazy

по суті зробив майже, як і рекомендували, тому ше раз всім дякую.

- страховий експерт (оранта) попався адекватний і досить непогано все порахував
- я паралельно найняв незалежного експерта, завіз машину на ІЛТУ, її там розібрали, експерт оглянув і надав свій висновок (на 15% більше, ніж нарахував експерт з страхової)
- оранта майже зразу, після винесення судового рішення, перекинула гроші на рахунок, пропонували гаражий ремонт, але я відмовився
- подав в суд на винуватця ДТП, шоб компенсували різницю між тим, шо порахував експерт і тим, шо виплатила страхова
- через знайомого купив в Європі донора (дуже багато проблем було з запчастинами, майже нереально їх найти), перекинули запчастини через кордон і десь за тиждень рідремотували машину

ДТП було в вересні 2019 і тільки в липні 2021 виграв суд (тут не без ковіду, звичайно) але процес малоприємний)
Последний раз редактировалось Мах 08 липня 2021, 09:25, всего редактировалось 2 раза.
Delfi
Администратор
Администратор
Модель: 3008
№ клубной карты: 00123

Повідомлення Delfi »

Мах
А что суд присудил?
Зображення Если я тебе не нравлюсь...Застрелись...Я не исправлюсь..
Мах
Прохожий

Повідомлення Мах »

Delfi, да, сорі, забув написати)

я наївний думав, шо мені просто так дадуть гроші) дав 2 варіанти на вибір або мені добровільно віддають гроші або подаю в суд, чекав місяць і тут мені приходить запрошення в суд :D
той, хто винен в ДТП найняв адвоката і вони подали позов на то, шо неправильно складений протокол ДТП (не вказаний тормозний шлях) хотіли взагалі зняти з себе відповідальність, або затягнути справу, апеляція відхилила їхній позов, тоді вже я подав на відшкодування різниці між тим, шо виплатила страхова і тим, шо нарахував мій незалежний експерт(також затягували справу, не приходили на засідання), перша інстанція (в вересні 2020) ухвалила в повному об"ємі, потім подали апеляцію і вот тільки на днях апеляція трохи зменшила суму (різниця між тим, шо виплатила страхова і шо нарахував їхній експерт, якраз ці 15%).
Ну і в кінцевому результаті так вийшло, шо суд присудив майже в 4 рази більшу суму, ніж я просив віддати добровільно)

P.S. якшо цікавлять конкретні цифри, то можу в приват написати
За это сообщение автора Мах поблагодарили (всего 9):
asconШурикromulusIRBISyurets-9 и ещё 4
medvedev
Знаток
Модель: 308

Повідомлення medvedev »

Мах

вітаю,а як можна з Вами зв'язатись,окрім як тут?
бо приватні я пишу Вам,а відповісти у Вас не вийде
Мах
Прохожий

Повідомлення Мах »

medvedev, можемо через телеграм, сам не знав, шо ше не доріс до приватних повідомлень :D
@Maxqube

Повернутись до “Юридическая практика”