Краще написав би які в тебе ящики, і як вони тобі. Зробив би фотки ефіру та цифри гарної якості

Модератор: pegonak
виходячи з бюджету 8000-9000 грн краще придивитися до 6ххх серії, або вище, але 40"-42". Якщо не брезгуєш старішими моделями, то можна спробувати знайти і 7ххх в 40-42".romadone писав:шо ти пропонуєш
не обов'язково шарп, тут і філіпа 9ххх серії можна спробувати знайти, і взагалі повний фарш за 8-9к.Admin писав:шарп 32 рулеЗ
конкретні моделі, будь ласкаAdmin писав:у меня все сони и один тошиба
не он хочет с буквами и цыфрами моделькуAdmin писав:pegonak, вот это ты хотел увидеть
ну і чого ж ти тоді кажеш, що я не правий, коли я кажу, що брати великий але дешевий - можна потім жаліти?Admin писав:это сони 46, ему почти 3 года и он из линеки дорогих телеков, отдавал я за него 5 уе
на 5 стр.поста МВ11 выложил ссылку пройди и почитай.ИМХО оптимальный выбор исходя из его потребностей.pegonak писав:Якщо ж хочеться більше 42", тобто 46"-47", то це вже за 10 тис грн...
Китай космическая и ядерная держава.вскрой любой системник и найди там хоть что-то сделанное в Европеpegonak писав: і взагалі передає, чи вже передав, своє виробництво китайській конторі.
малось на увазі не перенесення виробництва з Європи в Китай. А перенесення контролю від філа до іншої контори. А філу лише рівень продажів цікавий.romulus писав:вскрой любой системник и найди там хоть что-то сделанное в Европе
ну да, ну даAdmin писав:моя модель уже не выпускается, но в ней есть много чего.
Давайте про выбор для Саши
ну от важко було одразу посилання приліпити?romulus писав:на 5 стр.поста МВ11 выложил ссылку пройди и почитай
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину