ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Пиж 3008(2013-17) проти КІА Спортедж та Кашкай(ті ж роки)
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 107
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 5 разів
- Стать:
Re: Пиж 3008(2013-17) проти КІА Спортедж та Кашкай(ті ж роки
Я тестил,на авто пригнано с ЕС,на низкопрофильке + диски 17.Показалась жосткой.Ну и пробег там наверное тисяч 200 .
-
- Профессионал
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: Гольф5/206
- Телефон: 0661990087
- Дякував (ла): 387 разів
- Подякували: 318 разів
- Стать:
Она в любом случаи будет жёсткая. Профиль резины глобально ничего не поменяет.
Если смотреть в сторону Киа и 3008, то киа будет интереснее. Но блин, тут ооочень все индивидуально!
Я бы вообще смотрел рав 4 или срв. Да, я понимаю, что там будет расход не такой, как на дизеле, но гбо решает.
Катался на СРВ и мне очень машинка понравилась.
Если смотреть в сторону Киа и 3008, то киа будет интереснее. Но блин, тут ооочень все индивидуально!
Я бы вообще смотрел рав 4 или срв. Да, я понимаю, что там будет расход не такой, как на дизеле, но гбо решает.
Катался на СРВ и мне очень машинка понравилась.
-
- Прохожий
- Стать:
КІА мне тоже нравитса,но есть одно но,многие знакомие сервисники ругають дизель 1,7 . А какраз дизель 1,7 мне доступен по цене,бензин после дизеля не хочу впринципе,никакой.
- v.dubin
- Водитель
- Модель:: 508
- Дякував (ла): 36 разів
- Подякували: 34 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
largiy
його "ругають" по якій причині? за що? товариш має Спортедж, купляв у перший тиждень як тільки їх завезли в Україну ще в далекому 12 чи то 13 році, 1,7 дизель.... На сьогодні пробіг поза 270 тис, ні грама масла не їсть, не димиться, двигун працює ідеально.
Я мав 1,7 дизель 15 року, за 45тис пробігу жодного зауваження до роботи двигуна, проданий був в 17 році і до сьогодні власник катається ним по Львові і довольний як слон.
Є в цих машин один мінус, мабуть як і у кожного дизеля - швидше як 150 ним не поїдеш, хіба з горки
У кожного своя суб’єктивна думка, але не пожалій пару гривень заплатити людям, які займаються професійним підбором автомобілів
його "ругають" по якій причині? за що? товариш має Спортедж, купляв у перший тиждень як тільки їх завезли в Україну ще в далекому 12 чи то 13 році, 1,7 дизель.... На сьогодні пробіг поза 270 тис, ні грама масла не їсть, не димиться, двигун працює ідеально.
Я мав 1,7 дизель 15 року, за 45тис пробігу жодного зауваження до роботи двигуна, проданий був в 17 році і до сьогодні власник катається ним по Львові і довольний як слон.
Є в цих машин один мінус, мабуть як і у кожного дизеля - швидше як 150 ним не поїдеш, хіба з горки

У кожного своя суб’єктивна думка, але не пожалій пару гривень заплатити людям, які займаються професійним підбором автомобілів

-
- Прохожий
- Стать:
v.dubin
Я це все чудово розумію на рахунок профі,але проблема в тому що пиж 3008 знайти в норм стані легше чим КІА.Нормальне КІА до 15 т у о важко знайти
Я це все чудово розумію на рахунок профі,але проблема в тому що пиж 3008 знайти в норм стані легше чим КІА.Нормальне КІА до 15 т у о важко знайти
-
- Клубный пользователь
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: RAM 1500, 3008
- Телефон: 067 909 61 06
- № клубной карты: 000098
- Дякував (ла): 1184 рази
- Подякували: 713 разів
- Стать:
Когда-то рассматривал оба варианта и Киа и Кашкай, одно время даже поездил на КИА - продал очень быстро.
После Киа купил 308 св. и с тех пор у меня машины от ПСА.
Корейцы все же "недоделанные чуток"
. Но это моя история 
После Киа купил 308 св. и с тех пор у меня машины от ПСА.
Корейцы все же "недоделанные чуток"

-
- Прохожий
- Стать:
Взяв 3008) Чому вибрав таки його? Покатався на пару КІА і одному Кашкаї.В Кашкаї ззаду реально тіснувато,відразу через це і відпав,на решту нюансів навіть не звертав увагу бо це було критично. Хоч сама машина справила позитивне враження,добротна.Підвіску не оцінив бо катався мало і по норм дорозі. КІА,ну що тут сказати)) Зовні супер,подобалась трохи більше за пижик,а от всередині не сильно втекла від Дастера (моє попереднє авто) Постійно вспливали такі асоціації . Ну і скажем так у мій бюджет влазили трохи "підуставші" варіанти.Хоч при бажанні живий екземпляр був.Але після салону 3008 от зовсім чогось не тягнуло до КІА. По підвісці важко щось сказати за такі короткі тестові поїздки,але якоїсь глобальної різниці з тим же Дастером теж не знайшов.Не назвав би я КІА які тестив суперкомфортними.Щодо 3008 то сподобався ще й колір,темно коричневий металік і сучасний салон ,для мене це зіграло одним з вирішальних моментів. На тому авто що катався і купив стояли 16 колеса + пакет погані дороги,може тому підвіска показалась мені дещо іншою ніж у тих що катався до того(3008 пригнані з ЄС на 17 ).Скажем так підвіску я відчув як трохи дубову,але в міру,от найближче по асоціації фокус 3.Сторонніх звуків при проході стиків та нерівностей 0,все приглушено і пружно,хрибет не сипеться.Хоч ясно що мякою її не назвеш.Але і не зубодробильна,їздив і на машинах пожорсткіше,як приклад той же форд фюжик або гольф+ Ну то таке,все субєктивно,залежить і від резини і т д. Короче на разі задоволений. А от шумка порадувала. як і витрати палива(дизель 1,6) Їхав з Києва ,йшов по трасі стабільно 120-130,розхід загальний 5,5 на сотню,враховуючи що поки виїхав на трасу попетляв по Києву досить не погано. Упорівнянні з Дастером 1,5 дизельним де після 110 більше й не хочеться у пижі все веселіше,ну якось так 

Востаннє редагувалось 07 березня 2019, 23:43 користувачем largiy, всього редагувалось 1 раз.
- За це повідомлення автора largiy подякували (всього 3):
- Delfi • IRBIS • Платонович
- Delfi
- Администратор
- Модель:: 3008
- № клубной карты: 00123
- Дякував (ла): 691 раз
- Подякували: 939 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
Заводи борт журнал и поздравляю с покупкой!
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину