ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Поездка в Чернобыль
- alexjazz
- Клубный пользователь
- Їжджу на:: Citroen
- Модель:: C3
- Телефон: 8068 391 11 96
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 20 разів
- Стать:
Re: Поездка в Чернобыль
Ребята я никого не уговариваю. Ни для кого не секрет что нашему оганизму с каждым днем все хуже и хуже. А статистика по раку ето еще и курение с 1го класа, и водка в 10лет и тд и тп.
-
- Ученик
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 309
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
Согласен на 100%alexjazz писав:Ребята я никого не уговариваю. Ни для кого не секрет что нашему оганизму с каждым днем все хуже и хуже. А статистика по раку ето еще и курение с 1го класа, и водка в 10лет и тд и тп.

- Lilu
- Клубный пользователь
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: другое
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 15 разів
- Стать:
Люди, особенно молодые, вам еще детей рожать
....период полураспада цезия примерно 60 лет, у стронция больше. Плюс всякая вторичная радиация и гамма. Последствия радиации сразу могут и не проявиться, а отразятся на втором или даже третьем поколении. Люди, живущие в Зоне в основном пожилые. Мне конечно интересно, но все таки шашлыки в лесу более приемлимы, лучше загазованные легкие на свежий воздух

Показувати
Востаннє редагувалось 24 лютого 2009, 16:32 користувачем Lilu, всього редагувалось 9 разів.

Кто людям помагает, тот тратит время зря
-
- Прохожий
- Модель:: 211
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Стать:
Давно хотел, кстати.
Вопрос в деньгах, так как было это удовольствие несколько дороговато. Кто-то узнавал, сколько будет стоить, если заказывать экскурсию отдельно для клуба?
Еще мне кажется лучше ехать весной, мрачновато там сейчас. Хотя если не очень дорого, и если понравится, то можно и еще раз весной съездить
По поводу вредности. Я, конечно, не проверял, но организаторы утверждают, что за время экскурсии доза радиации не больше, чем во время проведения флюорографии либо трансатлантического перелета. В любом случае по поводу рака иди детородной функции переживать уж точно не стоит, не те дозы. Не вдаваясь патогенетические особенности онкологических заболеваний могу сказать, что в ежедневной жизни канцерогенов не меньше, чем в Чернобыле (если не лезть в реактор, конечно
). Так что не нужно зря страшать народ.
Вопрос в деньгах, так как было это удовольствие несколько дороговато. Кто-то узнавал, сколько будет стоить, если заказывать экскурсию отдельно для клуба?
Еще мне кажется лучше ехать весной, мрачновато там сейчас. Хотя если не очень дорого, и если понравится, то можно и еще раз весной съездить

По поводу вредности. Я, конечно, не проверял, но организаторы утверждают, что за время экскурсии доза радиации не больше, чем во время проведения флюорографии либо трансатлантического перелета. В любом случае по поводу рака иди детородной функции переживать уж точно не стоит, не те дозы. Не вдаваясь патогенетические особенности онкологических заболеваний могу сказать, что в ежедневной жизни канцерогенов не меньше, чем в Чернобыле (если не лезть в реактор, конечно

-
- Киевский Сектант
- Модель:: C-Elysee
- № клубной карты: 00006
- Подякували: 11 разів
- Стать:
http://tour2kiev.com/ru/Chernobyl.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Планируем 26-го апреля ехать
Планируем 26-го апреля ехать
- Alex kiev
- Ленивый спасатель
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 508 2.0hdi 301 1,6hd
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 92 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
Да давно хотел поехать!Но ето чета стремновато както!А с другой стороны там люди до сих пор живут и ниче!
-
- Киевский Сектант
- Модель:: C-Elysee
- № клубной карты: 00006
- Подякували: 11 разів
- Стать:
http://tour2kiev.com/ru/Chernobyl.html" onclick="window.open(this.href);return false; как все присходит
- Soulless
- Клубный пользователь
- Модель:: інша марка
- Подякували: 2 рази
- Стать:
Колега по відділу до 2003 року працював там та АЕС. Про радіаційний фон - окрема пісня. Крок вбік може дорого коштувати. А м.Припять - реально жахливе місце (з його слів) - щоб там 2-3 години (4-х по екскурсії) походити - треба мати досить стійку психіку.alexjazz писав:Уважаемые одноклубники есть предложение поехать на экскурсию в Чернобыль.
Все вопросы и пожелания в этой теме.
-
- Прохожий
- Модель:: 211
- Подякували: 4 рази
- Стать:
Припять - перш за все найунікальніше місце на землі. Всі, хто там бував, кажуть, що це варто побачити. І зробити це бажано в найближчі роки, бо через засилля туристів свою унікальність воно може втратити.Soulless писав:Крок вбік може дорого коштувати. А м.Припять - реально жахливе місце (з його слів) - щоб там 2-3 години (4-х по екскурсії) походити - треба мати досить стійку психіку.
А екскурсійний маршрут пролягає по відносно чистих місцях. Тому просто не варто робити того кроку в бік. Та й фактично в цьому ж і полягає екстрім, а значить і родзинка, екскурсії.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину