ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
308 HDi Active hatch white
- Orest_WRX
- Пешеход
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: WRX
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Стать:
Re: 308 HDi Active hatch white
Так тяжко сказати, середній розхід по автобанах з швидкістю 130-150 км/г через Словакію, Австрію по Італії і назад в сумі 3200км за 7-м днів розхід зупинився на 6.2л по баках вийшло 3+ 40 л тобто три з половиною бики.....різниці між їхньою і нашою соляркою не побачив ніякої ні по розходу ні по динамиці ні по плавності роботи двигуна ніяких змін не було!!! ціни в них не кримінальні Словакія 1.50, Авчтрія 1.41, Італія 1.48 евро за літр на самих автобанах чуть дорожче +5-10 центів до літри.
Востаннє редагувалось 15 березня 2012, 12:33 користувачем Orest_WRX, всього редагувалось 1 раз.
- Orest_WRX
- Пешеход
- Стать:
І так за 7-м місяців нашої дружби з пижом обїхали пів Європи
, пробіг на сьогоднішній день 18100..проблем ніяких тьху тьху тьхуне було і сподіваюсь не буде........розхід по банах з швидкістю 140-150+ 6.8-7л.максимум, що показував комп, що відповідно просто не може не радувати
....в режимі повного тошнилова реально залізти в 3.6-4л. на 100км, але це того не варте....
Пара фот....

Лев на узбережжі океану

Максимум 190-195 більше не їде провіряв не одноразово

ну і я з другом в країні (місті) наркоманів, трави і тюлпанів

Пара фот....

Лев на узбережжі океану

Максимум 190-195 більше не їде провіряв не одноразово

ну і я з другом в країні (місті) наркоманів, трави і тюлпанів

- stefano75
- Прохожий
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308
- Подякували: 0
- Стать:
Привіт!Мене звати Степан,мене зацікавило,скільки коштувала (доп.опція) панорама,і саме замовлення, де було виконано на фабриці "Пежо" чи у Львові на сервісі? 

- Orest_WRX
- Пешеход
- Стать:
Доброго вечора всім....давно тут вже нічого не писав аж заскучився
Але буду ближчим до теми пробіг на даний момент 25600км зауважень до машини наразі не має окрім як появився скрип з заду в салоні наскільки розумію від замка задньої кришки (може підскажите як вилікувати) і появився стук в рейці правда доходить він з салону таке враження, що на хрестовинах саму рейку їздив підтягувати не допомогло (можливо в когось було подібне буду вдячний за поради) планую поїхати до офіціалів на консультацію. Ну і з приходом зими і морозів надумався поміняти фільтр палива з відси і питання хто порадить де і який придбати, яка ціна буде прийнятною....дякую і чекаю на поради.

Але буду ближчим до теми пробіг на даний момент 25600км зауважень до машини наразі не має окрім як появився скрип з заду в салоні наскільки розумію від замка задньої кришки (може підскажите як вилікувати) і появився стук в рейці правда доходить він з салону таке враження, що на хрестовинах саму рейку їздив підтягувати не допомогло (можливо в когось було подібне буду вдячний за поради) планую поїхати до офіціалів на консультацію. Ну і з приходом зими і морозів надумався поміняти фільтр палива з відси і питання хто порадить де і який придбати, яка ціна буде прийнятною....дякую і чекаю на поради.
Востаннє редагувалось 18 грудня 2012, 21:56 користувачем Orest_WRX, всього редагувалось 1 раз.
- romadone
- Заслуженный ветеран клуба
- Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
- № клубной карты: 000367
- Дякував (ла): 2209 разів
- Подякували: 1337 разів
- Стать:
Задній замок змастити літолом, фільтр взяти оригінал, з рульовою - на діагностику. В себе на нерівній бруківці іноді помічаю подібне останнім часом. Але не переймаюся поки що.
[Сообщение отправлено с мобильного устройcтва]
- Viking
- Клубный пользователь
- Модель:: 308HDI
- Телефон: 0676740097
- № клубной карты: 000371
- Дякував (ла): 92 рази
- Подякували: 98 разів
- Стать:
Orest_WRX
Не тебя ли я сегодня видел возле оперного в районе 18.30, если да то прикольно корма смотрится без опознавательных знаков Пежо
Не тебя ли я сегодня видел возле оперного в районе 18.30, если да то прикольно корма смотрится без опознавательных знаков Пежо
Востаннє редагувалось 18 грудня 2012, 22:24 користувачем Viking, всього редагувалось 1 раз.
- Orest_WRX
- Пешеход
- Стать:
romadone, дякую попробуєм, доречі стук рейки появився після того як я змінив положення рульової колонки, яку не рухав довгий час.....
Viking ні це був не...
Viking ні це був не...
- romadone
- Заслуженный ветеран клуба
- Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
- № клубной карты: 000367
- Дякував (ла): 2209 разів
- Подякували: 1337 разів
- Стать:
Возможно. Как будто на боковой полочке под рулем стучит барахло. Нужно поэксперементировать с положениями руля. У меня максимально утоплен и на 2/3 вниз.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину