Ігор, аргументуй про ІЛТУ

Я просто заїжав до них, був хлопчина, керівник відділу Кузовних ремонтів, він мені оглянув все детально пояснив. Я у цій справі новий, ніколи з цим не стикався.
Я крім ІЛТИ "кузовних ремонтів" не знаю куди звернутись, усі сервіси запросять хорошу суму за ремонт. Робити в якогось дядька в гаражі - сумніви беруть. Треба ж толково скласти всі деталі вкучу, всі кріплення, пласмаски, кліпси. Що стосується боковини, крила, є два варіанти - відрізати і варити інше на місце (пропозиція Ілти) або на аражі потянуть на місце і зашпаклюють. Питання гарантії хорошої покраски, ніколи не мав з цим справи. Також відкрите питання задньої балки, 2-3 години до дтп робили розвал, кермо стояло ідеально рівно, зараз воно так на 15-20 градусів вправо дивиться, при їзді доводиться лівою рукою машину відтягувати вправо. Ще й вистрілили кріплення переднього крила пасажирського, капот однією стороною заліз на клюв, щілина між капотом і крилов хоч руку запихай. Страховщик мене вперто переконував що мені хтось задком заїхав, він не розумів поняття що машина жодного разу не була в дтп, відтак відмовився написати в акті огляду цей факт. В крайньому випадку доведеться незалежного експерта брати оплачувати і подавати в суд на відшкодування коштів та моральної шкоди, іншого виходу нема, з винуватця фіг шо отримаю.
Я в той вечір стояв сміявся біля машини, тепер вже 2 день не можу себе до кучі зібрати. Де робити, куди їхати, хз, маю на обдумання час до п’ятниці - хочеться щоб було все ідеально, як до того. Ідеальності має додати бампер від рестайла