ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Пижик 308 1,6VTi механіка

v.dubin
Водитель
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 508
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 34 рази
Стать:
Контактна інформація:

Re: Пижик 308 1,6VTi механіка

Повідомлення v.dubin »

Колесо крутиться, але не можу зрозуміти чому мені руль перекосило.
Тільки вчора міняли ланцюг, сальніки колінвала, розвал робили, все було нормально. Вже сьогодні зранку в страхову їхати, сідаю, і не можу поняти - руль вже не рівно, машину тяне вправо. Хз шо за фігня. Я ще сьогодні зранку побачив вже що крило переднє пасажирське вистрілило з кріплень і капот тепер однією стороною налягає мені клюв.
На ІЛТІ підняли, оцінили - 60-65тис. :( А ще треба дочекатись поки страховики проснуться і нарахують ті копійки, яких мабуть і на бампер не хватить.
Al-Chi
Мастер
Модель:: Partner, Megane II
Телефон: о66-5403238
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 338 разів
Стать:

Повідомлення Al-Chi »

руль тяне вправо можливо тому, що заднє ліве "підрулює" за рахунок деформації задньої підвіски :?

P.S.: не засмучуйся, головне здоров'я, а метал відновиться. бажаю якомого швидшого вирішення ситуації
Выдержка - единственный способ выжить в мире идиотов
v.dubin
Водитель
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення v.dubin »

думка цікава. Мені дядько з сервісу ІЛТИ сьогодні також сказав "якось дивно колесо стоїть в тебе". Може дійсно там щось загнуло, чи кузов пішов, чи балка....тут на око не розібрати.
Maximka
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Їжджу на:: Citroen
Модель:: С4
Телефон: 066355207
№ клубной карты: 000370
Дякував (ла): 156 разів
Подякували: 141 раз
Стать:

Повідомлення Maximka »

Спереди тоже удар был?
v.dubin
Водитель
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення v.dubin »

нє, тільки ззаду, але так точно в угол. Можливо як варіант по колесу дісталось добряче.
koka.in
Фанат
Модель:: 206
Телефон: +380503582311
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 172 рази
Стать:

Повідомлення koka.in »

о, ну так яж за то и написал выше.
дай Бог ненадо будет тянуть, а токо балка пострадала... на фотке, колесо левое как-то матом стоит :(
Admin
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

v.dubin
тебе на Илту не стоит машину ставить на ремонт, ищи другой сервис и ценник будет в три раза меньше. По хорошему, машину поставить твою на стапель и все станет на место.
v.dubin
Водитель
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення v.dubin »

Ігор, аргументуй про ІЛТУ :) Я просто заїжав до них, був хлопчина, керівник відділу Кузовних ремонтів, він мені оглянув все детально пояснив. Я у цій справі новий, ніколи з цим не стикався.
Я крім ІЛТИ "кузовних ремонтів" не знаю куди звернутись, усі сервіси запросять хорошу суму за ремонт. Робити в якогось дядька в гаражі - сумніви беруть. Треба ж толково скласти всі деталі вкучу, всі кріплення, пласмаски, кліпси. Що стосується боковини, крила, є два варіанти - відрізати і варити інше на місце (пропозиція Ілти) або на аражі потянуть на місце і зашпаклюють. Питання гарантії хорошої покраски, ніколи не мав з цим справи. Також відкрите питання задньої балки, 2-3 години до дтп робили розвал, кермо стояло ідеально рівно, зараз воно так на 15-20 градусів вправо дивиться, при їзді доводиться лівою рукою машину відтягувати вправо. Ще й вистрілили кріплення переднього крила пасажирського, капот однією стороною заліз на клюв, щілина між капотом і крилов хоч руку запихай. Страховщик мене вперто переконував що мені хтось задком заїхав, він не розумів поняття що машина жодного разу не була в дтп, відтак відмовився написати в акті огляду цей факт. В крайньому випадку доведеться незалежного експерта брати оплачувати і подавати в суд на відшкодування коштів та моральної шкоди, іншого виходу нема, з винуватця фіг шо отримаю.
Я в той вечір стояв сміявся біля машини, тепер вже 2 день не можу себе до кучі зібрати. Де робити, куди їхати, хз, маю на обдумання час до п’ятниці - хочеться щоб було все ідеально, як до того. Ідеальності має додати бампер від рестайла :D
vovadema
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Модель:: 308
Телефон: 097-771-04-52
Дякував (ла): 29 разів
Подякували: 45 разів
Стать:

Повідомлення vovadema »

Підїдь на Трістар Авто Еліт. На Ковельській знаходиться недалеко від Епіцентру на Хмельницького.

Там кузовщину і малярку одні з кпащих у Львові. І ціни адекватні були коли останній раз там був.

І там модуть експертну оцінку зробити.
v.dubin
Водитель
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення v.dubin »

vovadema
дякую, забув за них, чув також позитивні відгуки про них.
Відповісти

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення

Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь

Створити обліковий запис

Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину

Увійти

Повернутись до “308”