ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Пижик 308 1,6VTi механіка
- koka.in
- Фанат
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 206
- Телефон: +380503582311
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 172 рази
- Стать:
Re: Пижик 308 1,6VTi механіка
имхо- лучше пусть вваривают, чем кг шпаклёвки.
это отдельная деталь, как и передние крылья.
единственный минус - пострадает оцинковка, но при грамотной работе, всё будет норм.
это отдельная деталь, как и передние крылья.
единственный минус - пострадает оцинковка, но при грамотной работе, всё будет норм.
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
На Илте сумашедшие накрутки на детали и работу и будут разводить на все новое. Открой тему отдельную про кузовной ремонт во Львове, может посоветуют проверенное . Для хорошего рихтовщика может и непонадобится замена крыла .
- romadone
- Заслуженный ветеран клуба
- Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
- № клубной карты: 000367
- Дякував (ла): 2209 разів
- Подякували: 1337 разів
- Стать:
- v.dubin
- Водитель
- Модель:: 508
- Дякував (ла): 36 разів
- Подякували: 34 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
ні, чекаю рішення страхової, далі або винуватець погоджується доплатити суму ремонту або в незалежного експерта і в суд. Якось так...
- v.dubin
- Водитель
- Стать:
- Контактна інформація:
вчора отримав дзвінок з страхової, сказав мені експерт "я не можу обрахувати вартість ремонту, тому викликаю вам незалежного експерта". Думаю от і добре, не довелось самому це робити)
Хотіли мені впарити якесь невідоме мені СТО, відмовився, сказав що для огляду тільки ІЛТА. Через годину роздумів вони погодились і я поїхав туди чекати незалежного експерта. Поспілкувавшись з ним хвилин 15 задаю питання в лоб "наскільки ваша експертиза незалежна?"; він посміхнувся і відповів коротко "вона незалежна". 3 години огляду по стендах і ямах зробили своє діло, списали дві сторони бумаги А4.
Зі слів експерта і хлопчини з відділу кузовних ремонтів по імені Ярослав, який мені сказав шо все буде добре, виплило наступне:
- заміна, встановлення і покраска заднього крила;
- заміна задньої фари в зборі з лампочками;
- заміна заднього бамперу, підсвітки номерних знаків, усіх кріплень, заміна підсилювача (якась чорна пластмаса під бампером)
- заміна кришки багажника, заміна напису ПЕЖО, заміна ущільнювача багажника;
- заміна підкрильника, заміна задніх бризговиків (хз звідки вони взяли шо вони там були, але нехай...)
- заміна проводки підсвітки номера та проводки задньої фари
- заміна балки
в кращому випадку тільки цапфи. Якщо не помиляюсь по цифрам розвалу то ліве колесо показало 0,9 градуса, праве 0,02 градуси.
- повна покраска всіх елементів.
Розумію що цифра набіжить велика, тому заставляє задуматись про купівлю деяких б/у елементів. Залишається чекати цифру від страхової (якщо не помиляюсь максимальна 50тис.грн по цивілці, а вона й так буде максимальна) і решту вимагати від винуватця
Перекинувшись декількома словами з Ярославом, ми розійшлись до моменту отримання коштів на руки. Тоді й буде вирішуватись питання ремонту та заміни або рихтовки елементів кузова. Так що найближчі 2 місяці перехожу в режим пішохода
Хотіли мені впарити якесь невідоме мені СТО, відмовився, сказав що для огляду тільки ІЛТА. Через годину роздумів вони погодились і я поїхав туди чекати незалежного експерта. Поспілкувавшись з ним хвилин 15 задаю питання в лоб "наскільки ваша експертиза незалежна?"; він посміхнувся і відповів коротко "вона незалежна". 3 години огляду по стендах і ямах зробили своє діло, списали дві сторони бумаги А4.
Зі слів експерта і хлопчини з відділу кузовних ремонтів по імені Ярослав, який мені сказав шо все буде добре, виплило наступне:
- заміна, встановлення і покраска заднього крила;
- заміна задньої фари в зборі з лампочками;
- заміна заднього бамперу, підсвітки номерних знаків, усіх кріплень, заміна підсилювача (якась чорна пластмаса під бампером)
- заміна кришки багажника, заміна напису ПЕЖО, заміна ущільнювача багажника;
- заміна підкрильника, заміна задніх бризговиків (хз звідки вони взяли шо вони там були, але нехай...)
- заміна проводки підсвітки номера та проводки задньої фари
- заміна балки

- повна покраска всіх елементів.
Розумію що цифра набіжить велика, тому заставляє задуматись про купівлю деяких б/у елементів. Залишається чекати цифру від страхової (якщо не помиляюсь максимальна 50тис.грн по цивілці, а вона й так буде максимальна) і решту вимагати від винуватця

Перекинувшись декількома словами з Ярославом, ми розійшлись до моменту отримання коштів на руки. Тоді й буде вирішуватись питання ремонту та заміни або рихтовки елементів кузова. Так що найближчі 2 місяці перехожу в режим пішохода

- Evgen_Poltava
- Водитель
- Модель:: 508 2.0 HDI
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 32 рази
- Стать:
v.dubin
У меня цивилка на 125000 грн. 50000 стандарт + за 99 грн. докупил 75000. Страховая ПЗУ.
Во многих страховых есть такие программы, уточните!
У меня цивилка на 125000 грн. 50000 стандарт + за 99 грн. докупил 75000. Страховая ПЗУ.
Во многих страховых есть такие программы, уточните!
Мой бортжурнал Пежо 508 2.0 HDI Evgen_Poltava
- Evgen_Poltava
- Водитель
- Модель:: 508 2.0 HDI
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 32 рази
- Стать:
koka.in
В конце поста автор пишет про 50000 и страховую!
В конце поста автор пишет про 50000 и страховую!
Мой бортжурнал Пежо 508 2.0 HDI Evgen_Poltava
- v.dubin
- Водитель
- Стать:
- Контактна інформація:
ану допомагайте.
Після того як в дупу заїхали, на водійському коврику була ось така пластмаска. Досить якісна, в міру гнучка річ, одна сторона кудись вставляється і повертається, як замочок, тоді інша - в шось влазить своїм шаріком
Питання: звідки воно, це інженерне чудо.
Якщо вилетіла вона, то явно з під торпеди з мого боку. З однієї сторони є напис ">POM-C< 2", з іншої - Y05197
Можливо хтось має якісь здогадки? Які елементи вона з’єднує?
Після того як в дупу заїхали, на водійському коврику була ось така пластмаска. Досить якісна, в міру гнучка річ, одна сторона кудись вставляється і повертається, як замочок, тоді інша - в шось влазить своїм шаріком

Якщо вилетіла вона, то явно з під торпеди з мого боку. З однієї сторони є напис ">POM-C< 2", з іншої - Y05197
Можливо хтось має якісь здогадки? Які елементи вона з’єднує?

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- v.dubin
- Водитель
- Стать:
- Контактна інформація:
На днях зробив заміну решітки в бампері і підсилювача бамперу, зробив ремонт кріплень фари, поставив на місце крило, виставив зазори і тепер все
приїхав сьогодні мій бампер. Але от в ньому є дирки під парковочну систему. Можливо хтось підкаже по виробниках парктроніків?
Фото відновленої машини будуть на початку липня, як віддадуть з сервісу

приїхав сьогодні мій бампер. Але от в ньому є дирки під парковочну систему. Можливо хтось підкаже по виробниках парктроніків?
Фото відновленої машини будуть на початку липня, як віддадуть з сервісу

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину