ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Посоветуйте или рас советуйте купить Peugeot 2008.
- Xerxss
- Профессионал
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 208
- Телефон: 0990763326
- Дякував (ла): 38 разів
- Подякували: 153 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
Re: Посоветуйте или рас советуйте купить Peugeot 2008.
208 с 1,4 95 л.с разгоняется за 10,5 с. до 100
, 207 за 12 по моему, а вот 2008 с 1,2 всего за 13,5, думаю все что меньше за 12 это уже слабо. Насчет вибраций французы говорили про технологии которые убрали вибрации, я катался на 208 1,2 , вибраций не ощутил. Может стоит подождать тест драйв и самому попробовать что будет лучше ?

-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
AlexandRN
если ты стороник МКПП и тебя не интересуют плюшки типа навигации, музыки типа жбл, панорамной крыши,бери на палке 120 сильный бенз, думаю останешься доволен, тем более, что эти моторы сей час немного поправили и прошивки хорошие.
если ты стороник МКПП и тебя не интересуют плюшки типа навигации, музыки типа жбл, панорамной крыши,бери на палке 120 сильный бенз, думаю останешься доволен, тем более, что эти моторы сей час немного поправили и прошивки хорошие.
- Alex kiev
- Ленивый спасатель
- Модель:: 508 2.0hdi 301 1,6hd
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 92 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
http://auto.ria.ua/auto_peugeot_3008_12494708.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Красавец. Может есть смысл такой купить?
Красавец. Может есть смысл такой купить?
-
- Пешеход
- Модель:: 207
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Стать:
Admin
Да конечно только МКПП, лишнего ненужно - только необходимое. Хорошую качественную музыку ни кто не отменял. Громко не люблю, нравиться качественно, с бархатом в уши (музыка). Если у официалов не будет дизеля придется обратиться к другим продавцам, бывает даже дешевле.
Alex kiev
Новый 3008 конечно сила, но и цена тоже. Я рассчитываю на авто подешевле.
Да конечно только МКПП, лишнего ненужно - только необходимое. Хорошую качественную музыку ни кто не отменял. Громко не люблю, нравиться качественно, с бархатом в уши (музыка). Если у официалов не будет дизеля придется обратиться к другим продавцам, бывает даже дешевле.
Alex kiev
Новый 3008 конечно сила, но и цена тоже. Я рассчитываю на авто подешевле.
Дорогу осилит идущий.
- Alex kiev
- Ленивый спасатель
- Модель:: 508 2.0hdi 301 1,6hd
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 92 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
-
- Пешеход
- Модель:: 207
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Стать:
Alex kiev
Да, а я ссылку даже не посмотрел, только адрес прочел.
Посмотрел. Душевный автомобильчик.
Да, а я ссылку даже не посмотрел, только адрес прочел.

Посмотрел. Душевный автомобильчик.
Востаннє редагувалось 26 листопада 2013, 21:41 користувачем AlexandRN, всього редагувалось 1 раз.
Дорогу осилит идущий.
- romadone
- Заслуженный ветеран клуба
- Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
- № клубной карты: 000367
- Дякував (ла): 2209 разів
- Подякували: 1337 разів
- Стать:
А я пощупал и не понял за что доплачивать. Ну не понимаю я этот класс, хоть убейте. Чуть больше багажник и клиренс. Может кто и доплатит за это двушку, я точно нет.
-
- Прохожий
- Модель:: 107
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 5 разів
- Стать:
romadone
А чого там дивного
Молодці peugeot шо нарешті влізли в даний сигмент авто,наведу вам приклад,перші були форд,фюжикфієста і що не брали фюж хоч він був і дорожчий за те шо він чуть практичніший вийшов за фієсту? трохи більший багажник ,трохи вищий салон + кліренс,а другі виробники взагалі тупо народ на лаве розводять,візьміть поло і крос поло те саме поло тільки з пласмасками,чи степвей і сандеро степвей,навпаки пиж народ не дурить вчіпивши пару пластикових цяцьок і загнувши ціну як інші,тому що авто таки в іншому кузові, менеджер в салоні казав на 10 см ширший і довший на 15,і відчувається це однозначно,не знаю як там кому з місцем в порівнянні з 208 пижиком але особисто мені авто показався і зовні і з салону більшим,2008 по внутрішньому простору і багажнику мені більше 308 нагадав чим 208,правда сидіння якісь короткуваті вийшли,от якби з 308 туди сидіння поставили тоді б взагалі було супер
А чого там дивного

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину