ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Помогите выбрать телевизор
Модератор: pegonak
- romadone
- Заслуженный ветеран клуба
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
- № клубной карты: 000367
- Дякував (ла): 2209 разів
- Подякували: 1337 разів
- Стать:
- pegonak
- МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
- Модель:: 308 1.6 HDi 90
- № клубной карты: 000086
- Дякував (ла): 665 разів
- Подякували: 545 разів
- Стать:
Re: Помогите выбрать телевизор
Діагональ бажано брати з розрахунку відстані до телевізора від місця перегляду. Якщо діагональ буде надто велика, то буде дещо незручно. Імхо. Колись на сайті соні була таблиця рекомендацій, але зараз не можу знайти. Приблизно 1.5-2м - 32-37", 2-3м - 37-50", 3м+ - 50"+.
Якщо ТВ буде стояти не на відкритому місці, а буде влаштований у якусь нішу, варто брати такий, щоб між корпусом і нішею залишався простір для повітря, інакше буде перегріватися.
Звичайні LCD відрізняються від LED багато чим. LCD товщі, більше жруть електроенергії, наприклад. Якщо щодо цього є якісь бзіки, то варто звернути увагу на LED.
Передача кольорів сцени у гарному LED буде краща. Але це критично для перегляду фільмів гарної якості.
Підключати ТВ до інтернет, якщо є комп, на мою думку, абсолютно безтолкова штука...
А от щоб працював Wi-Fi скоріше за все доведеться докупити до ТВ адаптер! Часто пишуть про ТВ з Wi-Fi, а виходить, що вони готові до Wi-Fi адаптера, а без нього немає ніякого Wi-Fi.
Аналогічно і перегляд відео з флешки. До гарного ТВ завжди можна під'єднати будь-який гарний плеєр.
Це функції, які не варто ставити перед іншими, тим більше перед якістю зображення.
До речі, ціни на LED вже не надто відрізняються від простих, тому не факт, що буде особливий виграш у діагоналі
Якщо ТВ буде стояти не на відкритому місці, а буде влаштований у якусь нішу, варто брати такий, щоб між корпусом і нішею залишався простір для повітря, інакше буде перегріватися.
Звичайні LCD відрізняються від LED багато чим. LCD товщі, більше жруть електроенергії, наприклад. Якщо щодо цього є якісь бзіки, то варто звернути увагу на LED.
Передача кольорів сцени у гарному LED буде краща. Але це критично для перегляду фільмів гарної якості.
Підключати ТВ до інтернет, якщо є комп, на мою думку, абсолютно безтолкова штука...
А от щоб працював Wi-Fi скоріше за все доведеться докупити до ТВ адаптер! Часто пишуть про ТВ з Wi-Fi, а виходить, що вони готові до Wi-Fi адаптера, а без нього немає ніякого Wi-Fi.
Аналогічно і перегляд відео з флешки. До гарного ТВ завжди можна під'єднати будь-який гарний плеєр.
Це функції, які не варто ставити перед іншими, тим більше перед якістю зображення.
До речі, ціни на LED вже не надто відрізняються від простих, тому не факт, що буде особливий виграш у діагоналі

Боже великий, єдиний, нам Україну храни...
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Борт-журнал
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
Рома, не соглашусь с тобой, если телек с хорошим разрешением и не за пару тыщ грн типа тех что по акциям парятpegonak писав:Діагональ бажано брати з розрахунку відстані до телевізора від місця перегляду. Якщо діагональ буде надто велика, то буде дещо незручно. Імхо. Колись на сайті соні була таблиця рекомендацій, але зараз не можу знайти. Приблизно 1.5-2м - 32-37", 2-3м - 37-50", 3м+ - 50"+.Якщо ТВ буде стояти не на відкритому місці, а буде влаштований у якусь нішу, варто брати такий, щоб між корпусом і нішею залишався простір для повітря, інакше буде перегріватися.Звичайні LCD відрізняються від LED багато чим. LCD товщі, більше жруть електроенергії, наприклад. Якщо щодо цього є якісь бзіки, то варто звернути увагу на LED.Передача кольорів сцени у гарному LED буде краща. Але це критично для перегляду фільмів гарної якості.

- pegonak
- МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
- Стать:
Так я про це й кажу, будеш як сурок мотати головою з одного боку в іншийAdmin писав:с экраном в 50 дюймов смотреть с расстояния 1 метр и очень легко и не напряженнопросто будет широко

А по розділювальній здатності (разрешение), то тут все стандартно, HD-Ready - 720 рядків, Full-HD - 1080. Якщо не приморочувати голову тим який там контраст і т.п. лабудою, то вони справді показують однаково всі

Тут я не зрозумів, що ти хтів сказати. Чим поганий 32" ТВ? У мене 32", тому що він у ніші стоїть. Більший не влазить просто. Але він показує всі свохї 1080 ліній, і абсолютно влаштовує якістю, і розмірами, зважаючи, що дивлюсь я його з 1.5 м.Admin писав:но единственное о чем я жалею, так это о том, что покупал недомерки с размером в 32 дюйма
А якщо є багато місця і хочеться зробити домашній кінотеатр, то варто глянути на проектори

Востаннє редагувалось 23 липня 2011, 23:43 користувачем pegonak, всього редагувалось 1 раз.
Борт-журнал
Борт-журнал
-
- Администратор
- Стать:
- Контактна інформація:
та то я про себя написал, что жалею , что сразу не взял большой, пожалел денег и купил 32, а не 46pegonak писав:Тут я не зрозумів, що ти хтів сказати. Чим поганий 32" ТВ? У мене 32", тому що він у ніші стоїть.

Вот я еслиб щас брал телик, взял бы вот этот Телевизор Sony KDL-46EX720 или этот дорожеSony KDL-46NX710R оба телика лед 3D, это если смотреть в будущее и не парить себе мозг обновкой еше лет и лет. Если не смотреть в будущее и нафиг нужен 3D тогда этот лсд Sony KDL-46EX402AEP тут и цена и качество на высоте и можно хоть прыщ на попе у мулатки рассмотреть

- romadone
- Заслуженный ветеран клуба
- Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
- № клубной карты: 000367
- Дякував (ла): 2209 разів
- Подякували: 1337 разів
- Стать:
я брал 40, думал будет много, да и денег тогда на больший не было, но уверен, что следующий будет ближе к 50
Игорь прав, я под своим лежу в полутора метрах и хочется ещё больше... сколько видел больших, подходил к ним как можно ближе - никакого дискомфорта 

-
- Администратор
- Стать:
- Контактна інформація:
Вот и я про это
купил 32 дюйма когда то, а потом себя уговаривал что все круто
пока 46 на его место не поставил
единственное что меня успокаивает, так это тоЮ что более раньшие модели больших телеков не передавали того качества изображения , что передают щас 

- pegonak
- МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
- Стать:
це все дуже індивідуально.romadone писав:сколько видел больших, подходил к ним как можно ближе - никакого дискомфорта
Я проти 3Д принципово. На мій моск воно погано впливає... І на багатьох інших теж, в принципі. В мене починає боліти голова і очі (в кінотеатрі пару разів дивився 3Д кіно).Admin писав:нафиг нужен 3D
Я обирав довго і з муками

Востаннє редагувалось 24 липня 2011, 00:37 користувачем pegonak, всього редагувалось 1 раз.
Борт-журнал
Борт-журнал
- MB11
- Знаток
- Модель:: на чем придется
- Телефон: 050-428-55-66
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 25 разів
- Стать:
Я вот к этим пока склоняюсь.
http://rozetka.com.ua/philips_lcd_47pfl4606h/p159503/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rozetka.com.ua/ru/products/detai ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Характеристики вроде одинаковые. про сони больше понаписано о супер-пупер движке бравия. но мне лично филипс симпатичнее. поаккуратнее как-то он. а сони как топором рубленый.
http://rozetka.com.ua/philips_lcd_47pfl4606h/p159503/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rozetka.com.ua/ru/products/detai ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Характеристики вроде одинаковые. про сони больше понаписано о супер-пупер движке бравия. но мне лично филипс симпатичнее. поаккуратнее как-то он. а сони как топором рубленый.
- pegonak
- МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
- Стать:
Вживу Sony нормально виглядає, хоча ніби й грубийMB11 писав:а сони как топором рубленый
Борт-журнал
Борт-журнал
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину