ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

ГАИ разъяснило про остановку авто

Обговорення правил дорожнього руху, роботи ДАІ та іншого.
romadone
Заслуженный ветеран клуба
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
№ клубной карты: 000367
Дякував (ла): 2209 разів
Подякували: 1337 разів
Стать:

Re: ГАИ разъяснило про остановку авто

Повідомлення romadone »

pegonak писав:в нас кожен зважає лише на власну думку і бажання, а на інших срати хоче
от це якраз про гейців
308SW 1.6 HDi 120

Warning! IMHO only!
Sviatoslav
Ветеран Клуба
Модель:: 308
№ клубной карты: 000074
Дякував (ла): 890 разів
Подякували: 472 рази

Повідомлення Sviatoslav »

pegonak писав: Я не про лояльність кажу. А про те, що в нас кожен зважає лише на власну думку і бажання, а на інших срати хоче. Тому вся країна в лайні.
Вибачаюсь за грубість :)
опа это уже интересно. давай подробнее. вот те пример. моему отцу 64 года. он до сих пор работает. сегодня ходил в пенсионный за пересчётом пенсии за последние 2 года. знаешь скока добавляют? 1% от размера пенсии за год. пересчёт за 2 года добавил ему 31 гривну. о какой лояльности ещё можно говорить? при том что в союзные времена его патенты выкупались у союза США и Канадой (он изобретал оборудование для производства бумаги). может всё же рыба с головы гниёт?
что мне до всех остальных? обо всех остальных можно думать в сытом обществе. наше ещё и близко не вышло на такой уровень. теперь моя мысля ясна?
и от того что я буду с гаишником вежливым мы все из говна не вылезем. эффект будет иной. он примет моё поведение за слабость и будет борзеть ещё больше.
Dixi
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
pegonak
МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Модель:: 308 1.6 HDi 90
№ клубной карты: 000086
Дякував (ла): 665 разів
Подякували: 545 разів
Стать:

Повідомлення pegonak »

romadone писав:от це якраз про гейців
А вони певно з іншої планети до нас спускаються? Вони - це ми, які ми - такі й вони.
Sviatoslav писав:вот те пример. моему отцу...
Вибач, то це, на твою думку, означає, що ти маєш право назвати будь-кого з даі
Sviatoslav писав:чмо в погонах
:?:
І по-твоєму, вони лише
Sviatoslav писав:воровать моё время, повышать расход бенза (на холостых) и портить мне настроение своим видом
І після цього всього ти жалієшся, що
Sviatoslav писав:рыба с головы гниёт
Невже це батько тебе такому навчив?
Це звичайне невігластво з твого боку. Я пам'ятаю як ти почав ображатися коли хтось написав одне слово "маланець", а сам при цьому поводишся як?
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...

Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Sviatoslav
Ветеран Клуба

оу, ты так низко пал что выдираешь куски из текста? метод не оригинален и мало эффективен. для тебя попытаюсь объяснить доходчивее, хотя уже мало надеюсь на понимание. итак: все имеет отправную точку. с чего то всё начинается. сам факт рождения в этой стране ещё не делает меня перед ней обязанным. я изначально принимаю правила игры. соблюдаю законы и плачу налоги. а вот дальше начинается самое интересное. что я получаю в замен? у моей бабушки более 50 лет трудового стажа на нормальных должностях (от простого бухгалтера до главного) и с хорошей зарплатой. а пенсия смешная. а вот у бывших чиновников всё иначе. теперь вопрос - почему я должен быть лоялен?
или другой пример: кто у нас идёт в ГАИшники? романтики мечтающие о благе для всех? те кто хочет своим трудом принести безопасность на наши дороги? аж ни как. ты знаешь сколько надо отдать денег что б выйти с полосатой палочкой на дорогу? от 3 до 10 тык америкосных денег. и ты думаешь эти люди стоят там чтоб безопасность дорожного движения обеспечивать? если ты действительно так думаешь то мне тебя искренне жаль. а теперь вопрос - как общаться с этим индивидуумом, который уже заплатил бабло начальству чтоб получить право брать взятки с простых граждан?
подумай хорошенько.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
pegonak
МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Стать:

Повідомлення pegonak »

Sviatoslav писав:оу, ты так низко пал что выдираешь куски из текста?
Ну не варто намагатися мене образити - не вийде :) Я не видираю шматки, я цитую сказане тобою, причому в тому ж контексті.
Sviatoslav писав:сам факт рождения в этой стране ещё не делает меня перед ней обязанным
Ти дуже глибоко помиляєшся.
Sviatoslav писав:соблюдаю законы и плачу налоги. а вот дальше начинается самое интересное. что я получаю в замен?
Ніхто не каже, що ця країна ідеальна. Але це не дає тобі права ображати інших, тому що тобі так хочеться.
Sviatoslav писав:или другой пример: кто у нас идёт в ГАИшники?...
Це ти взагалі звідки взяв? Жодна людина, маючи гроші, не піде на роботу в організацію, де її буде дрючити керівництво, та ще й робота стояти на дорозі і слідкувати за дотриманням правил. Ти там служив, що ти так легко зливаєш на цих людей подібні слова?

І взагалі, до чого тут твої батьки і розмір їхньої пенсії, до того, як ти висловлюєшся про даі? Вони тебе так навчили казати? Чого ти ними прикриваєшся?
Востаннє редагувалось 19 вересня 2011, 12:50 користувачем pegonak, всього редагувалось 1 раз.

Борт-журнал
romadone
Заслуженный ветеран клуба
Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
№ клубной карты: 000367
Дякував (ла): 2209 разів
Подякували: 1337 разів
Стать:

Повідомлення romadone »

pegonak писав:Жодна людина, маючи гроші, не піде на роботу в організацію, де її буде дрючити керівництво, та ще й робота стояти на дорозі і слідкувати за дотриманням правил.
тезко, вибач, але, здається, ти не в темі... саме так і є
308SW 1.6 HDi 120

Warning! IMHO only!
pegonak
МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Стать:

Повідомлення pegonak »

Рома, ти в якому підрозділі там служив? :)
Хочеш сказати, що людина працюючи, наприклад, програмістом, заробивши 5-10 штук йде на роботу в ДАІ і платить, щоб її поставили на дорогу? Скажені люди... ой-йой :)
Думаю, ти плутаєш сказане Святославом зі здирництвом деякими керівниками з підлеглих, котрі виставляють т.з. плани. Що така практика існує, я ще повірю. Але не те, про що сказав Святослав.

Борт-журнал
Sviatoslav
Ветеран Клуба

2 pegonak
твоё неведение происходящего просто пугает. далее сей бессмысленный разговор продолжать не буду. дам последние объяснения. углубимся снова в истоки. что есть государство и зачем оно нужно?
помнится мне был у мя на первом курсе такой предмет как теория государства и права. так вот государство это особая форма общественного строя где есть аппараты принуждения, поощрения. государство призвано давать защиту своим гражданам, создавать нормативные акты и контролировать их выполнение, призванные служить на благо ГРАЖДАН ,а не отдельных личностей. в замен государство накладывает на граждан обязательства. так вот говорю конкретно о себе и своих близких - свои обязательства мы выполняем в полном объеме. платим налоги, сборы и отчисления, а в замен дуля с маком. теперь вопрос - если одна из сторон не исполняет свои обязательства - почему их вторая должна соблюдать? ладно оставим лирику.
а теперь относительно ГАИ :D ты видимо живёшь в каких то розовых очках. если ты такой умный то пойди попробуй устроиться на работу в ГАИ а мы все дружно с тебя поржём. если тебе сильно интересно я могу озвучить тебе те деньги которые региональное начальство ГАИ ежеквартально возит в Киев за право оставаться на должности. я могу тебе озвучить еженедельную сумму которую каждый рядовой гаишник должен сдать начальству за право и дальше дежурить в норм местах а не на безлюдном хуторе. хочешь скажу скока нужно дать начальству что б пересесть с 5 жигулей на хотя бы ланос не говоря уже о мицике или октахе? да мой дорогой всё именно так. чтоб гайцам дежурить не на жигулях они начальству башляют.
согласен ты с изложенным или нет мне в принципе пох ибо я в отличие от тебя знаю истинное положение дел. знаю как покупаются решения в хоз судах и судах общей юрисдикции. знаю как за бабки открывают и закрывают уголовные дела. а ты и дальше сиди в розовых очках и верь в бабу ягу :D
:drinks:
Востаннє редагувалось 19 вересня 2011, 13:29 користувачем Sviatoslav, всього редагувалось 1 раз.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
pegonak
МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
Стать:

Повідомлення pegonak »

Sviatoslav,
я ще раз повторю, що ти не маєш ніякого права всіх писати під один шаблон лише тому, що ти зустрів пару дурнів у формі.
А твій підхід - "мене цікавить лише моя думка" і "я сплачую податки, тому маю право срать на інших" - це підхід людей недалеких, скажімо так, невихованих.

Ось тобі ж приклад з життя. Буквально в неділю спостерігав сцену. По вул Сагайдачного перекрили два квартали ПЧ, влаштували якісь народні гуляння. Там діти собі гралися, малювали щось на дорозі. Виявляється була якась акція "Поділ без авто", ось подробиці http://ru-ru.facebook.com/event.php?eid=148493305240904" onclick="window.open(this.href);return false;
І ми їхали з дружиною поруч, вирішили прогулятися. Поставили авто, переходимо дорогу по ПП. І тут до цього самого ПП під'їжджає великий мерс, всередині два чоловіки, представники одного з сусідських східних народів. ДАІшник не дав їм в'їхати на закриту частину вулиці, став перед авто. Хлопці почали йому доволі грубими словами розказувати, що їм треба там припаркуватися, а він їх не пускав. Хоча місця навколо було повно, щоб їм поставити авто.
І водій сказав (дослівно): "Что ты меня *не розчув частину*?! Я вот щас поеду и всех эти *идаров подавлю!"
ДАІшник: "Кто *идары?"
Водій: "Вот эти все, кто тут по улице ходит!"
ДАІшник: "Это не *идары, а люди, которые вышли на прогулку."
Після ще пари матюків ці герої поставили машину на іншому ПП і пішли... за 30 (тридцять) метрів! у кафе зжерти щось.
А коли вони проходили повз даішника, то водій додав: "Мы тут работаем! Мы платим налоги! А всякие *идоры нам мешают делать, что мы хотим!"

Тому ти в корні не правий зі своїми голосними заявами. Вони не всі однакові. Зате ти зі своїм "особливим" ставленням до оточуючих лише погіршуєш враження про себе.

зі: А мої рожеві окуляри спали з мене ще у років десять. І я знаю, що життя не справедливе, я навіть відчуваю цю несправедливість на собі. Але не дивлюся на життя ні через яку призму, і ставлюся до людей так, як хочу, щоб ставились до мене.
Востаннє редагувалось 19 вересня 2011, 14:03 користувачем pegonak, всього редагувалось 1 раз.

Борт-журнал
Sviatoslav
Ветеран Клуба

Зображення