ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто. Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Правила форуму Правила розміщення фотографій у Курилці! Якщо Ви бажаєте розмістити якусь тему або відповісти в розділахКурилки, і додати фотографію, користуйтесьradikal[0] , [/color] [url=http://radikal.ua/]radikal.ua і [url=http://imageshack.us/]imageshack.us[/ur]= і згенерувати посилання, яке потім Ви копіюєте і вставляєте у своє повідомлення.Абсолютно всі повідомлення в розділах форуму[/color] Курилці, де будуть викладені фотографії через наш форум (Додати вкладення) , ці оголошення та пости будуть видалені!!!
________________________________________________________________________________
"Мы ничего не раздаем с такой щедростью, как советы."
Франсуа де Ларошфуко +38067-734-732-2 +38095-888-31-80
Шановні одноклубники!!! Давайте не будемо накручувати ситуацію і робити з мухи слона!!! Якщо питання в мені, то скажу відразу, що на перемогу я не претендую, а вважаю закономірним те, що перемогу повинен отримати саме stamat11 Так, вкінці конкурсу гра переросла у запеклі змагання, але це ж тільки на перший погляд Насправді я допоміг другу зробити те, до чого він так наполегливо йшов. От і все
Андрюха, як то кажуть, РЕСПЕКТ І УВАЖУХА
Выдержка - единственный способ выжить в мире идиотов
Название темы конечно было до 2009, так как она в том году и открывалась. По прошествии времени, редактировать название ветки я уже не мог, да и если бы мог - мне кажется логичным что конкурс должен завершиться счетом до текущего года, а не года старта.
То есть я считаю что победу одержал стамат - как написавший 2012.
Что касается приза, как создатель этого конкурса, я беру всю ответственность на себя, администрацию просьба не беспокоиться.
Победителя просьба отправить мне свой почтовый адрес в личку - обязуюсь выслать ему приз на автомобильную тематику.
Обзор приза, победитель по желанию сделает сам.
Натоптано топталкой
Al-Chi
дякую, но ми йшли з тобою "нога в ногу", в мене чет, а в тебе нечет, так що перемогу я вважаю, нашою загальною, нам конкурентов не було, я вважаю, ми з тобою разом перемогли!!!!
Добавлено спустя 17 минут 46 секунд:
как оно будет так и будет, но просто на будущее, если меняются правила игры, то об этом должны знать все, а не те, которые в нее играют, или тогда правила не должны меняться, я не так за приз, как за азарт этой игры, мы с Al-Chi тянули до последнего по моей просьбе, что бы на передодни празднования Дня рождения клуба все таки доиграть до конца, но тут у нас был все таки риск, а может кто еще захочет с нами побороться, и эта интрига продолжалась до самого последнего сообщения. Так что судить вам кто победил, я буду рад если и Al-Chi получит приз, ведь тема получилась двоякой!!!!
________________________________________________________________________________
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину