ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Интернет-магазин автозапчастей EXIST.UA

Розділ у якому партнери клубу пропонують свої послуги, тут же можна поставити партнерам питання та купити щось із того, що вони пропонують
Закрито
v.dubin
Водитель
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 508
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 34 рази
Стать:
Контактна інформація:

Re: Интернет-магазин автозапчастей EXIST.UA

Повідомлення v.dubin »

www.Exist.ua
ще момент по "особистому кабінету".... статус "Выполняется..." - що виконується? обробка замовлення? відправка замовлення? пошук замовлення? Якось це треба по-людськи зробити
Я зробив замовлення, сьогодні намагався дізнатись його статус - є цей капот у наявності, чи нема, чекати його чи шукати в іншому місці - дівчина-оператор не відповіла нічого, сказала очікуйте до вечора поки оновиться статус. Термін доставки - 1 день.
тобто 30,06 оформив замовлення, сьогодні 2/07 робочий день, по ідеї завтра замовлення мало б бути на філії, але ніхто не може нічого пояснити, а з менеджером філії звязатись не можливо по причині "у вас одна лінія загальна". У мене в середу виїжає машина з сервісу, а я до сих пір не знаю чи приїде моє замовлення вчасно чи прийде відмова....
4igik
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Модель:: 3008 e-HDi 2013г.
Телефон: 0678756465
№ клубной карты: 000368
Дякував (ла): 500 разів
Подякували: 468 разів
Стать:

Повідомлення 4igik »

v.dubin
А постійний менеджер не закріплен? Я із своїм менеджером спілкуюся, або прошу щоб вона перетелефонувала, якщо зайнята.
=========================================================
Если Россия не является частью решения проблемы, то она остается по-прежнему частью самой проблемы.
-------------------------------------------------------------------------------
Тарас
www.Exist.ua
ПАРТНЕР КЛУБА
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: не знаю
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 19 разів

Повідомлення www.Exist.ua »

v.dubin, в даний момент, статус "Выполняется" означає, що Ваше замовлення виконується. Це загальний статус який відображається до моменту оприбуткування товару в офісі. Більш детальні статуси вже є в задачах наших програмістів, тому незабаром їх очікуємо. Стосовно відповіді оператора: кожне замовлення після оформлення передається постачальнику. Це відбулося сьогодні, осільки 30.06. був вихідним днем. Постачальник, у свою чергу, перевіряє чи є замовлена деталь у нього на складі згідно замовленої пропозиції. Саме у цей момент, наскільки розумію, відбулася Ваша розмова з оператором.
Зараз ми очікуємо відповідь від постачальника.
v.dubin
Водитель
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення v.dubin »

www.Exist.ua
10хв назад спілкувався із оператором і так і не зрозузумів, чи буде деталь завтра чи не буде, як сказали "передали постачальнику, але ні відмови ні підтвердження нема".
У мене в середу машина з сервісу виїжає....і чує моя душа що без капоту виїде :D

4igik був, та походу звільнили і зараз прямого телефону до менеджера нема.
www.Exist.ua
ПАРТНЕР КЛУБА

Після Вашого звернення ми запросили уточнення і отримали відповідь від постачальника: пропозиція актуальна, наявність підтверджена, орієнтовно сьогодні ввечері очікуємо прибуття до нас на склад.
v.dubin
Водитель
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення v.dubin »

www.Exist.ua
прекрасно, дякую, але з тим "кабінетом" необхідно щось робити для більш детальнішого розуміння замовником статусу замовлення
v.dubin
Водитель
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення v.dubin »

www.Exist.ua
поспішив я дякувати....
Як завжди, сьогодні я відмовився від свого замовлення. Тому що за півтори дні, поки не зробив декілька дзвінків в офіс, ніхто нічого не казав по замовленню. Як вияснилось моє замовлення ще у постачальника і має невеликий дефект (мабуть якби я не надоїдав дзвінками то б ніхто нічого й не робив), ніхто його нікуди ще не доставляв, і навіть не думав скоріш за все. Запропонували перезамовити, по дорожчій ціні, але нажаль термін доставки ніхто не знає і не гарантує, хоча й вказано 1 день.
Судячи з цього всього, можу сказати, що цілий понеділок і 4 години вівторка, ніхто навіть не намагався привезти деталь вартістю 8тис.грн, яка мені просто "горіла", а в кінцевому результаті ще й розвели руками і сказали що нічим не можуть допомогти.
Від сьогодні я просто відмовляюсь від послуг Екзіста...так як маючи 8 відмов за 2 місяці, я просто не бачу сенсу дальше щось у вас замовляти.
Tom
Профессионал
Модель:: 2008 ,1.2 РКПП
Дякував (ла): 156 разів
Подякували: 205 разів
Стать:

Повідомлення Tom »

У меня другая ситуевина, просмотрев цены на то что мне надо и сравнив с оригиналами у офов. Понял что экономия в 20 грн мне как то не очень.
Береги Природу - Мать Твою !
www.Exist.ua
ПАРТНЕР КЛУБА

Tom писав:У меня другая ситуевина, просмотрев цены на то что мне надо и сравнив с оригиналами у офов. Понял что экономия в 20 грн мне как то не очень.
Цены мы стремимся держать на уровне среднерыночных и учитывая рекомендованные розничные цены официальных диллеров. Зачастую, по деталям есть несколько предложений от разных поставщиков с разными ценами и сроками поставки. Потому, исходя из заданных параметров, можно выбрать то, что подойдет именно Вам.
Tom
Профессионал
Модель:: 2008 ,1.2 РКПП
Дякував (ла): 156 разів
Подякували: 205 разів
Стать:

Повідомлення Tom »

Согласен, это если делать все самому, не у всех есть подьемники и прочий инструмент. А так я заказываю не только запчасть у офов но и установку. Кругом бегом получаю скидку на работы и 7 % гарантированных процентов скидки от офов на запчасти что сводит на нет использование сторонних сайтов.
Ко всему и гарантия от Пежо а не только на работы в случае принесенных запчастей.
Береги Природу - Мать Твою !
Закрито

Повернутись до “Пропозиції від партнерів клубу”