ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Зимняя заслонка на Пежо и Cитроен
Модератор: pegonak
-
- Фанат
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 96 разів
- Стать:
Re: Зимняя заслонка на Пежо и Cитроен
честно говоря один фиг, что с заслонкой, что без. В езде по пробкам как-то фиолетово оно не греется)
- romadone
- Заслуженный ветеран клуба
- Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
- № клубной карты: 000367
- Дякував (ла): 2209 разів
- Подякували: 1337 разів
- Стать:
- lako_s
- Знаток
- Модель:: 208
- Дякував (ла): 205 разів
- Подякували: 68 разів
- Стать:
мда, я ось маю заслонку, а дві зими не ставив і як цієї буде не знаю
десь читав, що в Європі (не памятаю точно в якій країні), прогрівання автомобіля не в русі заборонене, особливо якщо ти в дворі. навіть розмір штрафу був прописаний)))
десь читав, що в Європі (не памятаю точно в якій країні), прогрівання автомобіля не в русі заборонене, особливо якщо ти в дворі. навіть розмір штрафу був прописаний)))
- Владимир ТИХИЙ
- Прохожий
- Модель:: Expert
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 1 раз
- Стать:
У меня ЭКСПЕРТ 2007 г. Заслонку не ставил, так как нет ее у меня... На французе совсем недавно катаюсь. Дела имел с немцами.
Так вот, меня напрягает что температура что в мороз что сейчас больше 80 ти не поднимается!!!
Это перерасход, я так понимаю? В холостую долго греется а в дороге до 10 минут. Хотел всунуть хоть картонку перед радиатором, так что то стремно стало. Да и пол морды разобрать нужно, хоть что то засунуть
Так вот, меня напрягает что температура что в мороз что сейчас больше 80 ти не поднимается!!!
Это перерасход, я так понимаю? В холостую долго греется а в дороге до 10 минут. Хотел всунуть хоть картонку перед радиатором, так что то стремно стало. Да и пол морды разобрать нужно, хоть что то засунуть

Вы только что начали читать предложение,чтение которого вы уже заканчиваете...
-
- Фанат
- Модель:: 308
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 96 разів
- Стать:
если бы не нашел заслонку за вменяемые деньги - пробовал бы колхоз из пластика, который в папках для бумаг используется
- peug307
- Фанат
- Модель:: 307sw
- Дякував (ла): 152 рази
- Подякували: 171 раз
- Стать:
Владимир ТИХИЙ
а вообще-то дело наверное в термостате. у меня на 307 аналогично.
я задумал сейчас сделать апгрейд термостата, купил новий корпус, хочу поставить термос на 92 град. и буду посмотреть.
а вообще-то дело наверное в термостате. у меня на 307 аналогично.
я задумал сейчас сделать апгрейд термостата, купил новий корпус, хочу поставить термос на 92 град. и буду посмотреть.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину