ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто. Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA Станьте частиною спільноти прямо зараз!
пройшов ТО 50000 ( по факту 48470) на сервісі Ілта Львів.
вартість 1510грн.,
по пам'яті:
100 грн - робота по заміні масла і фільтра, діагностика ходової і огляд гальмівної системи (візуальний) та автомобіля в цілому
930 - масло
266 - фільтр масляний
+-17 - шайба мідна
77 - долив охолоджуючої рідини (по моєму проханні, реально рівень впав чуть нижче мінімуму ще 15000тис км тому)
120 - долив гальмівної рідини (по моєму проханні. ще на зимові свята, коли залишав на ніч автомобіль на крутому схилі передом вниз, то зранку при запуску видавало мені на екрані повідомлення про несправність гальмівної системи і вимагало зупинити двигун, при вирівнюванні автомобіля все гасло. При візуальному огляді рівень був на мінімумі. Вирішили трішки долити.)
По стану передніх колодок ще можна їздити більше 10 000, тобто до наступного ТО. але буду дивитися до них. Задні ще поїздять (вже мінялися(((()_
По ходовій ніяких зауважень. Все в нормі.
когда еще дилер Илта была в жирке и молча сами доливали и масло и тормозуху и ОЖ, они мне так и сделали в тихую, а когда меняли колодки, чудом успели все смыть под капотом
не хочу відкривати нової теми, а де приліпити в старих не знайшов)
планую поїздку по Європі, відповідно потрібна зелена карта на тривалий термін перебування, так як задоволення не з дешевих, то сумніваюся в виборі страхової компанії.
на даний момент вибираю між "ПЗУ Україна" і "ТАС",
хто що може сказати про дані СК?
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину