ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Peugeot 605 SV24 3.0L

Pi}{el
Дамский угодник
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: Опель Вектра Б
Телефон: 0676330579
№ клубной карты: 000051
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 11 разів
Стать:
Контактна інформація:

Re: Peugeot 605 SV24 3.0L

Повідомлення Pi}{el »

Саня.... где отчёт о вскрытии машины? или мне за тебя писать?
тел. +380676330579 Сергей
----
Никогда не говори людям о своих проблемах, 80% ими не интересуются, остальные 20% рады что они у тебя есть!
obi-wan
Прохожий
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 605
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення obi-wan »

Да-да-да, сорі за затримку :D
Тоді підемо по порядку - весь минулий тиждень машина простояла під вікнами відмовляючись заводитися. Нарешті попросив товариша глянути - через 30 секунд все працювало - варто було лише пошевелити розєм комутатора біля катушки. Раз така справа - вирішив пройтися по всій високовольтній частині - купив спрей для електроконтактів, почитстив розєм комутатора, всі реле на стійці, високовольні дроти. Виявилося що як мінімум два з них не мали нормального контакті зі свічкаи - лише торкалися до них. Поправи. Проте до одного не зміг підлізти, спробую на днях. Після цих маніпуляцій проблеми зі стартом зникли, зявилася тяга як в реактивного літака, спала витрата пального. В місті тепер - 14-15 літрів замість 25. В найближчих планах ще привести до пуття датчик швидкості та рівня мастила, але до них без ями не діститися (як і до більшості вузлів в цій машині).
А тепер власне інша історія - в неділю мав зустрічати товариша в аеропорту. Завчасно заїхав забрати всіх бажаючих, заодно похвалитися машиною. Поки копався в багажнику, поклав там же ключі, і варто мені було лише відвернутися, як друг кинув в багажник свою сумку й захлопнув його. Гадаю моє обличчя в той момент варто було бачити - до літака менше години, як відкривати тепер машину - хз. Морально готуюся віддати кліька сот гривень за відкриття, і розумію що нікуди вже сьогодні ніхто не встигає. Але як то кажуть очі бояться а руки роблять - після кількох маніпуляцій відкриваю-таки капот, але скидання клем нічого не дає. Телефонна розмова з Пікселем мене теж не дуже обнадіює. Але Бог не без милості, козак не без щастя - помічаю що заднє скло на 3-4 мілімтки не доведене вгору. Розламавши найбличий паркан та діставши пристойнуй шмат сталевого дроту, зусиллями трьох пар рук вдалося приопустити скло десь на сантиметр - досить що просунути друт в салон та дістати передньої ручки - і ололо, салон відкрито. Знову ж таки - на велике щастя існує лючок в багажник за підлокотником заднього сидіння - і ключі нарешті в мене в руках.
От так от, любі друзі :lol:
Pi}{el
Дамский угодник
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Pi}{el »

obi-wan писав:.... Телефонна розмова з Пікселем мене теж не дуже обнадіює. ...
Ну дык чем я мог помочь? я же не вкрываю машины (по несколько в день) что бы рассказать все тонкости :P все идеи что у меня были я тебе озвучил... просто на будущее - отключай сигналку полностью ..... дверью, даже если на минуту открыть багажник ;)
----
Никогда не говори людям о своих проблемах, 80% ими не интересуются, остальные 20% рады что они у тебя есть!
Admin
Администратор
Администратор
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Pi}{el писав:Ну дык чем я мог помочь?
А ты еще не понял :lol: :lol: :lol: тыж себя как прилагаемое к пежо продал :lol: :lol: :lol: :lol:
Pi}{el
Дамский угодник
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Pi}{el »

так шо-то тихо в теме.... толи я всё успел починить до проодажи :? толи кому-то лень отписыватся даже в плане что машина ездит....
----
Fenia-555
Придворный Шут
Модель:: 308
Дякував (ла): 28 разів
Стать:

Повідомлення Fenia-555 »

Pi}{el
я думаю он клавиатуру бы уже изстучал из-за поломок, вот и не пишет :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и волосы повыдирал :lol:
Pi}{el
Дамский угодник
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Pi}{el »

FenЯ-555 писав:Pi}{el
я думаю он клавиатуру бы уже изстучал из-за поломок, вот и не пишет :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и волосы повыдирал :lol:
та судя по последнему разговору вроде не всё так плохо....
----
Fenia-555
Придворный Шут
Модель:: 308
Дякував (ла): 28 разів
Стать:

Повідомлення Fenia-555 »

Сережа, но факт на лицо :-)

[ Сообщение отправлено с мобильного устройcтва ]
obi-wan
Прохожий
Модель:: 605
Дякував (ла): 0
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення obi-wan »

Ну власне не все так погано, як може здатися. Машинка їздить, іноді навіть непогано :lol: Завтра спробую протестувати ДПДЗ - при рівній їзді машину іноді смикає, після нагрівання до 90 градусів поступово проходить. Ще в планах заміна свічок та ВВ кабелів - оберти трішки таки плавають. Поки ніби все.
Pi}{el
Дамский угодник
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Pi}{el »

и хто тут на меня бочку катил? :twisted:
----
Відповісти

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення

Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь

Створити обліковий запис

Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину

Увійти

Повернутись до “605”