ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Моторное масло,выбор производителя
Модератор: pegonak
- romadone
- Заслуженный ветеран клуба
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
- № клубной карты: 000367
- Дякував (ла): 2209 разів
- Подякували: 1337 разів
- Стать:
- pegonak
- МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
- Модель:: 308 1.6 HDi 90
- № клубной карты: 000086
- Дякував (ла): 665 разів
- Подякували: 545 разів
- Стать:
Re: Моторное масло,выбор производителя
Дмитрий 888
я не розумію, чим ти не задоволений? Ти написав термін, котрий, як виявилося, має конкретне визначення, дав йому своє визначення, і тепер дивуєшся, що до тебе виникли запитання?
Тут були такі можливі варіанти твоєї відповіді, правильний - визнати помилкове використання терміну тобою, неправильний -, обраний тобою, виправдовування тим, що до тебе чіпляються. Звичайно я причеплюся! Ти ж мене вводиш в оману своїм описом визначеного терміну!
g639
перепрошую, якщо я пропустив раніше, а який сервісний інтервал Ви для свого авто обрали і чи дотримуєтеся офіційних рекомендацій по вибору оливи, чи обрали інший варіант?
До речі, питання маю. Я тут з товаришем мав дискусію на тему низькозольної оливи, він стверджував, що НЗ олива гірша для двигунів без ФАПу. На скільки це відповідає дійсності? Можливо я обрав невірну оливу для свого авто? Я ллю Total INEO ESC 5W-30
я не розумію, чим ти не задоволений? Ти написав термін, котрий, як виявилося, має конкретне визначення, дав йому своє визначення, і тепер дивуєшся, що до тебе виникли запитання?

Тут були такі можливі варіанти твоєї відповіді, правильний - визнати помилкове використання терміну тобою, неправильний -, обраний тобою, виправдовування тим, що до тебе чіпляються. Звичайно я причеплюся! Ти ж мене вводиш в оману своїм описом визначеного терміну!
g639
перепрошую, якщо я пропустив раніше, а який сервісний інтервал Ви для свого авто обрали і чи дотримуєтеся офіційних рекомендацій по вибору оливи, чи обрали інший варіант?
До речі, питання маю. Я тут з товаришем мав дискусію на тему низькозольної оливи, він стверджував, що НЗ олива гірша для двигунів без ФАПу. На скільки це відповідає дійсності? Можливо я обрав невірну оливу для свого авто? Я ллю Total INEO ESC 5W-30
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Борт-журнал
-
- Знаток
- Їжджу на:: Citroen
- Модель:: c4
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 65 разів
- Стать:
pegonak
Я ж тебе вроде ответил насчёт помилково я дал видповедь или нет.
Я ж тебе вроде ответил насчёт помилково я дал видповедь или нет.
- romadone
- Стать:
Рома, вона в принципі гірша бо має менше присадок
Вірніше гірша в наших умовах, бо розрахована на якісне пальне з низьким вмістом сірки
Вірніше гірша в наших умовах, бо розрахована на якісне пальне з низьким вмістом сірки
Востаннє редагувалось 11 січня 2014, 00:10 користувачем romadone, всього редагувалось 1 раз.
-
- Знаток
- Їжджу на:: Citroen
- Модель:: c4
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 65 разів
- Стать:
g639
10000 км. это правильное решение! У меня был давно Фокус и тоже межсервисный 20000 км., так вот после помоему 25 000 км. стал жрать масло не по детски, примерно 1л. на 400 км. в итоге голову под замену и продажа машины, тут наверное кому как повезёт! А вообще конечно машины начинают жрать масло больше после 100 000 км. с такими интервалами замены, а некоторые и раньше. По работе общаешься с людьми которым продавать машину скоро, так тем хоть подсолнечное залить, лишь бы подешевле
.
Добавлено спустя 2 минуты 36 секунд:
Если с фильтром FAP лить не малозольное масло, то фильтру этому будут кронты.
10000 км. это правильное решение! У меня был давно Фокус и тоже межсервисный 20000 км., так вот после помоему 25 000 км. стал жрать масло не по детски, примерно 1л. на 400 км. в итоге голову под замену и продажа машины, тут наверное кому как повезёт! А вообще конечно машины начинают жрать масло больше после 100 000 км. с такими интервалами замены, а некоторые и раньше. По работе общаешься с людьми которым продавать машину скоро, так тем хоть подсолнечное залить, лишь бы подешевле

Добавлено спустя 2 минуты 36 секунд:
Если с фильтром FAP лить не малозольное масло, то фильтру этому будут кронты.
- romadone
- Стать:
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
В сервисной книжке производитель авто всегда пишет то масло, которое он настоятельно рекомендует для своих авто, так как именно те масла подходят для эксплуатации их двигателей! А если каждый будет решать что ему лучше лить
купите себе запорожцы и экспериментируйте
Не занимайтесь херней, лейте что завод пишет, не мешайте технике работать.

- romadone
- Стать:
- pegonak
- МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
- Модель:: 308 1.6 HDi 90
- № клубной карты: 000086
- Дякував (ла): 665 разів
- Подякували: 545 разів
- Стать:
Дмитрий 888
вибачай, я в твоїх словах не побачив чіткої згоди, що термін використано невірно. Але не бачу причин для подальшої дискусії з цього приводу.
Дмитрий 888
у мене в авто ФАПу немає, тому мене й зацікавило це питання, чи варто мені лити дорожче низькозольне INEO ESC 5W-30, чи краще лити дешевше 5W-40?
b]romadone[/b], виправ мене, будь ласка, якщо я помиляюсь, але для наших двигунів же саме 5W-40 прописано в сервісній? І офіціали саме його ллють?
romadone
да, саме так треба розуміти цей лоусапс? А як взнати який вміст сірки допускається у пальному для цієї оливи?
вибачай, я в твоїх словах не побачив чіткої згоди, що термін використано невірно. Але не бачу причин для подальшої дискусії з цього приводу.
Дмитрий 888
у мене в авто ФАПу немає, тому мене й зацікавило це питання, чи варто мені лити дорожче низькозольне INEO ESC 5W-30, чи краще лити дешевше 5W-40?
b]romadone[/b], виправ мене, будь ласка, якщо я помиляюсь, але для наших двигунів же саме 5W-40 прописано в сервісній? І офіціали саме його ллють?
romadone
да, саме так треба розуміти цей лоусапс? А як взнати який вміст сірки допускається у пальному для цієї оливи?
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...
Борт-журнал
Борт-журнал
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
romadone
эта тема для древних авто смысл не потеряет, так как раньше объемы были большие, мощность малая и им пофиг были зольности и допуски)))а для тех у кого новый авто в котором были четкие рекомендации, смысла мешать технике работать нет. Я лично доверяю только тому что пишет по маслам мануал, кстати на сервисе Пежо к примеру те кто мне обслуживает авто, которые не один мотор и коробку ремонтировали, себе в свои Пежо тоже льют тот же тотал и меняют его спокойно через 20 ткм и не парятся всякими бредовыми страшилками и картинками с нета, типа если много масло ходит - это очень плохо.
эта тема для древних авто смысл не потеряет, так как раньше объемы были большие, мощность малая и им пофиг были зольности и допуски)))а для тех у кого новый авто в котором были четкие рекомендации, смысла мешать технике работать нет. Я лично доверяю только тому что пишет по маслам мануал, кстати на сервисе Пежо к примеру те кто мне обслуживает авто, которые не один мотор и коробку ремонтировали, себе в свои Пежо тоже льют тот же тотал и меняют его спокойно через 20 ткм и не парятся всякими бредовыми страшилками и картинками с нета, типа если много масло ходит - это очень плохо.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину