Показувати
Роки "совка" не пройшли даремно для наших співгромадян. Із усього спектру механіхмів ціноутворення, запропонованного економічою наукою, вони вибирають принцип "жаба на кучі". Тобто нехай згниє, але дешевше, ніж ті мультики, що намалював в своїй голові не віддам. По принципам радянського ціноутворення, якщо держава написала 2 крб. 35 коп., значить 2 крб. 35 коп. І такі економічні поняття, як попит, споживча цінність продукту, період обертаємості коштів та інші по-хендехоху. Чомусь в Америці не гребують виставляти на аукціони речі, що мають цінність зі стартовою ціною 1$. Магазини роблять знижки у 50-70% від дійсної ціни товару (а не по принципу наших бариг накинь 50% скинь 20, ось і "Акція"). Ну то ж "тупиє амєріканци". Правда?
Ладно, це все лірика.
Аргументація моєї ціни. Для мене, як покупця, такого ж суб"єкта ринку, як і продавець, споживча цінність цієї речі в даний момент становить саме таку суму. Дорожче вона мені просто не потрібна.
Я можу вам навести приклади де ця запчастину коштує саме таких грошей, або навіть дешевше. Але все це не аргумент. Бо відповідь на те одна: купуй(продавай) там, де дешевше(дорожче).

Ладно, це все лірика.

Я можу вам навести приклади де ця запчастину коштує саме таких грошей, або навіть дешевше. Але все це не аргумент. Бо відповідь на те одна: купуй(продавай) там, де дешевше(дорожче).