по прошивці можу сказати так.
Зразу після чіпа в мене вилізла турбіна, до Житомира допхав з чеком, там все стерли і я двінув на Львів. За Дубно - кікдаун і знов помилка. Турбіну поміняв, в старій була заклинивша геометрія, яка час від часу то працювала то ні. Не буду грішити на чіп, думаю він тут ні до чого. Замінив турбу - все стало ок.
Їздити насправді кайф, тяга така дика шо ппц. до 200 розгін навіть не відчувається. Я так катався поки не вирішив продати машину. Вернув заводську прошивку і поняв який то овощ

Розхід - на чіпі був по місті в пробках 8-8,5. Вище 9 не було взагалі, при тому шо я любив вдавлювати педаль. Траса - на Київ при 130 вклався в 5,0. Після того як вернув заводську - місто стало 10-11, а траса піднялась до 6,5-7.
В мене був і сажевий і ЕГР, все на місці, не забите, все чисте.
Хочеш чіп - роби. Але роби в перевірених канторах і з хорошими відгуками.
Є Спрінтех в Києві - але вони чомусь заявляють 175 сил на чіпі. Тут є ряд питань до їхньої прошивки, так як знайомий прошився і йому полізли проблеми пов’язані з гібридом. Підозрюю шо вони просто прошивку від гібрида заливають.
Є Upstage - там де я робив, вони на стенді показали мені (точно не памятаю) ніби в районі 440 номів і 200-204 сили.
Ціни в них одинакові.