ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Peugeot 508 2.0 HDi

v.dubin
Водитель
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 508
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 34 рази
Стать:
Контактна інформація:

Re: Peugeot 508 2.0 HDi

Повідомлення v.dubin »

Пыжде(Д)
по прошивці можу сказати так.
Зразу після чіпа в мене вилізла турбіна, до Житомира допхав з чеком, там все стерли і я двінув на Львів. За Дубно - кікдаун і знов помилка. Турбіну поміняв, в старій була заклинивша геометрія, яка час від часу то працювала то ні. Не буду грішити на чіп, думаю він тут ні до чого. Замінив турбу - все стало ок.
Їздити насправді кайф, тяга така дика шо ппц. до 200 розгін навіть не відчувається. Я так катався поки не вирішив продати машину. Вернув заводську прошивку і поняв який то овощ :D
Розхід - на чіпі був по місті в пробках 8-8,5. Вище 9 не було взагалі, при тому шо я любив вдавлювати педаль. Траса - на Київ при 130 вклався в 5,0. Після того як вернув заводську - місто стало 10-11, а траса піднялась до 6,5-7.
В мене був і сажевий і ЕГР, все на місці, не забите, все чисте.
Хочеш чіп - роби. Але роби в перевірених канторах і з хорошими відгуками.
Є Спрінтех в Києві - але вони чомусь заявляють 175 сил на чіпі. Тут є ряд питань до їхньої прошивки, так як знайомий прошився і йому полізли проблеми пов’язані з гібридом. Підозрюю шо вони просто прошивку від гібрида заливають.
Є Upstage - там де я робив, вони на стенді показали мені (точно не памятаю) ніби в районі 440 номів і 200-204 сили.
Ціни в них одинакові.
За це повідомлення автора v.dubin подякував:
Пыжде(Д)
Alex kiev
Ленивый спасатель
Модель:: 508 2.0hdi 301 1,6hd
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 92 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Alex kiev »

Місто 10-11 - кайф. У мене наразі 6,3. Але в середньому 7.2. Максимум що бачив - 8.
Зображення

Здесь типа демократия, на самом деле царство
Я так люблю свою страну... и ненавижу государство (с) Lumen
Пыжде(Д)
Ученик
Модель:: 508, 2.0HDI, 2011г
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 51 раз
Стать:

Повідомлення Пыжде(Д) »

v.dubin, спс. Як раз росхід і цікавив. Він у мене з твоїм збігається: трасса -6,5 до 7л (130 км/ч), місто - 9л при 26км/ч і до 10л при 22 км/ч. Режим їзди, в основному, спокійний. Тиждень назад з Коростеня до Києва ставив експеримент, проїхав 100 км зі швидкістю 100±5 км/ч, показало 4.8л при середній 95 км/ч. Гарні цифри на чіпі.
PEUGEOT 508 2.0HDI Allure AKПП, 2011г.
v.dubin
Водитель
Модель:: 508
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 34 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення v.dubin »

закрийте тему.