ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
308 SW II ACTIVE BlueHDI 1.6 AT
- AleksML
- Прохожий
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308 SW II
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 7 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
Re: 308 SW II ACTIVE BlueHDI 1.6 AT
Тосол доливали вперше за пройдені 50 000+. Якихось калюж чи інших втрат тосолу не спостерігаю, вважаю що це нормально.
І є питання - хто де придбавав багажник на інтегровані рейлінги? Щось можете порадити? В рейлінгах є отвори, хотілося б, для надійності, аби багажник кріпився в них. Дякую.
І є питання - хто де придбавав багажник на інтегровані рейлінги? Щось можете порадити? В рейлінгах є отвори, хотілося б, для надійності, аби багажник кріпився в них. Дякую.
Multi multa nemo omnia novit.
-
- Водитель
- Модель:: Peugeout308SW 1.6hdi
- Телефон: О96 683О184
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 21 раз
- Стать:
- Контактна інформація:
Thule конечно нужно брать. Кит обжимает направляющую с обеих сторон.все супер-надежно.
-
- Знаток
- Модель:: 308sw hdi
- Телефон: 050-465-17-00
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 57 разів
- Стать:
Я брал напрокат Туле.Становится хорошо. Цена на Туле-полный неадекват. В Латвии можно купить оригинал итальянского производства за 110 евро https://topdiski.lv/lv/5220-peugeot/559 ... niem-2014-" onclick="window.open(this.href);return false;.
-
- Водитель
- Стать:
- Контактна інформація:
Это делает Gev, он и у нас столько же стоит, без всякой Латвии https://sotra.ua/bagazhniki-i-reilingi- ... -9610.html" onclick="window.open(this.href);return false;
До Thule ему как до луны
До Thule ему как до луны
-
- Знаток
- Модель:: 308sw hdi
- Телефон: 050-465-17-00
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 57 разів
- Стать:
У нас даже на фото не такой как в Латвии. Я не спорю Туле хороший, но очень дорогой.
-
- Водитель
- Стать:
- Контактна інформація:
Ну как дорогой, да, не 3,а 7. Но и продукт совсем другой. Кит обжимает направляющие с обеих сторон, как положено, ширина кита 12 см, поперечина каплевидная с резинкой с насечками. Ну и т.д.
- AleksML
- Прохожий
- Стать:
- Контактна інформація:
Десь на 72 000 перегоріла права лампа ближнього світла. Купив світлодіодні на заміну - виявилось ще треба адаптери. Заміню - напишу враження.
Ще був інцидент на ТО 70 000 - пройшов, ніби все добре. Їжджу. Виїхав за місто, доїхав - валить білий дим з-під капоту - з присмаком паленої олії. Відкрив, дочекався що дим перестав йти. Тихенько повернувся додому - без диму. Вернувся на ТО. Сказали що ймовірно прокладка пропускає, заміна з прокладкою 4 000 грн. Але прокладки немає. Домовились що помиють двигун, і пізніше заїду. Помили, їжджу - диму нема. Вже 2 місяці як. Я так собі думаю коли міняли олію - пролили на турбіну. Вона увімкнулась за містом, нагрілась - і пішов дим. Олія перегоріла, рештки змили - і тепер все ОК.
Ще був інцидент на ТО 70 000 - пройшов, ніби все добре. Їжджу. Виїхав за місто, доїхав - валить білий дим з-під капоту - з присмаком паленої олії. Відкрив, дочекався що дим перестав йти. Тихенько повернувся додому - без диму. Вернувся на ТО. Сказали що ймовірно прокладка пропускає, заміна з прокладкою 4 000 грн. Але прокладки немає. Домовились що помиють двигун, і пізніше заїду. Помили, їжджу - диму нема. Вже 2 місяці як. Я так собі думаю коли міняли олію - пролили на турбіну. Вона увімкнулась за містом, нагрілась - і пішов дим. Олія перегоріла, рештки змили - і тепер все ОК.
- AleksML
- Прохожий
- Стать:
- Контактна інформація:
В суботу забрав машину з СТО. Два місяці без авта – ще те випробування.
Почалось все із сигналу про припинення заряджання акумулятора. Виявилось що потекла турбіна, та так що залило генератор (ось що це був за дим, і що не побачили на сервісі). Генератор видавав лише 11 вольт замість 12+. З генератором була окрема епопея – новий десь 1000 євро; б/в близько 6000 грн. Але я подивився 2 – вони вже вграні були. А мій ремонтувати ніхто не брався. Заледве в Харкові знайшов майстра який взявся подивитись та полагодити. І дешевше ніж б/в. Турбіну полагодили на місці - як виявилось в неї потрапила олія.
На додаток щось мене смикнуло подивитись стан свічок. Перші дві вийшли нормально, третя поганенько. А четверта – взагалі відмовилась викручуватись. І старі вже назад не поставиш бо одна пошкоджена, і нові зі старими не варто ставити… коротше знімали ГБЦ, віддавали на виточку. З цим затягнулося бо черга.
Пробігу було 77600, сказав робити ТО 80 000. Окрім того подивились й ходову.
В результаті зроблено:
Почалось все із сигналу про припинення заряджання акумулятора. Виявилось що потекла турбіна, та так що залило генератор (ось що це був за дим, і що не побачили на сервісі). Генератор видавав лише 11 вольт замість 12+. З генератором була окрема епопея – новий десь 1000 євро; б/в близько 6000 грн. Але я подивився 2 – вони вже вграні були. А мій ремонтувати ніхто не брався. Заледве в Харкові знайшов майстра який взявся подивитись та полагодити. І дешевше ніж б/в. Турбіну полагодили на місці - як виявилось в неї потрапила олія.
На додаток щось мене смикнуло подивитись стан свічок. Перші дві вийшли нормально, третя поганенько. А четверта – взагалі відмовилась викручуватись. І старі вже назад не поставиш бо одна пошкоджена, і нові зі старими не варто ставити… коротше знімали ГБЦ, віддавали на виточку. З цим затягнулося бо черга.
Пробігу було 77600, сказав робити ТО 80 000. Окрім того подивились й ходову.
В результаті зроблено:
- ТО 80 000
- Заміна свічок накалювання
- Заміна передніх гальмівних дисків та колодок
- Заміна охолоджуючої рідини
- Заміна гальмівної рідини
- Заміна помпи та ГРМ в комплекті
- Часткова заміна масла в АКПП
- Заміна супутніх деталей та матеріалів: прокладка ГБЦ, сальники та направляючі клапанів, сальник розподільчого валу, прокладки під дросель, шланг зворотної подачі палива.
- peug307
- Фанат
- Модель:: 307sw
- Дякував (ла): 152 рази
- Подякували: 171 раз
- Стать:
я звичайно міг відстати у нових цифрах, але у мене на DV6 інтервал заміни ГРМ 200 тис. км.
невже у вашому двигуні інтервал став 80 тис.?
невже у вашому двигуні інтервал став 80 тис.?
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину