ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Ремонт двс EP6 и его модификаций для Пежо, Ситроен, Мини
Модератор: pegonak
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 3008
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Стать:
Re: Ремонт двс EP6 и его модификаций для Пежо, Ситроен, Мини
Проблема с запчастями решилась осталось блок за гильзовать ! не доверяйте ни кому даже друзья накосячили итог умер мотор ((
-
- Прохожий
- Модель:: не знаю
после переборки нет компрессии 8;6;8;3 .двигатель не заводится.впрыск есть ,искра есть,ошибок нет.начинает подхват и заливает свечи.Метки выставлены по спец приспособлению.Клапана дважды перетирали (керосин держат).кольца поршневые меняли.......что может быть?
-
- Прохожий
- Модель:: не знаю
Сам отвечу ,вдруг кому пригодится.Залегли кольца,то ли плохо вычистили канавки поршней...не понятная причина,но все колечки были внутри поршней....
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: Logan
- Стать:
Продам комплект вкладышей шатунных (8 шт.) оригинал 0606.W9 новые 1800 руб. за комплект, также есть в наличии 2 поршня+кольца в отличном состоянии, но б/у (пробег около 40000 км), оборвало перегородку на кольцах в 4ом цилиндре, остались з/ч после ремонта. Не забывайте ставить турботаймер на сигналку или давайте время остыть турбине перед тем как глушить. Отправлю в любой регион. 89036333755 Сергей.
-
- Ветеран Клуба
- Модель:: 308
- № клубной карты: 000074
- Дякував (ла): 890 разів
- Подякували: 472 рази
SergOsz
А ти часом нічого не поплутав? Розділами на форумі не помилився? Може спочатку правила подивишся?
Надруковано Tapatalkой з iPadу
А ти часом нічого не поплутав? Розділами на форумі не помилився? Може спочатку правила подивишся?
Надруковано Tapatalkой з iPadу

- За це повідомлення автора Sviatoslav подякував:
- romulus
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
- v.dubin
- Водитель
- Модель:: 508
- Дякував (ла): 36 разів
- Подякували: 34 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
Хелп мі пліз
Записався на заміну ланцюга на ІЛТУ на 13 квітня. Нарахували мені 2800грн за запчастини + 1200 робота. Також сказали, якщо потрібно буде замінити Гідронатягувач ланцюга то ще +1900грн. Схоже на який то розвод на гроші.
Допоможіть зберегти кошти, які запчастини там потрібні при заміні ланцюга? Якщо правильно розумію, то річ йде про №7, 11 і 10 в обов’язковому порядку?
14 - це гідронатягувач ланцюга. В яких випадках він міняється. Краєм вуха чув що є старі варіанти (зношуються) і нові (вічні). Бажання в них платити такі гроші не хочу, так як навіть по екзісту получається на 600-700грн дешевше. А якшо замовити, то впевнений ще дешевше буде.
Буду вдячний за інфу.

Записався на заміну ланцюга на ІЛТУ на 13 квітня. Нарахували мені 2800грн за запчастини + 1200 робота. Також сказали, якщо потрібно буде замінити Гідронатягувач ланцюга то ще +1900грн. Схоже на який то розвод на гроші.
Допоможіть зберегти кошти, які запчастини там потрібні при заміні ланцюга? Якщо правильно розумію, то річ йде про №7, 11 і 10 в обов’язковому порядку?
14 - це гідронатягувач ланцюга. В яких випадках він міняється. Краєм вуха чув що є старі варіанти (зношуються) і нові (вічні). Бажання в них платити такі гроші не хочу, так як навіть по екзісту получається на 600-700грн дешевше. А якшо замовити, то впевнений ще дешевше буде.
Буду вдячний за інфу.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Прохожий
- Стать:
Нужна помощь, снял волвотронник, не запомнил как стоял, вот думаю сижу, как собрать чтоб не ошибиться, помогите!
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
И че вам неймется и руки чешутся) Тебе нужны преспособы, чтоб это все выставить, дуй к офам, такие моторы гаражникам не выгодно чинить.
-
- Прохожий
- Стать:
подскажите, подойдет набор натяжителей и цепь от бмв? febi 33162?
там цепь с номером 29867
у цепи указан какой то размер G53HP на той что в бмв и G53HC в пежо.
Пежо 1.6 атмосферник.
там цепь с номером 29867
у цепи указан какой то размер G53HP на той что в бмв и G53HC в пежо.
Пежо 1.6 атмосферник.
- v.dubin
- Водитель
- Модель:: 508
- Дякував (ла): 36 разів
- Подякували: 34 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
forsing
якшо не підійде, то можу запропонувати за 300грн натяжник новий з кільцем, виробник SWAG
якшо не підійде, то можу запропонувати за 300грн натяжник новий з кільцем, виробник SWAG
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину