ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Кто какие телефоны юзает?
Правила форуму
[center]Правила розміщення фотографій у розділі Опитування!
Якщо Ви хочете розмістити якесь опитування в розділі Опитування, та додати фотографію, користуйтесь radikal.ru[/url ] [url=http://radikal.ua/]radikal.ua або будь-якими іншими доступними ресурсами, де можна зменшити фотографію та згенерувати посилання, яке потім Ви копіюєте та вставляєте у своє повідомлення.[/ 0BF], де будуть викладені фотографії через наш форум (Додати вкладення) , ці пости будуть видалені!!![/center]
[center]Правила розміщення фотографій у розділі Опитування!
Якщо Ви хочете розмістити якесь опитування в розділі Опитування, та додати фотографію, користуйтесь radikal.ru[/url ] [url=http://radikal.ua/]radikal.ua або будь-якими іншими доступними ресурсами, де можна зменшити фотографію та згенерувати посилання, яке потім Ви копіюєте та вставляєте у своє повідомлення.[/ 0BF], де будуть викладені фотографії через наш форум (Додати вкладення) , ці пости будуть видалені!!![/center]
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Citroen
- Модель:: Berlingo XTR
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Стать:
Re: Кто какие телефоны юзает?
Admin, по поводу камер мейзу была шутка? А то я сравниваю снимки Шанхая двухнедельной давности своим мейзу 21 мегапиксель и товариша с айфона 6с 12 мегапикселей и понимаю, что кто-то трындит...
Delfi, такая фишка не только на ксяоми, такая фишка хорошо реализована на любом ведроиде и шикарно работает со смартТВ, плейстейшионами, и прочими вай-фаями. Причем набор текста перестал быть мукой клацанья стрелочками пульта.
Delfi, такая фишка не только на ксяоми, такая фишка хорошо реализована на любом ведроиде и шикарно работает со смартТВ, плейстейшионами, и прочими вай-фаями. Причем набор текста перестал быть мукой клацанья стрелочками пульта.
Востаннє редагувалось 28 грудня 2015, 16:24 користувачем zxspeccy, всього редагувалось 1 раз.
-
- Ветеран Клуба
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308
- № клубной карты: 000074
- Дякував (ла): 890 разів
- Подякували: 472 рази
zxspeccy
кількість мегапікселів то не завжди добре, головне не кількість. головне матриця, залізо та ПО що відповідають за оцифровку та сприйняття картинки
доречі цей тест нічого гарного про камеру сказати не може
http://www.mobile-review.com/review/mei ... 5.shtml#s9" onclick="window.open(this.href);return false;
кількість мегапікселів то не завжди добре, головне не кількість. головне матриця, залізо та ПО що відповідають за оцифровку та сприйняття картинки
доречі цей тест нічого гарного про камеру сказати не може
http://www.mobile-review.com/review/mei ... 5.shtml#s9" onclick="window.open(this.href);return false;
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
- Delfi
- Администратор
- Модель:: 3008
- № клубной карты: 00123
- Дякував (ла): 691 раз
- Подякували: 939 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
zxspeccy
в ЛЮБОМ ведроиде есть ИК передатчик??!
Не путай Миракаст и ИК
в ЛЮБОМ ведроиде есть ИК передатчик??!

-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
zxspeccy, может это у товарища такой айфон или так снимал , предыдущий 5S на голову интересней снимает чем мейзу, сяоми и им подобные , это не в обиду , но факт и у кого были и есть эти айфоны могут подтвердить ))) Далеко не шутил , у меня у нескольких знакомы последние мейзу и сяоми и я видел что они могут , одним словом Китай )
В целом телефон неплохой , но и хорошего там ничего не вижу, это откровенно и без трындежа.
Если у кого то камера снимает лучше, это же хорошо , главное чтоб их хозяева были довольны
В целом телефон неплохой , но и хорошего там ничего не вижу, это откровенно и без трындежа.
Если у кого то камера снимает лучше, это же хорошо , главное чтоб их хозяева были довольны

-
- Прохожий
- Стать:
Delfi , я же написал "прочими вай фаями" - упражнение на внимательность и логику. Я понимаю любовь к инфракрасным передатчикам и телескопическим удочкам для переключения "не вставая с кресла", но прогресс как бы намекает на повсеместное внедрение вайфая и эта фишка имелась ввиду. Хотя если ты предпочитаешь теплые ламповые телевизоры, то тут уж необходимы пасатижи;)...
Admin, мне непонятно пренебрежительное отношение к "китай", сделанное на основе выводов "видел у друзей". Я работаю в большом коллективе, где у каждого есть разнообразнейшие девайсы и во время командировок есть с чем сравнить. Я не говорю, что мх5 круче крутого яйца, но на его уровень жаловаться грех. Это конечно, не экспирия и не гнусмас (я их считаю лучшими), но в остальном - очень даже на уровне.
Admin, мне непонятно пренебрежительное отношение к "китай", сделанное на основе выводов "видел у друзей". Я работаю в большом коллективе, где у каждого есть разнообразнейшие девайсы и во время командировок есть с чем сравнить. Я не говорю, что мх5 круче крутого яйца, но на его уровень жаловаться грех. Это конечно, не экспирия и не гнусмас (я их считаю лучшими), но в остальном - очень даже на уровне.
-
- Ветеран Клуба
zxspeccy
я тут викладав відео де наглядно можна побачити швидкість роботи девайсів. продажі теж кажуть все за себе... на різдво кожний другий проданий смартфон це айфон... напевно в світі стільки дурнів........
я тут викладав відео де наглядно можна побачити швидкість роботи девайсів. продажі теж кажуть все за себе... на різдво кожний другий проданий смартфон це айфон... напевно в світі стільки дурнів........

СЛАВА УКРАЇНІ!!!
- V-A-V
- Знаток
- Модель:: 3008 GT Line 2,0 HDI
- Телефон: 0676199960
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 107 разів
- Стать:
Sviatoslav
Не нужно обобщать!
Сколько людей столько и мнений.... Каждый для себя находит то, что он ищет.
Не нужно обобщать!

ТИ САМ СОБІ КРАЇНА. ЗРОБИ ПОРЯДОК У СВОЇЙ ГОЛОВІ!...
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
zxspeccy, почему пренебрежительные , абсолютно нормальное отношение ) У моей жены есть и айфон и леново и у дочки тоже , так же есть и эксперия, в которой качество фото мне вообще никак. По этому мне есть с чем сравнивать. Так что нормально я отношусь к разным девайсам, а тем более китайским где и айфоны собирают , просто называю вещи своими именами как есть.
-
- Прохожий
- Стать:
Sviatoslav, конгениально! Следуя твоей причинно-следственной связи, можно такое же сказать про машины концерна ВАЗ - за 10 лет на рынке СНГ их продано больше всех других в несколько раз. Ну и не надо забывать про понятие "попса тренд" - Кока-Колы в день продается несколько млн декалитров, но напиток Натахтари от этого хуже не стал, не говоря уже о пользе! 
Admin, ок, не буду спорить, тем более не последнюю роль здесь играет и привыкание к бренду. И да, я не говорил, что мейзу или китайские флагманы лучше айфони - я озвучил, что некоторые из ни не уступают по качеству фоток в том числе.

Admin, ок, не буду спорить, тем более не последнюю роль здесь играет и привыкание к бренду. И да, я не говорил, что мейзу или китайские флагманы лучше айфони - я озвучил, что некоторые из ни не уступают по качеству фоток в том числе.
-
- Ветеран Клуба
zxspeccy
а до чого тут ринок СНД?
ми говоримо про світовий!
я ж не наводив ринок США у прикладі...
якби в мене не було певний нетривалий час хуавею може я б ці розмови щодо життєздатності кЕтайських телефонів ще б якось сприймав... але я маю досвід користування...
я можу сказати за ксаомі, бо з пауербанк на 10400 м/Аг працює кожна ДРУГА!!! такий сумний факт...
на моє ІМХО люди різні. їх погляди на девайси також. кожний купує те, що подобається то можна собі дозволити
якщо б особисто в мене були такі проблеми я б вже краще взяв блекбері Z20 чи 30... дивлячись на вартість та можливості.. але не мейзу....
а до чого тут ринок СНД?
ми говоримо про світовий!
я ж не наводив ринок США у прикладі...
якби в мене не було певний нетривалий час хуавею може я б ці розмови щодо життєздатності кЕтайських телефонів ще б якось сприймав... але я маю досвід користування...
я можу сказати за ксаомі, бо з пауербанк на 10400 м/Аг працює кожна ДРУГА!!! такий сумний факт...
на моє ІМХО люди різні. їх погляди на девайси також. кожний купує те, що подобається то можна собі дозволити
якщо б особисто в мене були такі проблеми я б вже краще взяв блекбері Z20 чи 30... дивлячись на вартість та можливості.. але не мейзу....
- За це повідомлення автора Sviatoslav подякував:
- knighty
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину