ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Сравниваем Peugeot 308 и Renault Megane hatchback

Модератори: Куколка, pegonak

romadone
Заслуженный ветеран клуба
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 308SW 1.6 HDi 120 MT
№ клубной карты: 000367
Дякував (ла): 2209 разів
Подякували: 1337 разів
Стать:

Re: Сравниваем Peugeot 308 и Renault Megane hatchback

Повідомлення romadone »

Лично у меня правое колено отлично лежит на краю тоннеля - очень удобно на трассе good
Востаннє редагувалось 04 лютого 2011, 16:12 користувачем romadone, всього редагувалось 1 раз.
308SW 1.6 HDi 120

Warning! IMHO only!
монитор
Прохожий
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 308 2,0 МТ HDI FAP
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази

Повідомлення монитор »

А у Мегана до этого места еще и мягкий пластик доходил. Кстати у Мегана-3 этого уже нет и вообще он мне совершенно не понравился, хотя в Европе вроде продается хорошо.
И еще, ребята, - я не против Пыжика, повторяю - у меня самого сейчас 308-й и в общем мне этот трактор очень нравится. Я просто против огульного и неоправданно высомерного поливания грязью достойного автомобиля. К тому же Рено я купил более, чем на 10 тыс.$ дешевле, чем 308-й. Кстати, одновременно с Меганом экплуатировали Тойоту Аурис, в основном жена. Так вот, Рено на голову выше этого туркояпонца, и прежде всего - по качеству! У меня уже 3-й "француз" (был еще Симбол) и всеми я очень доволен, хотя уже пора, наверное что-то другое попробовать (немца?).
Grossmeister
Ученик
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: i30
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 4 рази
Стать:

Повідомлення Grossmeister »

Magic_Knight писав:2. Удобство. Как ни пытался сесть удобно - не получилось.
Це дуже суб'єктивно. Я в 308 так і не вмостився комфортно. ;)
Сергей Алегыч писав:И то, и то - отстой, по сравнению с Ситриком! 8-) :D
pegonak писав:Це хіба що в автобусі його немає :) А в авто зазвичай права нога поруч з тонелем, якщо я вірно зрозумів, що мається на увазі.
В корейцях цього класу його немає. good
pegonak писав:Ну це абсолютно залежить і від людини також. Я от в 308, буває, налаштую ніби зручне положення, а потім все одно стає не дуже зручно, і так постійно.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pdNow10sENM[/youtube]
Востаннє редагувалось 04 лютого 2011, 17:06 користувачем Grossmeister, всього редагувалось 3 разів.
За це повідомлення автора Grossmeister подякував:
pegonak
"Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда"
(с) Ф.Ніцше
Admin
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

MB11 писав:А где это,если не секрет, был куплен ваш 308 2,0 МТ HDI FAP?
Саня, так илта их продавала в 2008 и 2009 году, пока горе псу не пришли на рынок и сразу все пропало вместе с запчастями.

Magic_Knight писав:Я тебе больше скажу, такая же беда и в 307, есть претензии к сидухам. Они хорошие, но в дальних поездках все равно хочется поерзать. Не хватает поясничного подпора.
А в 308 ПП он есть :D
Відповісти

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення

Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь

Створити обліковий запис

Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину

Увійти

Повернутись до “Порівнюємо та обговорюємо моделі PEUGEOT та CITROEN vs Конкуренти”