Піф-паф?Sotnik писав:Як в Китаї

Піф-паф?Sotnik писав:Як в Китаї
а зараз більше 78 км/год містом?Pnhome писав:И кстати пока стаж два года не стал, я четко по правилам больше 70 не ездил( в допустимых +18)) но не больше 78 по городу
Цікаве ствердження, але ж правила вказують чітко - не більше 70 взагалі, а в містах не більше 60! Немає ніяких допущень, то грубе порушення швидкісного режиму ПДР! Мало того, то дуже грубе порушення правил безпеки рухуPnhome писав:я четко по правилам больше 70 не ездил( в допустимых +18) но не больше 78 по городу
Ты хочешь сказать, что ты более чем 70 км два года ездить не будешьpegonak писав:Цікаве ствердження, але ж правила вказують чітко - не більше 70 взагалі, а в містах не більше 60!
Те що я хтів сказати, написане вище, навіщо шукати інакше значення?Admin писав:Ты хочешь сказать
ты написалpegonak писав:Те що я хтів сказати, написане вище, навіщо шукати інакше значення?
Но про то как ты собираешься 2 года ездить , там нет ничегоpegonak писав:Цікаве ствердження, але ж правила вказують чітко - не більше 70 взагалі, а в містах не більше 60! Немає ніяких допущень, то грубе порушення швидкісного режиму ПДР! Мало того, то дуже грубе порушення правил безпеки руху
Admin писав:Ты хочешь сказать, что ты более чем 70 км два года ездить не будешь
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину