ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Массовые волнения в Украине, что будет дальше

Спілкуємось на будь-які теми. Гумор, побутові випити, фото та відео.

Модератор: pegonak

Правила форуму
Правила розміщення фотографій у Курилці!
Якщо Ви бажаєте розмістити якусь тему або відповісти в розділах Курилки, і додати фотографію, користуйтесь radikal[0] , [/color] [url=http://radikal.ua/]radikal.ua і [url=http://imageshack.us/]imageshack.us[/ur]= і згенерувати посилання, яке потім Ви копіюєте і вставляєте у своє повідомлення.Абсолютно всі повідомлення в розділах форуму[/color] Курилці, де будуть викладені фотографії через наш форум (Додати вкладення) , ці оголошення та пости будуть видалені!!!
Admin
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Re: Массовые волнения в Украине, что будет дальше

Повідомлення Admin »

lev5429
Это путеху скажи))) а мы как от сами разберемся, уж больно много вас советников .
Sviatoslav
Ветеран Клуба
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 308
№ клубной карты: 000074
Дякував (ла): 890 разів
Подякували: 472 рази

Повідомлення Sviatoslav »

Зображення
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Metalic
Ученик
Модель:: 308,308turbo,RCZ
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 разів
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Metalic »

bazlighter
Да мне покуй как и где называют вашу страну!медик тут нашелся.сидишь за 1000км оттуда и рассуждаешь.я бы посмотрел на тебя умного когда приходится скитаться всей семьей по украине имея не одну квартиру(нахер сейчас никому не нужные в случае продать)потому что страшно там сейчас жить.и имеющего кучу нормальных людей с выше описанными проблемами-сидящими там,где все вокруг стреляет и взрывается.а сделать никуя не можешь.я бы попросил просто прочесть этот пост и воздержаться от каких либо комментов.
Нам не по пути в этом вопросе.
Зображення
bazlighter
Ученик
Дякував (ла): 6 разів
Стать:

Повідомлення bazlighter »

lev5429
Если бы да кабы, то в одном месте уже б росли грибы. Каждый на своем месте и я не хочу представлять что-либо. Лично я бы уже давно собрал семью и умотал оттуда любыми способами. Жизнь и здоровье важнее работы или квартиры.
ЗЫ. Слышал, правда, что ватники особо не дают гражданам сделать ноги, т.к. они, как ни как, все же отличный живой щит.
По поводу оставаться человеком. Демагогия детектед. Это война детка. И войну эту в Украину принесли вы. И не вам вспоминать о человечности на войне.
Metalic
Мне покуй, что там вам покуй. Не реагируйте так резко и агрессивно, берегите нервные клетки. По поводу всего остального что могу сказать. Вы сами виноваты в той ситуации в которой оказались. Херово вам жилось до этого, нехватало чего-то, кислород перекрывали, жрать не давали? Так вот пришли благодетели с Востока и принесли "СЧАСТЬЕ" на ваши головы. Радуйтесь. Адресую это не конкретно вам, т.к. не знаю вашей позиции по ситуации на Ю.В., а тем олбоебам, которые уссавшись размахивали триколором и орали "Путин помоги".
Жизнь - это кросс, в котором каждый стремится вырваться вперёд, чтобы прийти к финишу последним.
Metalic
Ученик
Модель:: 308,308turbo,RCZ
Дякував (ла): 1 раз
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Metalic »

bazlighter
Слыш друг я со своими клетками разберусь сам.а ты не выводи.и разговаривать с тобой будут нормально.если у тебя лежит лежачий больной (мама допустим)который не пранспортабелен иначе все...ты бросишь ее?убежишь?Лично я в этой ситуации ни в чем не виноват.с флагами не бегал.бегали те кто некуем заняться.а там и денег подкидывали некоторым..какого куя скитаюсь сейчас я и мои дети?
Отвечать мне не надо.
Зображення
Sviatoslav
Ветеран Клуба

Metalic
не мені повчати чи ще щось... але озвучу власну СУБ*ЄКТИВНУ думку
прошу без образ friends
в Миколаєві коли ті кому нема чого робити разом з тими кому заплатили вийшли на вулицю - відгребли люлей від місцевих таких... що мама не горюй...
в Одесі їх просто спалили на хер...
в Херсоні їм навіть вийти не дали...
в Києві коли був сезон тітушок... кияни виходили на нічні чергування по районах. ми ділили райони наквадрати. ходили групами. перевіряли кожний двір.... виловлювали. в нас вони дуже швидко скінчились...
що заважало в Донецьку та Луганську вчинити так само? Жодні захоплення в тому форматі в якому ми спостерігаємо на сході не можливі без підтримки місцевого населення.... так саме як в Криму...
якби ви піднялись та вийшли дати відсіч... цього всього б не було..
ще раз кажу це моє особисте ІМХО...
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Admin
Администратор
Администратор
Їжджу на:: Інша марка
Модель:: 222
№ клубной карты: 000088
Дякував (ла): 291 раз
Подякували: 3042 рази
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення Admin »

Metalic
ВИТАЛИК, понимаю тебя полностью, знаю в какой ситуации ты и многие кто не поддерживает тот бардак ( знаю что ты далек от этих сепараторов) держитесь там)
bazlighter
Ученик
Дякував (ла): 6 разів
Стать:

Повідомлення bazlighter »

Metalic
Да ладно, не кипятись. Так я сказал из-за излишних эмоций, т.к. сильно переживаю за Украину и то, что там вытворяет Рашкастан. У меня украинские корни, да и жена и ее предки хохлы (Одесса и Гетмановка). Для меня Украина как вторая Родина и живи я в ней рвал этих ватников и их сепаратистких выкормышей зубами (10 лет носил погоны и кое-что могем).
А в твоих бедах и скитаниях виноваты не только отбросы сепаратисткого толка, предатели прямо говоря, но и обычные дончане, луганчане и пр., которые своей безучастностью, по.....змом во многом способствовали тому, что эта раковая опухоль так разрослась и прочно укоренилась. Почему не вспыхнул весь Восток Украины, а лишь горстка городков и сел (и то, вспыхнули это слишком громко сказано)? Очевидно же, что Донецк, Славянск и Луганск это еще не весь Восток. А потому, что местные не повелись на агитпроп и вовремя дали по зубам своим же местным, призывавшим Путлера с войсками. Там люди проявили активную гражданскую позицию и сейчас спокойно живут и с ужасом наблюдают за тем, что творится у вас.
P.S.: Извиняй, если обидел.
Жизнь - это кросс, в котором каждый стремится вырваться вперёд, чтобы прийти к финишу последним.
Sviatoslav
Ветеран Клуба

Metalic
а мені здається що помиляєтесь саме Ви.
хлу був цікавий підвень та схід. південмаш. мотор січ. газовий термінал в Одесі. Харківські оборонні заводи. Миколаєвські верфі ну і пряма дорога на Крим не через територію України.
але чомусь знайшовся Коломойський який не пошкодував власні чесно вкрадені зароблені гроші та вклав їх у незалежність... хоча міг відповісти як ринат-гудок що платить податки і більше не дасть а ні копійки чи взагалі в Швейцарію поїхати. Доречі на прикладі відмінності поведінок Ігора Валерійовича та гудка можна побачити відмінність поведінки людей.
я погоджуюсь що є технології керування натовпом. зомбування через ТВ. залакування правим сектором і таке інше... але це все не спрацьовує без підтримки людей....
не спрацювало ніде окрім 2-х областей... хоча плани були значно масштабніші... тому і не приймають ДНР та ЛНР у передацію що без всього іншого вони нах... хлу не потрібні!
уявіть собі ситуацію коли з*являються озброєні люди та сепаратисти що уричать рАсЄя десь в тернопільській області... скільки хвилин вони проживуть? crazy
а у вас їм і їсти носили і оди співали...
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
lesin
Фанат
Модель:: 308 1,6 HDi
Дякував (ла): 113 разів
Подякували: 82 рази
Стать:

Повідомлення lesin »

bazlighter
слово "холол" застосовуй тілки для себе та своїх рідних, як окрему не визнану націю, бо в Україні живуть українці!
Відповісти

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення

Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь

Створити обліковий запис

Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину

Увійти

Повернутись до “Теревені”