Маленький опис моєї першої подорожі на СТО Ілти

Вирішив все ж таки встановити бризговики, подзвонив, сказали що є в наявності, записали на на 15.00.
Приїхав на СТО підійшов до менеджера і розказав про мету мого візиту, він довго щось рився на компі, так і не знаю чи знайшов мою заявку, але почав оформлення. Довго шукав на складі задні бризговики, знайшов, приміряв, сказав що вони...після 45 хв стояння біля стійки почався якийсь процес. Взяв менеджер у мене ключі і загнав машину на територію...та технологічну мийку, після чого машину загнали у бокс і підняли на підйомник.
Троє людей довго крутились прикладаючи задні бризговики, і поцарапавши мені пів бампера у місці приставання вияснили що це все таки не ті...а для старого бампера. Я прорвавшись у бокс почав "насолоджуватись" процесом. Перше що вразило це те що в одному місці відстань між "рукою" підйомника і порогом машини складала менше міліметра....тобто ще трошки і машину підняли б за поріг, на моє зауваження мені сказали - що ви хочете, зазор все ж таки є...ну так, цього разу він був. Після цього я пішов з менеджером шукати код потрібної мені деталі, знайшли, сказали що будуть на наступний тиждень...потім я ще чекав хвилин 15-20 поки зробили повернення непідходящої деталі, заким машину вигнали з СТО. Заплативши гроші я поїхав далі по справах. На наступному місці зупинки я вирішив перекурити після таких складних маневрів на СТО, обійшов машину і помітив що на передньому бампері в двох місцях купа бруду, таке враження що тернули шиною чи ще якоюсь приблудою(нагадаю що машину мили перед боксом), я постирав бруд і помітив декілька брудних царапин на бампері
В загальному я залишив їм 600 грн, втратив купу часу, не отримав бажаного, отримав царапини на передньому і трошки на задньому бамперах, і мало не заробив вм"ятину на порозі

Чесно кажучи хундаївський "Дністер сервіс" ще супер класно відносився до клієнтів і до машини. Бажання повертатись на Ілту немає ніякого, одне розчарування...
Вибачте за купу тексту.....але якась альтернатива СТО Ілти б не завадила.
Дякую!