Дружина стала власником європейського 208го (2013 рік, 1.4, робот) 161тис км пробігу (сподіваюсь що чесного

Але з теперішніми цінами на пальне частіше користуюсь автівкою я, тому й вирішив завести цей БЖ та за можливістю отримати відповіді на деякі питання, т.к. як до цього машини завжди були на бензині та класичних автоматах))) да і французів якось не траплялось

Зараз з того що треба зробити:
- заміна водійського ременя безпеки (якщо хтось зможе надати схему розбору цієї частини салону - буду вдячний)
- зрозуміти чому верх радіатора інтеркулєра в маслі. На СТО сказали що то хомути погані і замінили їх, але наскільки я розумію там взагалі не повинно ж бути масла?
- перебороти "страхи" за РКПП. Багато де наслухався, що робот може "вмерти" в будь-який момент без симптомів. Але так само багато хто каже що симптоми будуть. Робили діагностіку не на фірмовому СТО за допомогою ПСА-кабелю та програми - там показало що є якісь неспівпадіння в 18мм( має бути 130, а по факту 112), але щось то дуже дивна розбіжність. Майстер нажаль не дуже розуміється в РКПП, тому поки придивляюсь.
А взагалі - машина досить цікава. Сподіваюсь буде радувати

П.с. Перечитав цей і інші форуми - зробити українською (або клятою маскальскою) мовою мультимедіа екран самотужки неможливо? Прошивку встановив останню, але все одно додаткових мов не з'явилось.