ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто. Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Как-то в Одессе в Сельпо нарвался на замечательный маркетинговый ход. Покупаешь зубную пасту, приходишь домой, вынимаешь тюбик из картонки, а он разошедшийся по шву и засохший. Потом проверил, все тюбики в первых рядах на полках, порченные. Вот такие они смекалистые
Да канешно, на фабрике блендамед специально давили Скорее всего при транспортировке большой ящик раздавили или партия бракованная, а миньеджеры подсуетились и премию получили. Ну не пойдешь же ты из за одного тюбика в магазин разборки чинить?
Не ну ежели б один тюбик такой то фиг с ним, но весь ряд???? Я поступил проще, вернулся и позасовывал порченные тюбики в самый зад полки
PS: К сожалению это не единичный случай, в супермаркетах глаз да глаз нужен. Проверять дату годности на молочке обязательно. Всегда просроченное или подходящее к оному стоит в первом ряду. Курицу охлажденную каждое утро помечают сегодняшним числом. Уже два раза, дома разрываешь упаковку, а оттуда трупный запашок. Этих перцев специально инструктируют как сбывать некондицию. Кстати, не рекомендую покупать всякое акционное по сниженным ценам, как правило, это сыр в мышеловке
2 pegonak
Є такі товари (в упаковці), які перевірити не можливо. Факт.
Ти ж не станеш, наприклад, чистити зуби між стелажами, чи варити овсянку для проби. Це тобі не "Контрольна закупка" по ТБ.
Запакований товар, апріорі, має бути гарантований "якістю" роздрібного рітейлера!
Skylark, загалом, по супермаркетах згоден. Проблема ще й у тому, що вони всі такі.
marioserge, нє, ну ти як мала дитина! )) Чистити зуби я не пропоную, але відкрити картонну упаковку тобі хто не дає? Особливо, якщо вона не заклеєна і т.п.
Я якщо м'ясо в СМ купую, то й його намагаюся відкрити і відчути запах. І нічого протизаконного у цьому немає - вартість не одна гривня за кіло.
Хочеш лишитися живий - вимагай і пересвідчуйся у якості товару! Як кажуть: "довіряй, але перевіряй". Якщо продавець проти, то я у нього не куплю, і нехай це буде його проблема.
До речі, про дати. В мене бувало таке, що молоко від "сьогоднішньої" дати було вже підкисле - схоже, грішать ще й виробники. Тому може й у блендамета теж бувають косяки =)
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину