ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Куплю Козырёк солнцезащитный Peugeot 308. Бу
Правила форуму
Правила розміщення оголошень у розділі Купля-Продаж-Оренда-Реклама!
Для розміщення оголошень потрібно:
1. вибрати правильно розділ
2. максимально інформативно назвати тему
3. перше слово повинне починатися з Куплю або Продам і обов'язково з першою великою літерою.
4. оголошення має максимально розкривати той чи інший товар, який ви продаєте
5. обов'язкова наявність фото
6. обов'язкова наявність контактної інформації продавця має бути в оголошенні
Заборони та обмеження в розміщенні оголошень у розділі Купля-Продаж-Оренда-Реклама!
1. Заборонено розміщувати будь-які комерційні та рекламні теми без погодження з Адміністрацією форуму
2. Заборонено в оголошенні розміщувати тільки посилання з посиланням на інші ресурси, де розміщена тема з фото і всією інформацією.
3. Заборонено називати теми не інформативною назвою, яка не розкриває суть – куплю чи продам
4. Заборонено розміщувати фотографії через форум
5. Увага! теми, які викладені з порушеннями будуть відразу видалені!
Правила розміщення фотографій у розділі Купля-Продаж-Реклама!
Якщо Ви хочете розмістити якесь оголошення про продаж або про покупку в розділах Купля-Продажа-оренда-Реклама, та додати фотографію, користуйтесь ] , radikal.ua та [url=http://imageshack.us/]0/ будь-якими іншими доступними ресурсами, де можна зменшити фотографію та згенерувати посилання, яку потім Ви копіюєте та вставляєте у своє повідомлення, так щоб фото було видно, а непросто було посилання для переходу. Якщо згенероване посилання не відображає фото, тоді його обведіть тегами
Абсолютно всі повідомлення в розділах форуму Купля-Продажа-Реклама, де будуть викладені фотографії через наш форум (Додати вкладення) , ці оголошення та пости будуть видалені!!!
Незнання правил, не знімає відповідальності з порушників!
Правила розміщення оголошень у розділі Купля-Продаж-Оренда-Реклама!
Для розміщення оголошень потрібно:
1. вибрати правильно розділ
2. максимально інформативно назвати тему
3. перше слово повинне починатися з Куплю або Продам і обов'язково з першою великою літерою.
4. оголошення має максимально розкривати той чи інший товар, який ви продаєте
5. обов'язкова наявність фото
6. обов'язкова наявність контактної інформації продавця має бути в оголошенні
Заборони та обмеження в розміщенні оголошень у розділі Купля-Продаж-Оренда-Реклама!
1. Заборонено розміщувати будь-які комерційні та рекламні теми без погодження з Адміністрацією форуму
2. Заборонено в оголошенні розміщувати тільки посилання з посиланням на інші ресурси, де розміщена тема з фото і всією інформацією.
3. Заборонено називати теми не інформативною назвою, яка не розкриває суть – куплю чи продам
4. Заборонено розміщувати фотографії через форум
5. Увага! теми, які викладені з порушеннями будуть відразу видалені!
Правила розміщення фотографій у розділі Купля-Продаж-Реклама!
Якщо Ви хочете розмістити якесь оголошення про продаж або про покупку в розділах Купля-Продажа-оренда-Реклама, та додати фотографію, користуйтесь ] , radikal.ua та [url=http://imageshack.us/]0/ будь-якими іншими доступними ресурсами, де можна зменшити фотографію та згенерувати посилання, яку потім Ви копіюєте та вставляєте у своє повідомлення, так щоб фото було видно, а непросто було посилання для переходу. Якщо згенероване посилання не відображає фото, тоді його обведіть тегами
Код: Виділити все
[img][/img]
Незнання правил, не знімає відповідальності з порушників!
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 0
- Стать:
Re: Куплю Козырёк солнцезащитный Peugeot 308. Бу
Держите фото: сверлить надо возле самого крепления - как на фото - вы как-бы сдавливаете две части козырька, чтобы туго крепленрие проворачивалосб. 10 мин. работы. Работает до сих пор.
Востаннє редагувалось 11 серпня 2015, 22:46 користувачем rkn, всього редагувалось 2 разів.
-
- Прохожий
- Модель:: 308 sw
- Подякували: 1 раз
- Стать:
Фото я всё равно не вижу.
Козырек я снял, хотел разобрать, но увы - максимум что вынимается это зеркало. К сожалению, козырек похоже намертво запаян чехлом, то есть чехол снять нельзя, нужно разрезать. Но если разрежу - не факт что красиво склею. Так что хотелось бы увидеть фото.
Козырек я снял, хотел разобрать, но увы - максимум что вынимается это зеркало. К сожалению, козырек похоже намертво запаян чехлом, то есть чехол снять нельзя, нужно разрезать. Но если разрежу - не факт что красиво склею. Так что хотелось бы увидеть фото.
Востаннє редагувалось 11 серпня 2015, 23:07 користувачем LITMANEN, всього редагувалось 1 раз.
-
- Прохожий
- Стать:
LITMANEN
Козырек не надо вскрывать - толку никакого от этого только вид испортить. Просто надо подобрать болт с гайкой (у меня подошел с таким креплением-гайкой как на фото - хорошее притяжение и не вырвет болт: я ими брызговики иногда задние крепил, если их отрывал при движении задним ходом), просверлить дырку и плотно закрутить. Одна головка болта видна когда козырек не опущен. Без работающего козырька реально при сильном встречном солнце опасно ездить.
Козырек не надо вскрывать - толку никакого от этого только вид испортить. Просто надо подобрать болт с гайкой (у меня подошел с таким креплением-гайкой как на фото - хорошее притяжение и не вырвет болт: я ими брызговики иногда задние крепил, если их отрывал при движении задним ходом), просверлить дырку и плотно закрутить. Одна головка болта видна когда козырек не опущен. Без работающего козырька реально при сильном встречном солнце опасно ездить.
Востаннє редагувалось 11 серпня 2015, 23:02 користувачем Admin, всього редагувалось 1 раз.
Причина: Удалил цитату!
-
- Прохожий
- Стать:
Теперь фото вижу, спасибо.
Не ожидал, что просверлено так близко к зеркалу, по сути шпилька проходит в пустоте и действительно просто сдавливает две половинки козырька. Я ожидал, что шпилька как то проходит через крепление или как то касается его, в общем что то делает с крепежом. Но крепеж остается в стороне.
У меня видимо сломался какой то внутренний фиксатор, не знаю устройство так что точнее не скажу. Просто если потрясти козырек, то внутри тарахтят какие то пластиковые обломки. Увы
По фото теперь даже не знаю что лучше - колхозить болт с гайкой или может липучку приклеить. Да уж, не было печали...
Кстати на экзисте оригинал стоит больше 5000 грн за комплект.
Не ожидал, что просверлено так близко к зеркалу, по сути шпилька проходит в пустоте и действительно просто сдавливает две половинки козырька. Я ожидал, что шпилька как то проходит через крепление или как то касается его, в общем что то делает с крепежом. Но крепеж остается в стороне.
У меня видимо сломался какой то внутренний фиксатор, не знаю устройство так что точнее не скажу. Просто если потрясти козырек, то внутри тарахтят какие то пластиковые обломки. Увы

По фото теперь даже не знаю что лучше - колхозить болт с гайкой или может липучку приклеить. Да уж, не было печали...
Кстати на экзисте оригинал стоит больше 5000 грн за комплект.
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
[mod="Admin"]rkn
Настоятельно рекомендую почитать правила форума, особенно пункт 2.6 и правила раздела продаж, которые прям над шапкой объявления!Там про фото в разделе продаж четко все написано![/mod]
Настоятельно рекомендую почитать правила форума, особенно пункт 2.6 и правила раздела продаж, которые прям над шапкой объявления!Там про фото в разделе продаж четко все написано![/mod]
-
- Администратор
- Стать:
- Контактна інформація:
LITMANEN, твой комплект стоит 3071 грн http://exist.ua/price.aspx?sr=-4&pcode=8143+YN" onclick="window.open(this.href);return false;
если у тебя водительский накрылся, знаю кому нужен пассажирский, могу переговорить и купите пополам чтоб комплект из за одного не покупать.
если у тебя водительский накрылся, знаю кому нужен пассажирский, могу переговорить и купите пополам чтоб комплект из за одного не покупать.
-
- Прохожий
- Стать:
Admin,
Я понял ошибку, звиняйте! Радикал-ру меня выбил - ошибку выдал, поэтому здесь выложил. Тегамиссылками внешними-то можно давать фото или как я сделал через ех.ua ?
Я понял ошибку, звиняйте! Радикал-ру меня выбил - ошибку выдал, поэтому здесь выложил. Тегамиссылками внешними-то можно давать фото или как я сделал через ех.ua ?
Востаннє редагувалось 11 серпня 2015, 23:23 користувачем Admin, всього редагувалось 1 раз.
-
- Администратор
- Стать:
- Контактна інформація:
[mod="Admin"]rkn, ты получил уже одно предупреждение за цитаты , смотрю видно не понял , снова цитаты ! Точно так же и с фото! Читай внимательно или уйдешь в отпуск - бан учить правила ![/mod]
-
- Прохожий
- Стать:
Admin, вообще то из этой ветки надо бы вырезать то, что касается ремонта козырька и перенести в новую ветку в соответствующий раздел и назвать ветку Ремонт/Проблема солнцезащитного козырька пежо 308. Проблема то не единичная и информация явно полезная. А находится в ветке Куплю козырек.
rkn моя благодарность, пока не знаю пойду ли твоим путем, еще подумаю. Возможно попробую липучку наколхозить.
Admin, 1500 грн за козырек я не отдам, имхо цена конская. Даже для франции 60 евро за штуку это немало. Тем более, что неизвестно сколько еще пассажирский проходит.
rkn моя благодарность, пока не знаю пойду ли твоим путем, еще подумаю. Возможно попробую липучку наколхозить.
Admin, 1500 грн за козырек я не отдам, имхо цена конская. Даже для франции 60 евро за штуку это немало. Тем более, что неизвестно сколько еще пассажирский проходит.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину