ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ! Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!

Сервіс у Львові

Модератор: Куколка

Відповісти
misha_f
Прохожий
Їжджу на:: Citroen
Модель:: berlingo 2011
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Стать:

Сервіс у Львові

Повідомлення misha_f »

Доброго вечора, нещодавно став власникои барлінго 2011 року пасажира з італіі :D
Цікавить де у Львові можна зробити діагностику даного авто так як час від часу висвічуеться трикутничок на панелі (наразі грішу на акумулятор).
Також цікавлять чохли на даний автомобіль: чи можна іх купити десь у Львові чи замовляти в інтернеті, може хтось щось порадить :?
Viking
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Їжджу на:: Peugeot
Модель:: 308HDI
Телефон: 0676740097
№ клубной карты: 000371
Дякував (ла): 92 рази
Подякували: 98 разів
Стать:

Re: Сервіс у Львові

Повідомлення Viking »

misha_f
Акумулятор можно перевірити на Зеленій, трохі вище Кримській є Реновскій салон, там хлопці адекватні працюють.
Більш повну діагностіку, напевно краще робити на Ілті, хоч на хлібній, хоч біля Метро на городоцькій, я покі там обслуговуюсь, або щукатисервіс де є Лексії, щоб можна було підключитись до бортової мережі
misha_f
Прохожий
Стать:

Повідомлення misha_f »

Дякую, ще хотів би запитати чи на мою машинку підійдуть універсальні бризговики чи шукати спеціальні?
Viking
Клубный пользователь
Клубный пользователь
Модель:: 308HDI
Телефон: 0676740097
№ клубной карты: 000371
Дякував (ла): 92 рази
Подякували: 98 разів
Стать:

Повідомлення Viking »

misha_f
Це треба питату у шановного панства, хто юзає таку саме модель, але я думаю, що можна підібрати якісь універсальні бризговики, як то кажуть гугл в помощь
ghost_lv
Пешеход
Модель:: Jumpy & C4 VTS
Телефон: 0962488823
Подякували: 1 раз
Стать:
Контактна інформація:

Повідомлення ghost_lv »

096 248-88-23 Павло. Займаємся цими машинами. Бризговики мали би підійти універсальні, заїхати на авторинок, взяти і прикласти - відразу все буде видно, базарники мають декілька видів, серед них можна підібрати.
є: Jumpy 2.0 HDI '07 & C4 VTS "05
були: XM 2.1TD '93 & Xantia 2.0 8v '94
germanu
Прохожий
Модель:: partner
Телефон: 0974717442
Стать:

Повідомлення germanu »

Маю універсальний сканер ,можу глянути помилки.
misha_f
Прохожий
Стать:

Повідомлення misha_f »

Доброго всім дня. З однією проблемою розібрався - вилізла інша :D На днях авто стало погано на гарячу (на холодну без проблем). В даний час грішу на плунжерну пару. В Червонограді не знайшов майста по паливній, цікавить де б можна було перевірити у Львові (реклами в інеті багато, а куди їхати не знаю). На ілті був минулого разу - мені здалось що там задорого, але якщо не буде інших варіантів то доведеться знову туди їхати. Підкажіть, можливо хтось зтикався з такою ж проблемою. Дякую.
snoop83
Прохожий
Модель:: Bipper
Контактна інформація:

Повідомлення snoop83 »

Добрий день! Пригнали мені пів року тому пежо біппер 2011 1,4HDI! Іздив горя не знав тепер виникла проблема з імобілайзером (комп показав, і на панелі вискакує машина у замку)! Як можна обманути імобілайзер (коли хоче зоводить машину коли хоче не заводе) Ключа другогонемаю щоб перевірити чи у ключі справа. Дякую
http://www.igrashkalviv.at.ua" onclick="window.open(this.href);return false; - гуртові ціни на іграшки та дитячі товари
Відповісти

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення

Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь

Створити обліковий запис

Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину

Увійти

Повернутись до “Львів”