ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Автоматические коробки 4HP20 и AL4
Модератор: pegonak
-
- Ученик
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 307
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 4 рази
- Стать:
Re: Автоматические коробки 4HP20 и AL4
Справа в тому, що майже одразу як купив авто (15 тис. км=1 рік назад), я міняв ці клапана з промивкою магнітного фільтра і самого гідроблока АКПП та уже 3 рази зробив часткову заміну мастила в АКПП (хотів максимально оновити мастило, оскільки до мене його жодного разу не міняли). Тоді мінялись клапани парою, зараз теж планую придбати пару, але хочу взяти від Реношної DP0, там заводський номерок такий 77 00 102 977, мій механік, який довгий час працював на офіційному сервісі Пежо, сказав що таке можливо, адже коробки ідентичні. Єдине на що звернув увагу механік, то це на те, що раніше ці клапани йшли в сірому (металічного кольору) корпусі, а зараз є модифіковані - випускаються в чорному корпусі. Саме в сірому я і ставив рік назад, проходили не довго....(
- Alexxx
- Клубный пользователь
- Модель:: 407 2.0 AT SR Sport
- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 165 разів
- Стать:
Там вроде как не корпус серый/черный, а задняя пластиковая часть, откуда контакты выходят. Да, черные получше. Но они выпускаются уже много лет с черной вставкой.
-
- Ученик
- Стать:
Alexxx, мені потрібно зараз міняти клапана з номерами 2574.16 а не 2574.19, сорі, тупанув. Рік тому я теж міняв клапана з заводським номером 2574.16....
- Alexxx
- Клубный пользователь
- Стать:
dzirt, если ты менял год назад клапана, сейчас можно просто переставить их местами. Там один клапан работает крайне редко. Только при блокировке гидротрансформатора, а это на второй передаче.
Или ты в них засомневался?
Или ты в них засомневался?
- darrax
- Знаток
- Телефон: +380506117176
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 79 разів
- Стать:
Я после замены 2х клапанов проехал порядка 30К до следующего аварийного режима.
Потом махнул их местами и уже порядка ~20K набежало.
Потом махнул их местами и уже порядка ~20K набежало.
- Alexxx
- Клубный пользователь
- Стать:
А кольца уплотнительные для клапанов ( 2578.12 ) меняли? И еще пишут, желательно заменить 2 прокладки - 2219.16
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
Мужики, если вы занимаетесь стремным ананизмом с клапанами , не советуйте этого другим, потом сгорит нах трансформатор и будет человеку - он редко работает. Это херня полная , это все равно , что поменять с левого колеса на правое стертые колодки. Просто так клапана не накрываются , этому есть причина и одна из причин это гидротрансформатор, который дольше чем нужно не блокируется , подгорают фрикционные кольца и эта вся гамула с трансформатора под большим давлением попадает в коробку , а потом засерается все и ваши клапана в итоге выходят из строя.
Важный момент для тех кому вы посоветовали или посоветуете СТО, туда ехать невкоемне случае нельзя, так как там занимаются фигней и убивают коробки, а потом вы это советуете.
dzirt, даже не вздумай менять клапана местами! по возможности нужно промыть коробку и гидроблок , а потом поменять 1 или 2 клапана и будут они жить долго если ты масло будешь каждые 20 ткм менять.
Важный момент для тех кому вы посоветовали или посоветуете СТО, туда ехать невкоемне случае нельзя, так как там занимаются фигней и убивают коробки, а потом вы это советуете.
dzirt, даже не вздумай менять клапана местами! по возможности нужно промыть коробку и гидроблок , а потом поменять 1 или 2 клапана и будут они жить долго если ты масло будешь каждые 20 ткм менять.
-
- Ученик
- Стать:
Admin, повністю підтримую, спочатку думав поміняти тільки один клапан, але, порадившись зі своїм механіком, було вирішено міняти обидва (запчастини я купую сам, тому механіку тут вигоди ніякої). Єдине на чому спробую зекономити, то це на аналогічних деталях, але від Renault.
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
dzirt, максимально помыть гидроблок и если не снимать коробку , сделать пару раз замену масла через 1-2 тысячи км и будут жить долго 

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину