ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Водневий Peugeot
Модератор: pegonak
- Bipyc
- Клубный пользователь
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 307 SW
- Телефон: 0676373815
- № клубной карты: 000070
- Дякував (ла): 112 разів
- Подякували: 130 разів
- Стать:
Re: Водневий Peugeot
За электрокарами будущее. Это неоспоримо! А все вонючки будут раритетом. На счет долбоебов...
Смотрю периодически из окна лифа на заправку с долбоебами на 508-х.
Отправлено с моего IPhone через Tapatalk
Смотрю периодически из окна лифа на заправку с долбоебами на 508-х.
Отправлено с моего IPhone через Tapatalk
-
- Ветеран Клуба
- Модель:: 308
- № клубной карты: 000074
- Дякував (ла): 890 разів
- Подякували: 472 рази
,Bipyc
нагадаю тобі цей пост, коли будеш міняти акуми в авто, чи поїдеш на ліфі в дальню подорож
безумовно що за електрокарами майбутнє. але на разі технологія не бездоганна. виробництво електроенергії не дуже екологічне, виробництво акумів то взагалі жах. утилізація акумів ще гірше для екології... бррр
якби електрокар коштував 20-25 тик у.о. новий з запасом руху 600 і більше км, заряджався ха 10-15 хвилин і акуми були повністю переробляємими.. ну і ходові характеристики булу б на рівні... тоді можна переходити, а поки мені бака вистачає на 1000+ км я якось буду краще солярою коптити
нагадаю тобі цей пост, коли будеш міняти акуми в авто, чи поїдеш на ліфі в дальню подорож
безумовно що за електрокарами майбутнє. але на разі технологія не бездоганна. виробництво електроенергії не дуже екологічне, виробництво акумів то взагалі жах. утилізація акумів ще гірше для екології... бррр
якби електрокар коштував 20-25 тик у.о. новий з запасом руху 600 і більше км, заряджався ха 10-15 хвилин і акуми були повністю переробляємими.. ну і ходові характеристики булу б на рівні... тоді можна переходити, а поки мені бака вистачає на 1000+ км я якось буду краще солярою коптити

СЛАВА УКРАЇНІ!!!
-
- Ветеран Клуба
yara
скажемо так... мені запас ходу більше 200 км на день потрібен як мінімум 3 дні на тиждень... без можливості підзарядки між 100 та 100... тому тричі на тиждень мені електромобіль вже не підходить

скажемо так... мені запас ходу більше 200 км на день потрібен як мінімум 3 дні на тиждень... без можливості підзарядки між 100 та 100... тому тричі на тиждень мені електромобіль вже не підходить

СЛАВА УКРАЇНІ!!!
- Deemka
- Прохожий
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 15 разів
А реально экономия заканчивается когда приходит время менять батарею. У меня прошлый был Сивик гибрид. На него батарея новая стоила 3 тыс долларов. Благо я его брал с новой батареей, как раз поменяли в Голландии по гарантии.
Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk
-
- Ветеран Клуба
-
- Фанат
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 96 разів
- Стать:
Sviatoslav
Тесла в помощь)
А Лиф надо просто вовремя продать. К экономике електрокара надо тоже грамотно подходить. Если ездить 5к км в год, а смерь аккумам там скорее наступает от годов, нежели от кол-ва перезарядов.
В окси-такси ездят убитые лифы - 1-2 вызова - едет заряжаться. Более убитые лифы какого-то там поколения, где появилась поддержка быстрой зарядки.
Тесла в помощь)
А Лиф надо просто вовремя продать. К экономике електрокара надо тоже грамотно подходить. Если ездить 5к км в год, а смерь аккумам там скорее наступает от годов, нежели от кол-ва перезарядов.
В окси-такси ездят убитые лифы - 1-2 вызова - едет заряжаться. Более убитые лифы какого-то там поколения, где появилась поддержка быстрой зарядки.
- Deemka
- Прохожий
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 15 разів
Но ведь его кто-то может купить годами копивший деньги, кто-то кто пишет про лифы на нашем форуме и спит и видит как его приобретает. А потом столкнется с тем что батарея отжила свое. Вас это не беспокоит? Не жалко "вовремя продавать"?? (((
Вот о чем и говорится, электрокар нужно покупать пока он на гарантии.
Вот о чем и говорится, электрокар нужно покупать пока он на гарантии.
-
- Ветеран Клуба
yara
та якщо придбати 3008 новий в самому топі та їздити тапка в підлогу (розгін-гальмування) по 40 тик на рік - все одно та тесла не окупиться за 5-7 років
та якщо придбати 3008 новий в самому топі та їздити тапка в підлогу (розгін-гальмування) по 40 тик на рік - все одно та тесла не окупиться за 5-7 років

СЛАВА УКРАЇНІ!!!
- 4igik
- Клубный пользователь
- Модель:: 3008 e-HDi 2013г.
- Телефон: 0678756465
- № клубной карты: 000368
- Дякував (ла): 500 разів
- Подякували: 468 разів
- Стать:
Sviatoslav
Теслу покупают что б съэкономить, правда что ли?!

Теслу покупают что б съэкономить, правда что ли?!

=========================================================
Если Россия не является частью решения проблемы, то она остается по-прежнему частью самой проблемы.
-------------------------------------------------------------------------------
Тарас
Если Россия не является частью решения проблемы, то она остается по-прежнему частью самой проблемы.
-------------------------------------------------------------------------------
Тарас
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину