ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Замена ремня ГРМ на HDi через 120 или 180 ?!
Модератор: pegonak
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Citroen
- Модель:: BEGEMOT
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- g1915
- Ученик
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308
- Дякував (ла): 31 раз
- Подякували: 27 разів
- Стать:
Re: Замена ремня ГРМ на HDi через 120 или 180 ?!
замінив сьогодні свої ременці. Назагал проїхав 55 тис. і 9.5 років. Стояв ще рідний ГРМ Gates, на вигляд нормальний, без тріщин, до 10 років би точно проїхав, але по стану доволі жорсткий став:g1915 писав:Авто: 308, 2012, пробіг-44 тис. км (90%- траса), 1.6 HDi 92 (DV6DTED M).
Їздив сьогодні на ТО до знайомого і він порадив також задуматись над заміною ременя ГРМ, типу хоч 120 тис. ще не намотав але пройшло 7.5 років з моменту виїзду з конвеєра (краще міняти кожні 5 років, бо ремінь втрачає свої властивості з часом).
Що порадите, чи варто міняти зараз ремінь ГРМ чи ще 2 роки не хвилюватись? Помпу теж одразу замінити? (тільки свіжий антифриз залив сьогодні)
Показувати
- За це повідомлення автора g1915 подякували (всього 2):
- peug307 • Кабанчик Жека
- peug307
- Фанат
- Модель:: 307sw
- Дякував (ла): 152 рази
- Подякували: 171 раз
- Стать:
мені теж чомусь здалося, що після заміни комплекту ГРМ мій моторець почав тихіше муркотіти 

- За це повідомлення автора peug307 подякували (всього 2):
- g1915 • Кабанчик Жека
-
- Прохожий
- Модель:: Bipper 1.4 hdi
- Дякував (ла): 35 разів
- Подякували: 0
- Стать:
Хлопці-Пижиководи, усім привіт!
Приймайте у свої ряди!
З кінця вересня місяця, став володарем Пежо Біппер 1.4 HDI Teepi Outdoor. Звідки був пригнан, не маю поняття, пробіг по одометру був 171.000 кілометрів. Перевіряв на станції, сказали пробіг начебто рідний. Але мене це якось трішки все одно насторожує...Звідси в мене питання, хто може написати дані на оригінальний комплект ГРМу для двигуна 1.4 HDi ( DV4TED )? Буду дуже вдячний усім, хто відгукнеться!

Приймайте у свої ряди!
З кінця вересня місяця, став володарем Пежо Біппер 1.4 HDI Teepi Outdoor. Звідки був пригнан, не маю поняття, пробіг по одометру був 171.000 кілометрів. Перевіряв на станції, сказали пробіг начебто рідний. Але мене це якось трішки все одно насторожує...Звідси в мене питання, хто може написати дані на оригінальний комплект ГРМу для двигуна 1.4 HDi ( DV4TED )? Буду дуже вдячний усім, хто відгукнеться!

- Bee
- Клубный пользователь
- Модель:: 308 SW, 508 RXH
- № клубной карты: 000360
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 471 раз
- Стать:
Кабанчик Жека
16 095 249 80 КОМПЛ. РАСПРЕД.+ВОДЯН. НАСОС
0831 80 (RP 0831 T3) КОМПЛ РАСПРЕДЕЛЕНИЯ ДВИГАТЕЛЯ (без помпы)16 095 249 80 КОМПЛ. РАСПРЕД.+ВОДЯН. НАСОС
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- За це повідомлення автора Bee подякували (всього 2):
- Кабанчик Жека • wert1984
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину