Привіт, Мене звати Валерій. В мене також Сітроєн С4 Град Пікассо але 2010 року, двигун ЕР-6, бензин 1,6 THP 156 к.с, пробіг на данный момент 240000 км., коробка робот.
Рік тому зробив капремонт двигуна (кільця, поршні, коленвал, маслонасос, помпа з гітарою, свічки, форсунки, термостат, клапанна кришка, патрубок повітропроводу, всі сальники і прокладки і т.п., фактично новий двигун вийшов), поміняв турбіну, амортизатори, гальмівні колодки з дисками, поставив круту аудіосистему з 9-ти дюймовим екраном (заточена саме під такий Сітроєн, всі кнопки на кермі працюють), можливістю робити дзвінки та камерою заднього ходу.
Якщо коротко - то на даний час машина мені подобається - масла не бере (тьху-тьху-тьху), їде класно, витрати пального цілком прийнятні, дуже комфортна, практично зі всіма наворотами.
Однак все ж вона трохи проблемна. Після капремонту, то датчик парктроніка гавкнув. То лямбда заглючила. То датчик тиску масла. То абсорбер паливного бака. То актуатор турбіни накрився. То датчик рівня палива почав глючити. То одне із зеркал перестало складатись...
До цього в мене були БМВ 728 (акула 1982 р.) та Хонда Сівік (англійська 2000 р.), з кими я таких проблем не мав і близько.
Час від часу виникає думка продати. Але якось шкода - стільки грошей в неї вбухано, нервів. І, як я вже казав вище, власне сама машина мені дуже подобається. І не факт, що з іншою машиною схожих проблем не буде...
Чемодан без ручки - і нести важко і викинути жалко...
ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Ситроен С4 Град Пикассо но 2010
-
- Администратор
- Їжджу на:: Інша марка
- Модель:: 222
- № клубной карты: 000088
- Дякував (ла): 291 раз
- Подякували: 3042 рази
- Стать:
- Контактна інформація:
Проблемы с мотором и всем что с ним связано, это потому что этот мотор наследие БМВ, моторы Пежо/Ситроен таких болей не приносили своим владельцам.
-
- Прохожий
- Їжджу на:: Citroen
- Модель:: Grand C4 Picasso
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Валерій, якщо можно - більш детально про аудіо систему: що саме ставили в во що обіцшлося

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину