Але на більш нафаршированих може бути встановлена система Visiopark1 з камерою на 180 градусів,
або Visiopark2 з двома камерами вже на 360 градусів.
Камеру Visiopark1 попробував встановити і я.
Для цього потрібно:
1. Камера реф. 9809301080.
2. Роз'єм для камери, або весь проміжний кабель.
3. Роз'єм для проміжного кабелю (не потрібен, якщо підключаєте камеру напряму).
4. Корпус/кронштейн для камери.
Фото запчастин:
► Показати
Корпус від Пежо 3008 більший від оригінального корпусу від Пежо 508 - не лізе в кришку багажника. Або пиляти ляду, або...
В оригінальній корпус від Пежо 508 не лізе камера, приклавши зусилля можно запхнути, але центральний отвір більший за об'єктив.
Кажуть, що для 508-го підходить корпус камері від Пежо 308 Т9, але вже не було натхнення його шукати або замовляти новий.
Тому вирішив заказати друк на 3Д принтері. Це дешевше, але треба декілька підходів щоб попасти в потрібні розміри і вигляд.
Я зупнився на першому черновому варінті для тесту. Ось так вийшло:
► Показати
Роз'єм для проміжного кабелю дістався не того коліру, але можно підрізати і все стає, як треба.
► Показати
► Показати
► Показати
► Показати
Можно їхати к офіціалам, або використати пристрій на Ардуіно із теми про встановлення NAC - Встановлення головного пристрою NAC.
За допомогою пристрою та программи PSA-Arduino-NAC міняємо параметри в блоках 2105 та 2106:
► Показати
► Показати
Камера дивиться сильно в низ, кажуть треба програмувати тільки з он-лайн програмуванням.
Або шукати файл калібровки від іншіх моделей, що може привести до вимкнення іншіх функцій або кнопок.
Камера в стандартному режимі показує меньше на 1/3 зображення - меньше видно з боків. Треба вручну перемакати на панораму 180.
Або мати більш ширший дісплей.
Погрався повернув все назад... Вирішив, що поки штатна мені подобається більше.
Вивчаю тему про програмування он-лайн. Офіціали поки не відповили, шо зможуть.
На 508-му розбирати кришку багажника набагато простіше, ніж на 308-му.
Вона із композиту всередині - кліпси вилазять і залазять легше і тихіше. Жодної не зламав.
При роботі з камерою заважає пристрій електро закривання/відкривання.
Достньо відкрутити сам блок керування, навіть не відключати - стане можливо залізти рукою до камери і дротів.