ЗАПРОШУЄМО ДО TELEGRAM-СПІЛЬНОТИ ПОЦІНЮВАЧИВ PSA В УКРАЇНІ!
Перша в Україні дружня спільнота власників Peugeot, Citroën, DS та Opel чекає на вас у Telegram! Обговорюємо все: від вибору олії до тюнінгу двигуна, ділимося досвідом, знаходимо відповіді та просто любимо свої авто.
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
Чому варто приєднатися до нас у Telegram? Корисні поради від досвідчених власників. Миттєва допомога у зручному чаті. Нові друзі серед однодумців. Найсвіжіші новини про PSA. Долучайтесь до нашої Telegram-родини за посиланням: https://t.me/PSA_Group_UA
Станьте частиною спільноти прямо зараз!
От ПЕЖО до полной ЖО...
Модератор: pegonak
- pegonak
- МИСТЕР АВТОКЛУБА 2013
- Їжджу на:: Peugeot
- Модель:: 308 1.6 HDi 90
- № клубной карты: 000086
- Дякував (ла): 665 разів
- Подякували: 545 разів
- Стать:
Re: От ПЕЖО до полной ЖО...
А є якась точна дата, коли там 200 років Пежо? Може все ж влаштуємо їм пікет?..
Боже великий, єдиний, нам Україну храни...
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
Борт-журнал
Не користуйтесь цитатами - пп.2.6
- Delfi
- Администратор
- Модель:: 3008
- № клубной карты: 00123
- Дякував (ла): 693 рази
- Подякували: 939 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
Да статья сильная и напоминает мне несколько историй о пеЖО....
А пикет может и есть смысл организовать.... Так сказать открыть народу глаза

А пикет может и есть смысл организовать.... Так сказать открыть народу глаза
- Brass
- Водитель
- Модель:: 308SW 1,6 eHDI FAP
- Телефон: +380974422338
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 11 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
Краще подати клопотання в Стокгольмський суд і відсудити свої гроші за проблемне авто.
Захист прав споживачів в нашій країні може лише оштрафувати продавця, але ніяк не сприяти поверненню споживачем своїх грошей, потрачених на неякісний товар. Це з моєї практики.
Захист прав споживачів в нашій країні може лише оштрафувати продавця, але ніяк не сприяти поверненню споживачем своїх грошей, потрачених на неякісний товар. Це з моєї практики.
- Sotnik
- Клубный пользователь
- Модель:: 308 P 1,6/120
- Телефон: 0669678891
- № клубной карты: 000089
- Дякував (ла): 49 разів
- Подякували: 84 рази
- Стать:
Re: Кто за это ответит???

Упс... Асилил. Надо дважды увеличивать.
Востаннє редагувалось 24 грудня 2010, 19:27 користувачем Sotnik, всього редагувалось 1 раз.
Краще зноситися, ніж заржавіти.
- Куколка
- МИСС АВТОКЛУБА 2010
- Модель:: .
- № клубной карты: 000001
- Дякував (ла): 149 разів
- Подякували: 354 рази
- Стать:
та на плюсик нужно два раза нажиматьSotnik писав:очень мелкий шрифт. Ни асилил.
- Sotnik
- Клубный пользователь
- Модель:: 308 P 1,6/120
- Телефон: 0669678891
- № клубной карты: 000089
- Дякував (ла): 49 разів
- Подякували: 84 рази
- Стать:
После широкой огласки проблематичненько будет продать своих пыжей...Delfi писав:А пикет может и есть смысл организовать.... Так сказать открыть народу глаза

И молчать тоже не хорошо...
Дилемма.

Надо в Спортлото написать.

Краще зноситися, ніж заржавіти.
- Brass
- Водитель
- Модель:: 308SW 1,6 eHDI FAP
- Телефон: +380974422338
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 11 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
Атмосферники 120к.с. менше засвітились своїми проблемами, не переживай за продаж 

- psyx
- Ученик
- Модель:: 307 xs
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 5 разів
- Стать:
- Контактна інформація:
сказане щодо сертифікації в цій статті - фігня повна. скажу як представник цього самого Держспоживстандарту, а точніше, організації, яка йому підпорядковується. Сертифікація підтверджує відповідність продукції вимогам чинних в Україні нормативних документів. але жоден з них документів не висуває вимог щодо надійності двигуна або його напрацювання на відмову... як і решти встановлених на ДТЗ агрегатів. Сертифікат підтверджує безпечність продукції відповідно до вимог згаданих нормативаних документів, але ніяк не є гарантією того, що у авта не відмовить двигун приміром через 10 км. за якість товару несе відповідальність виробник та його офіційні представники.
щодо згаданої "сертифікації без авто". скажу за нашу організацію - у нас такого нема. ми несемо відповідальність за дані, наведені в сертифікатах та протоколах випробувань. організації, котрі дозволяють собі інакший підхід - дискредитують систему.. але це вже інша історія
політика ПСА відносно бракованого товару мені також незрозуміла. думаю, що найбільш дієвим методом боротьби з бездіяльністю представника було б пряме звернення у Францію з наведенням усіх фактів "плюндрування" їх імені в очах простих споживачів. на скільки знаю, ПСА вийшов безпосередньо на ринок України, щоб змінити відношення українського споживача до своєї продукції та "відбілити" своє чесне ім,я, але чомусь відбувається навпаки
щодо згаданої "сертифікації без авто". скажу за нашу організацію - у нас такого нема. ми несемо відповідальність за дані, наведені в сертифікатах та протоколах випробувань. організації, котрі дозволяють собі інакший підхід - дискредитують систему.. але це вже інша історія
політика ПСА відносно бракованого товару мені також незрозуміла. думаю, що найбільш дієвим методом боротьби з бездіяльністю представника було б пряме звернення у Францію з наведенням усіх фактів "плюндрування" їх імені в очах простих споживачів. на скільки знаю, ПСА вийшов безпосередньо на ринок України, щоб змінити відношення українського споживача до своєї продукції та "відбілити" своє чесне ім,я, але чомусь відбувається навпаки

- aleksis1977
- Ученик
- Модель:: 307
- Телефон: 0996267051
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 2 рази
- Стать:
А что это за представительство Пежо, помоему ИЛТА и есть официальный представитель Пежо в Украине? Видимо Peugeot пора менять официального представителя в Украине.
Востаннє редагувалось 24 грудня 2010, 21:49 користувачем aleksis1977, всього редагувалось 1 раз.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб приєднатися до обговорення
Ви повинні бути учасником, щоб опублікувати відповідь
Створити обліковий запис
Немає реєстрації? зареєструйтесь, щоб приєднатися до нашої спільноти
Учасники можуть створювати власні теми та підписуватись на них
Це безкоштовно і займе всього хвилину